Hjem Nasjonal kamp Aktivisme Friluftsliv med svenske Rede 4

Friluftsliv med svenske Rede 4

0

FRILUFTSLIV Lørdag 30. mars samlet aktivister og medlemmer fra svenske Rede 4 seg i den snøkledde skogen for en lengre villmarkstur og månedsmøte.

Da medlemmene ankom destinasjonen for månedsmøtet ble samtlige av de frammøtte beordret ut i den nærliggende skogen. Medlemmene gikk deretter en lengre skogstur, med skrivemateriell og lunsj i ryggsekkene, over det fortsatt snødekte terrenget ved siden av bekker som rant med smeltet snø.

Reisemålet var ukjent for alle utenom redesjefen, som også forventet at samtlige deltakere hold seg stille slik at de kunne nyte lyden av naturen rundt uten unødvendig snikksnakk. Etter en kamp oppover fjellet kom medlemmene endelig frem til plassen for dagens månedsmøte.

Møtet handlet om de nylig innførte endringene i organisasjonen og hvordan de vil påvirke Rede 4. Nye poster og ansvarposisjoner ble tildelt alle tilstede for å få mest mulig ut av kunnskapen og ferdighetene til medlemmene av redet. Møtet ble fulgt av en kort presentasjon om orientering med kartlesing og bruk av kompass, og de nye ferdighetene ble rask utprøvd ved at gruppen navigerte til en ny destinasjon i skogen der lunsj skulle tilberedes.

Etter en krevende tur opp og nedover fjellet og takket være vellykket bruk av kart og kompass, kom medlemmene til slutt frem til sluttdestinasjonen hvor lunsj senere ble tilberedt. Men dagens aktivitet var ikke ferdig der, da enkelte bestemte seg for å gå på et nytt eventyr inn i skogen, mens andre ble igjen for å forberedte dagens lunsj. Etter en stund kom de eventyrlystne tilbake og lunsjen kunne nytes i fellesskap av kameratene.

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg