Hjem Nyheter Norge Frihetskamp om PSTs løgnrapport: «Skivebom for systemet!»

Frihetskamp om PSTs løgnrapport: «Skivebom for systemet!»

6

DESINFORMASJON PST publiserte nylig sin såkalte trusselvurdering for 2019, og ikke uventet videreformidles løgnene av fiendemedia.

Foto: Geir83 (CC BY-SA 4.0/ Politiets sikkerhetstjeneste (offentlig eiendom).

Politiets sikkerhetstjeneste slapp nylig sin årlige såkalte trusselvurdering. I likhet med fjoråret så tildeles både «det høyreekstreme miljøet» og Den nordiske motstandsbevegelsen et eget avsnitt også denne gangen.

Personer som PST anser tilhøre det «høyreekstreme miljøet» omtales som kriminelle og arbeidsløse personer med lite eller ingen utdannelse, og som naturligvis sliter med både alkohol- og narkotikamisbruk.

Utklipp fra PSTs rapport viser hvordan man ønsker å fremstille «høyreekstreme».

Hva gjelder avsnittet tilegnet Motstandsbevegelsen bærer dette preg av synsing, antagelser og løgner – noe som også ble tatt opp og diskutert i det seneste avsnittet av Frontlinjen.

Løgnmedia står naturligvis parat til å videreformidle løgnene fra systemet, og først ute med en artikkel var NRK. Frihetskamp er også sitert med en kommentar i artikkelen.

Propaganda fra PST sin side for å svartmale nasjonalisme og nasjonalistiske organisasjoner i et forsøk på å forhindre rekruttering, og da fremfor alt til Den nordiske motstandsbevegelsen. Hva gjelder organisasjonens medlemmer så finner man både unge og gamle, kvinner og menn, og alt ifra vanlige arbeidere til akademikere. At mange av de er mennesker som ønsker å stå «utenfor samfunnet» er ikke så merkelig, da Motstandsbevegelsen bekjemper det rådende systemet og den folkemordspolitikk som føres. I Motstandsbevegelsen er det nulltoleranse for rus- og narkotikamisbruk.

Rapporten er et eksempel på dårlig propaganda, og vil med all sannsynlighet være kontraproduktiv.

Dette er propaganda, ikke noe annet. Desinformasjon fra systemet, og dårlig sådan, i et desperat forsøk på å svartmale Den nordiske motstandsbevegelsen og forhindre rekruttering. Problemet til PST er at rapporten er så overdrevent løgnaktig at den med stor sannsynlighet vil virke mot sin hensikt og snarere føre til økt interesse for organisasjonen. Skivebom for systemet, med andre ord.

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
6 Comments
eldste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg
Proverbs 26:11
Proverbs 26:11
3 år siden

En blanding av stakkarsliggjøring av seriøst arbeidende motstandsfolk og aktivister, og en dårlig skjult «advarsel» mot å la seg rekruttere til nødvendig forsvar for folk og land, mot globalisering og langsomt folkemord. PST burde konsentrere seg om VIRKELIGE trusler mot nasjonens sikkerhet, bla islamsk fundamentalisme og terrortrusler fra Antifa mot de som hevder retten til å ytre upopulære meninger.

Arni
Arni
Svar til  Proverbs 26:11
3 år siden

Nej, jeg syntes den sexy (vil)ledersken av vårt hemmelige politi kom ganske godt fra det denne gangen og sa mye fornuftig. Hvis hun løy om noe så er det jo bl.a. det hun er høyt lønnet for å gjøre. Men dersom hun hadde haft et ønske om å gjøre noe godt for landet vårt hadde hun i alle fall forsøkt å hinte litt om de reelle årsakene til både «islamsk fundamentalisme» og «høyrekstremisme». Nemlig det at våre makthavere er med på å lage HELVETE bl.a. i landene rundt Israhell for å få innbyggerne der vekk, og hit, for bl.a å… Les mer »

Richard
3 år siden

Igjen så undviker systemet å kaste lys på sine egne voldselementer, bedre kjent som AFA og tjen folket. Hadde rikets sikkerhet vært agendaen så hadde det blitt gjort betydelig mer arbeid mot tilhengerne av Rødt og SV men her velger de klart og tydelig å sverte de som faktisk gidder å stå opp mot det samfunnet er i ferd med å bli.

peckerwood
peckerwood
3 år siden

pst må jo ha forvesklet «høyreekstreme» med venstreektreme som vi vet er skoletapere,junkiser og bor hjemme hos mamma og pappa.like patetisk år etter år disse rapportene

Kim Larsen
Kim Larsen
3 år siden

Som du sa i frontlinjen Forwald, Stang ut for pest ?

Haraldsson
Haraldsson
3 år siden

De fleste jeg kjenner av nasjonalsinnede er oppegående mennesker i full jobb, som også er moderate, eller helt avholds ovenfor alkohol. Narkotika er det jo total nulltoleranse for, og har vært slik i alle år. Det er vel kun i nyere tid at det har vokst frem en liten degenerert grill-klubb av hillbillies på sidelinjen, som tydeligvis ser litt friere på dette med hasj, og attpåtil føler et enormt behov for å markere avstand mot «nazisme», som de kaller det. Er nok sikkert disse PST har tatt med i sin rapport.