Hjem Nasjonal kamp Media Frontlinjen #14: Valget i Sverige, radikalisering og revolusjon

Frontlinjen #14: Valget i Sverige, radikalisering og revolusjon

6
DEL

FRONTLINJEN Norges beste nasjonalsosialistiske podkast er tilbake med sitt fjortende avsnitt som denne gangen omhandler det svenske valget.

Frontlinjen er tilbake med sitt fjortende avsnitt og programleder Andreas Haglund Arnesen har som vanlig med seg sin trofaste medarbeidere Haakon Forwald og Tommy Nyberg, som sammen diskuterer det svenske valget.

I tillegg til å diskutere helgens valg i Sverige, organisasjonens valgkampanje og personlige erfaringer, så rundes avsnittet av med en aldri så liten overraskelse.

Om Frontlinjen:

Frontlinjen er en podkast drevet av Den nordiske motstandsbevegelsen og nettavisen Frihetskamp. Faste medarbeidere er Haakon Forwald, Andreas Haglund Arnesen og Tommy Nyberg.

Programmene vil primært fokusere på Den nordiske motstandsbevegelsens virksomhet i Norge, men også andre emner som ideologi, politikk og generelle nyheter relevante for organisasjonen og kampen kan bli diskutert.

Nye avsnitt av Frontlinjen utgis ukentlig her på Frihetskamp. For å komme i kontakt med Frontlinjen kan man benytte e-post: frontlinjen@frihetskamp.net.

DEL

6
Delta i debatten

avatar
1 Comment threads
5 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
5 Comment authors
RoarAnonymsurferHeleneArnoMassivt Valgjuks Recent comment authors
  Subscribe  
nyeste eldste flest stemmer
Bli varslet om
Massivt Valgjuks
Massivt Valgjuks

Det er nå hevet over enhver tvil at det var massivt valjuks i Sverige.

Nettsiden til den statlige institusjonen som skulle vise opptellingsresultatene gikk ned og var nede resten av kvelden/natten – straks det skjedde begynte det totale «valresultatet» å endre seg dramatisk: Sossarna rett opp, SD rett ned!

https://www.youtube.com/watch?v=CnRs01KPHkY

Merk dessuten: Stor valdeltakelse av TYRKERE som IKKE BOR I SVERIGE.
Og det er lovlig!

Arno
Arno

Massivt og organisert juks! Husker jeg feil når jeg mener at valgdagsmålingen som kom kl. 20:00 ga SD 19,8 % oppslutning? (Som jeg syntes var svært skuffende.) Og så ble det til (nesten) slutt 17,6% (de er visstnok ennå ikke ferdige med å telle). Jeg undret meg over denne negangen fra valgdagsmålingene. Det pleier alltid være omvendt for små partier som er stigmatisert og hetset; det faktiske valgresultetet pleier å ligge over målingen fordi mange som stemmer på et slikt parti ikke snakker sant om hva de stemte på for å beskytte seg selv mot hets og stigmatisering. Hva var… Les mer »

Helene
Helene

Dette er veldig interessant. Hva kan man gjøre for å gjøre det tilnærmet (eller helt, om mulig) umulig for juksemakere å bestemme valgresultatet? Hvordan kan vi bidra til «overvåkingen» av tellekorps osv? Kanskje vi kan involvere oss der selv? Skulle gjerne likt å fordype meg mer i hvordan stemmetellingen faktisk går til og hvem som gjør det.

Folket og særlig studenter burde bombaderes med informasjon om hvor råttent «demokratiet» har blitt.

Anonymsurfer
Anonymsurfer

I Sveits jobber de med vanntette systemer for digital avstemming. Det vil slik jeg forstår fungere på liknende vis som med Bitcoin der «transaksjonene» (eller i dette tilfelle: valideringen av hver enkelt avgitt stemme) blir bekreftet av hverandre i blokkjeder.

https://www.swissinfo.ch/eng/politics/digital-democracy_switzerland-unveils-second-blockchain-voting-system/44226544

Helene
Helene
Roar
Roar

Angående valgfusk må man heller ikke glemme at det under hele valgåret har forekommet valgfusk, og ikke bare under tellingen. Vi snakker om det å eksempelvis sensurere et parti/politikere, ikke gi de samme muligheter, forby deres rettigheter, osv. Hvilket foregikk i stor grad, helt åpenlyst. Flere av disse personer som har drevet med valgfusk har ikke engang forsøkt å legge skjul på det. Sverige er et korrupt land!

Det er skremmende å se hvor lett det er å fuske!