Hjem Nasjonal kamp Aktivisme Friluftsaktivitet – å komme unna systemet

Friluftsaktivitet – å komme unna systemet

1

FRILUFTSAKTIVITET Helgen fra fredag den 12. juli til søndag den 14. tilbrakte aktivister i Svenske Rede 3 i villmarken langt bort fra systemet.

Denne gangen samlet aktivistene seg ved innsjøen Immeln i Skåne før de, med sekkene pakket med kun det mest nødvendige utstyret, tok seg nordover inn i den vakre svenske villmarken. Formålet med minimalt utstyr er for å simulere en situasjon der opposisjonen til dagens system blir nødt til å flytte ut i villmarken av ulike årsaker. Etter et par timers vandring hadde motstandsmennene nådd frem til en nes som de hadde riktet seg inn på.

Vel fremme ved destinasjonen satt aktivistene i gang med å lage en flåte. Deretter ble sekkene plassert på flåten og aktivistene svømte ut til en nærliggende øy. Etter ankomsten begynte matlagingen over åpen ild, mens noen av aktivistene tørket seg i solen. Når all maten var ferdig satte gruppen seg sammen og spiste maten i ekte folkefelleskap, uten bråk og mas fra forstyrrelseobjekter som mobiltelefoner.

Måltider under hele helgen var bevisst sparsomme. Dette er for å trene aktivistenes evne til å utføre oppgaver samtidig som magen vil ha mer mat.

På kvelden trente man på å bygge to typer nød-gapahauker, en type ble bygget med presenning, mens den andre ble bygget med gran og andre omkringliggende grener som var å finne rundt omkring leiren.

På lørdagsmorgen ble aktivistene vekket tidlig for å trene på en rask forflytting. Gruppen gjenbrukte flåten og svømte til en annen øy.  Etter å ha gjennomført en grundig utforskning av den nye øya, samlet gruppen seg for å bygge en større leir med materialer fra naturen.

Ved solnedgang hadde skyene samlet seg og Tor hadde slått sin hammer. Etter en hard dags arbeid kunne flere motstandsmenn sovne til lyden av regn og torden, mens andre satt og fortalte anekdoter med lynnedslag bakgrunnen.

På søndag pakket man sammen utstyret og tok igjen bruk av flåten til å svømme tilbake til fastlandet. Deretter gjenstod en mils vandring gjennom skogsterreng for å komme seg hjem. På veien hjem passet gruppen på å plukke med seg blåbær og bringebær som etter en krevende helg som dette virkelig falt i smak.

Med hodene renset for den moderne verdensdekadansen fortsetter svenske Rede 3 kampen mot systemet. Motstanden vokser og det er på tide for deg – som fremdeles bare sitter hjemme – å reise deg og begynne ditt nye liv, et nytt og sunt liv i tyrrunens tegn!

Engasjement

1
Delta i debatten

avatar
1 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
1 Comment authors
Martin Recent comment authors
  Subscribe  
nyeste eldste flest stemmer
Bli varslet om
Martin
Martin

Ser ut som de hadde det trivelig tross en tøff helg! Jeg elsker slike utflukter og vil gjerne delta ved neste anledning.