Hjem Nasjonal kamp Aktivisme Fullspekket kampdag i Fredrikstad

Fullspekket kampdag i Fredrikstad

15

MOTSTANDSBEVEGELSEN I forbindelse med Den nordiske motstandsbevegelsens demonstrasjon i Ludvika den 1. mai holdt Rede 1 en offentlig flyvebladsutdeling i Fredrikstad på lørdag. Etter den vellykkede aktiviteten ble det arrangert studiesirkel og sosialt samvær for aktivister og medlemmer.

Lørdag holdt aktivister fra Rede 1 en offentlig flyvebladsutdeling i Fredrikstad for å oppfordre folk til å delta på Motstandsbevegelsens 1. mai-demonstrasjon i Ludvika. For anledningen var det produsert et stort banner med teksten «Ludvika 1. mai» samt et eget flyveblad med teksten:

Den nordiske motstandsbevegelsen: «Vi er ikke politikere – VI ER FOLKET!»

Den 1. mai arrangerer Den nordiske motstandsbevegelsen to demonstrasjoner samtidig: én i Ludvika og én i Boden.

For første gang i moderne historie arrangeres to nasjonale demonstrasjoner samtidig. De går under parolen «Vi er ikke politikere – VI ER FOLKET!» og alle folkefrender er velkommen til å delta uansett om de er medlemmer av Den nordiske motstandsbevegelsen eller ikke. Dette blir en folkefest og det er viktig at også du deltar og viser makthaverne at nordboeren har våknet opp og kjemper for retten til sitt eget land.

Vis mot og still opp! Kjemp for vår rett til vårt eget land!

Demonstrér med oss i Ludvika og Boden den 1. mai!

Vi hadde på forhånd opplyst politiet om at vi kom til å være i Fredrikstad fra klokken 12.00 til 15.00. Politimennene som var på plass var profesjonelle og imøtekommende og vi hadde en god dialog både før og etter aktiviteten.

Etter å ha samtalt med politiet stilte vi oss opp i gågata med en fane, rullet ut banneret og spredte oss ut for å dele flyveblader og diskutere med folket. Responsen fra befolkningen god, med unntak av en og annen rabiat meningsmotstander. Vi fikk delt ut mange flyveblader og hadde mange diskusjoner. De komiske meningsmotstanderne skapte også mye utilsiktet humor og tiden gikk veldig raskt.

En person som atter var på plass var den aggressive tidligere lokalpolitikeren Kjetil Ingebrigtsen, som har en forkjærlighet for «holocaust» og kveling av det frie ordet. Alt kommer tilbake til «holocaust», og fordi vi ikke tror på eventyrfortellingen må vi forbys, anser Ingebrigtsen. Etter denne flyvebladsutdelingen har Ingebrigtsen startet et opprop for å få bystyret i Fredrikstad til å nekte Den nordiske motstandsbevegelsen å drive opinionsdannelse i byen.

LO i form av Vidar Schei til venstre.

En annen som hetset og var utrivelig var lederen for LO i Fredrikstad, Vidar Schei, som foruten å sysle med hobbypsykologi slo seg sammen med Ingebrigtsen og dannet et skikkerlig «tagteam». Argumentasjonsevnene til de to var det derimot dårligere stilt med.

De lokale rødingene var denne gangen representert av en liten gjeng småjenter med homolobby-flagg (av laber kvalitet) som gråt da de ble bortvist av ordensmakten. De skal dog få skryt for å ha vært de mest voksne av alle meningsmotstanderne som viste seg frem denne dagen.

Rødinger blir bortvist.
Rødinger blir bortvist.

Etter i underkant av tre timer bestemte vi oss for å avslutte den vellykkede aksjonen og reise videre til lokasjonen for neste stopp på dagens program: studiesirkel og sosialt samvær.

Kvelden ble veldig innholdsrik med mye lærerik moro og sosialt samvær samt koselig middag med hjemmelaget mat, laget av kun norske ingredienser.

Tema for kvelden var debatteknikk med rollespill. Vi delte oss opp i grupper med forskjellige oppgaver og debatterte med hverandre. Dette var både veldig givende og lærerikt. Å utfordre hverandre til debatt og dialog er viktig og spennende og gir en god mestringsfølelse, som er veldig nødvendig for selvtilliten.

