Hjem Radio Frontlinjen Frontlinjen #16: Total nordisk motstand, forbudshets og forræderpolitikere

Frontlinjen #16: Total nordisk motstand, forbudshets og forræderpolitikere

6
DEL

FRONTLINJEN Avsnitt seksten av Norges beste nasjonalsosialistiske podkast er her, så len dere tilbake og skru volumet på maks – og nyt over én time med nasjonalsosialistisk frihetsradio.

Frontlinjen er tilbake med sitt sekstende avsnitt og denne gangen diskuteres blant annet Den nordiske motstandsbevegelsens utvikling, fremganger og ekspansjon den seneste tiden. Den seneste tidens løgner og forbudshets i fiendemedia fra blant annet forræderpolitikere i Østfold diskuteres også.

Programleder Andreas Haglund Arnesen har, i tillegg til sine faste medarbeidere Haakon Forwald og Tommy Nyberg, også med seg riksrådsmedlem Tommy Olsen som fremover vil være en fast medarbeider i Frontlinjen.

I avsnittet diskuteres blant annet:

  • Uken som har gått.
  • Motstandsbevegelsen avanserer på alle fronter (med utgangspunkt i månedsrapportene fra Motstandsbevegelsen og Frihetskamp).
  • Løgner og forbudshets i fiendepressen.
  • Lytterspørsmål.

Om Frontlinjen:

Frontlinjen er en podkast drevet av Den nordiske motstandsbevegelsen og nettavisen Frihetskamp. Faste medarbeidere er Haakon Forwald, Andreas Haglund Arnesen, Tommy Nyberg og Tommy Olsen.

Programmene vil primært fokusere på Den nordiske motstandsbevegelsens virksomhet i Norge, men også andre emner som ideologi, politikk og generelle nyheter relevante for organisasjonen og kampen kan bli diskutert.

Nye avsnitt av Frontlinjen utgis ukentlig her på Frihetskamp. Har du lytterspørsmål, vil donere, eller bare ønsker å komme i kontakt med Frontlinjen kan man benytte e-post: frontlinjen@frihetskamp.net.

DEL

6
Delta i debatten

avatar
4 Comment threads
2 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
4 Comment authors
RevolusjonærenTomRoarJudasGarSviker Recent comment authors
  Subscribe  
nyeste eldste flest stemmer
Bli varslet om
JudasGarSviker
JudasGarSviker

Enda en solid podcast gutter! Takk for at dere får arbeidsdagen min til å gå litt fortere.

Roar
Roar

Bra avsnitt. Har blitt helt hekta på podcast for tiden, så mange gode alternativ. Stå på!

Tom

Bra program. Men jeg ser jeg dessverre må være djevelens advokat her. Vet mange liker å si at snus er bedre enn røyk. Men røyk øker testoseron nivået hos menn som igjen fører til vekt tap og muskel bygning. Snus derimot går utøver din bukspytt kjertel som igjen øker østrogen nivået i kroppen og kan føre til diabetes type 2, fedme og soper fakter

JudasGarSviker
JudasGarSviker

Kjøper ikke helt den at røyk øker testo nivået Tom.

Revolusjonæren
Revolusjonæren

Hva legger du i «går utover din bukspyttkjertel»? Man trodde tidligere at snusing kunne forårsake bukspyttkjertelkreft, men dette er senere blitt motbevist. Har ikke lest noe sted at det kan føre til økte østrogennivåer. Hvor henter du dette fra? Hva jeg har lest om røyking og testosteron er at det fører til en liten økning i begynnelsen, men at langtidsrøyking igjen er dårlig for testosteronnivået, og at det sånn sett jevner seg ut. Derimot har jeg lest at røykere som gruppe ofte har høyere nivåer av testosteron, men at dette er fordi røykere ofte er mer «høy-risiko»-typer. Røyking er destruktivt… Les mer »

Tom

Når det er sagt så oppfordrer jeg over hodet ikke til at folk skal røyke. Men det er en myte at snus er så mye bedre. Det kommer helt an på hvordan man ser på det