Hjem Nasjonal kamp Media Frontlinjen #19: KAMPEN TRENGER DEG!

Frontlinjen #19: KAMPEN TRENGER DEG!

4
DEL

FRONTLINJEN Motstandsbevegelsens podkast Frontlinjen er tilbake med et nytt avsnitt hvor blant annet folkefiendtlige globalister og viktigheten av en organisert motstand blir diskutert.

Norges beste nasjonalsosialistiske podkast er atter tilbake med et nytt og fullspekket avsnitt, og programleder Andreas Haglund Arnesen har som vanlig med seg sine faste medarbeidere Haakon Forwald, Tommy Nyberg og Tommy Olsen.

I avsnitt 19 diskuterer gjengen blant annet etterspillet av de vellykkede torgmøtene i Østfold, folkefiendtlige globalister og ikke minst behovet av en organisert, fanatisk og revolusjonær opposisjon og hvorfor nettopp DU skal organisere deg!

I avsnittet diskuteres blant annet:

  • Etterspillet etter torgmøtene i Østfold.
  • Globalister kjøper opp og legger ned norsk industri.
  • Haakon leser artikkelen «Tilbake til skyttergravene».
  • Kampen trenger deg!
  • Lytterspørsmål.

Om Frontlinjen:

Frontlinjen er en podkast drevet av Den nordiske motstandsbevegelsen og nettavisen Frihetskamp. Faste medarbeidere er Haakon Forwald, Andreas Haglund Arnesen, Tommy Nyberg og Tommy Olsen.

Programmene vil primært fokusere på Den nordiske motstandsbevegelsens virksomhet i Norge, men også andre emner som ideologi, politikk og generelle nyheter relevante for organisasjonen og kampen kan bli diskutert.

Nye avsnitt av Frontlinjen utgis ukentlig her på Frihetskamp. Har du lytterspørsmål, vil donere, eller bare ønsker å komme i kontakt med Frontlinjen kan man benytte e-post: frontlinjen@frihetskamp.net.

DEL

4
Delta i debatten

avatar
1 Comment threads
3 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
3 Comment authors
NordboerEspenJudasGarSviker Recent comment authors
  Subscribe  
nyeste eldste flest stemmer
Bli varslet om
JudasGarSviker
JudasGarSviker

Motstandsbevegelsen kommer nå med så mye bra materiale at det går på bekostning av andre podcaster jeg følger med på, slik som Radical Agenda, Grandpa Lampeshade og mye fra TRS. Det kan vel kalles et luksusproblem?

Espen
Espen

Ja, vi begynner å bli bortskjemt 🙂

Nordboer
Nordboer

Passer å søke om medlemskap da ?

JudasGarSviker
JudasGarSviker

Ja. Vet det er på høy tid. Veldig snart.