Hjem Nyheter Europa Fritzl kan løslates – skal undersøkes psykisk

Fritzl kan løslates – skal undersøkes psykisk

3

ØSTERRIKE Den beryktede østerrikeren Josef Fritzl skal nå undersøkes psykisk. Hvis han regnes være «frisk» kan han løslates allerede om noen år.

Illustrasjonsbilde. CC public domain.

Østerrikeren Josef Fritzl har nå sittet fengslet i over 10 år etter å ha holdt sin egen datter fanget i en hemmelig kjeller i sitt hjem. Han voldtok henne regelmessig, noe som resulterte i at flere barn ble født i fangenskap.

Nå skal Fritzl undersøkes psykisk, rapporterer Daily Mail. Dette skal skje da han i 2024 vil ha sonet 15 år av sin straff, hvilket innebærer at han kan bli løslatt hvis han regnes som «frisk» og ikke lenger anses være en fare for samfunnet.

Den psykologiske undersøkelsen skal gjennomføres på grunn av en beslutning fra den regionale domstolen i Krems, som har bestemt at Fritzl skal flyttes fra et fengsel for sinnssyke kriminelle til det vanlige fengselsssytemet. Dermed følger altså at han kan løslates etter 15 år i fengsel.

Beslutningen ble anket av påtalemyndigheten, og saken havnet hos en høyere rettsinstans som fattet beslutningen om den psykologiske undersøkelsen.

Hvis Fritzl løslates i 2024 vil det betyr at han har sittet fengslet kortere enn tiden han holdt sin datter innesperret. Det oppgis at datteren i dag lever på et ukjent sted i Østerrike sammen med barna hun fødte i fangenskap.

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
3 Comments
eldste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg
Kim Larsen
Kim Larsen
8 måneder siden

Helt sinnsykt 🤬 mannen burde gå fra cella og rett til galgen.

Roger M
Roger M
8 måneder siden

Tydeligvis er det om å gjøre å slippe ut pedofile for tiden.

E d mulig
E d mulig
Svar til  Roger M
8 måneder siden

Pedoer er ute etter mindreåringer….
Han Josef låser dattera sin inne når hu er 18 år og klarer av å ha 7 unger med hun….. en dør og nå lever Elisabeth på hemmelig adresse med alle ungene vil jeg tro.

Det er mye verre en noe pedo hadde klar av……