Hjem Nasjonal kamp Media Frontlinjen #12: «Vi er beredt til å kjempe til døden for vårt...

Frontlinjen #12: «Vi er beredt til å kjempe til døden for vårt folk!»

0
DEL

FRONTLINJEN Her kommer det tolvte avsnittet av Frontlinjen, som denne gangen omhandler demonstrasjonen i Finland og den kommende demonstrasjonen i Stockholm.

Frontlinjen er tilbake med sitt tolvte avsnitt og denne gangen diskuteres den vellykkede demonstrasjonen i Finland, samt den kommende demonstrasjonen i Stockholm.

Programleder Andreas Haglund Arnesen har som vanlig med seg sine faste medarbeidere Haakon Forwald og Tommy Nyberg og sammen diskuterer de blant annet:

  • Den kommende forbudsrettssaken i Finland.
  • Demonstrasjonen i Finland.
  • Polititrakasserier ved grensen.
  • Demonstrasjonen i Stockholm.
  • Røverhistorie fra da Haakon deltok på demonstrasjon i Tyskland.

Om Frontlinjen:

Frontlinjen er en podkast drevet av Den nordiske motstandsbevegelsen og nettavisen Frihetskamp. Faste medarbeidere er Haakon Forwald, Andreas Haglund Arnesen og Tommy Nyberg.

Programmene vil primært fokusere på Den nordiske motstandsbevegelsens virksomhet i Norge, men også andre emner som ideologi, politikk og generelle nyheter relevante for organisasjonen og kampen kan bli diskutert.

Nye avsnitt av Frontlinjen utgis hver torsdag her på Frihetskamp. For å komme i kontakt med Frontlinjen kan man benytte e-post: frontlinjen@frihetskamp.net.

Delta i debatten

avatar
  Subscribe  
Bli varslet om