Etterpå koste vi oss med film og bilder fra dagens aksjon og benyttet anledningen til å gå igjennom det siste medlemsbladet og diskuterte fremtidige planer og strategier for kamparbeidet. Kvelden ble avsluttet med kaffe og kake før vi reiste hver til vårt.

Denne lørdagen var spekket av kamparbeid og kameratskap. Det er alltid hyggelig og givende å benytte helgene i fellesskap med gode kamerater og dette er noe vi skal gjenta i nær fremtid.

Se flere bilder fra aksjonen og studiesirkelen:
Meningsmotstander klarer med nød å beherske seg.
Meningsmotstander klarer med nød å beherske seg.

Aggressiv meningsmotstander.
Aggressiv meningsmotstander.

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
15 Comments
eldste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg
Anonymsurfer
Anonymsurfer
4 år siden

De kulturmarxistiske fagforeningspampene er jaggu glade i go’ mat. Hadde de hatt litt mer ekte solidaritet så hadde de vel delt litt mer av de fete lønningene sine og hatt litt mindre bacon på loffen? – Lol!

Andreas H
Andreas H
Svar til  Anonymsurfer
4 år siden

Sier endel om folks karakter når de lar sin kropp forfalle såpass som noen av disse har, ganske så trist og se. Det mentale var også noe og lure på når noe av de beste argumentene man fikk var: «jeg kan ikke lese» når vi prøvde og argumentere med dem eller forklare flyvebladet og vår politikk for livets glade gutter så gikk samtalen konstant inn på de 7 millioner jøder som det ifølge dem har økt til nå ,som vi i motstandsbevegelsen er ansvarlige for ifølge dem. Foruten om disse opplyste herrer så var det dog mange givende og fine… Les mer »

Espen
Espen
Svar til  Anonymsurfer
4 år siden

Jeg hadde som fagorganisert og tillitsmann, for en tid tilbake, ofte med disse pampene å gjøre. Og jeg må si det var jævlig vemmelige folk.

Anbefaler å se Unge Viljer som handler om disse pampene, kapitalistene, og hva nasjonalsosialistene ønsker: https://youtu.be/C5ATFPBOUqg

Richard
4 år siden

Usedvanlig spennende og givende kampdag som gjerne gjentas når som helst. Hill seier!

Anonymsurfer
Anonymsurfer
4 år siden

Jeg måtte sjekke ut han der fyren Kjetil Ingebrigtsen. Av fotografiene ser han ut til å være lettere funksjonshemmet, noe som også viste seg å stemme:
http://www.cp.no/om-cerebral-parese/historier/drommeren/

En stakkars utagerende fyr. Han skulle nok fått mye bedre oppfølging fra staten og naturligvis hatt følge av verge når han beveget seg utendørs.

Å diskutere med hjerneskade personer er selvsagt en umulighet. Det sier seg selv.

Goy
Goy
Svar til  Anonymsurfer
4 år siden
Anonymsurfer
Anonymsurfer
Svar til  Goy
4 år siden

Hehe, så utolig bra!
Denne var også kul: Her ser man Kjetil Ingebrigtsen kose seg bak Roland-synten: https://youtu.be/I35QNYoyWB4

Tror nok han burde holde seg til den musikerhobbyen enn å prøve seg ut på glattisen som politisk aktivist. Får håpe at han finner ut om Xurious og får litt inspirasjon fra den kanten. – Lol!

Rogaland
Rogaland
Svar til  Anonymsurfer
4 år siden

Heheh 🙂
Jeg så selv at det var noe uvanlig her og tenkte faktisk det samme.
Morsomt å få det bekreftet!
Helt enig i din anbefaling, jeg tror han vil ha det mer moro med musikken en å drite seg loddrett ut i politikken.
-men igjen, han her Ingebrigtsen virker i det minste å være genuint engasjert, og det er mer en man kan si om hans statlig støttede med-motstandere.

Goy
Goy
4 år siden

Til opplysning: de avbildede flaggene er ikke homolobbyens. Det er «PACE» eller «PEACE» flagg, etter den partikulære italienske fredsbevegelsen som ble grunnlagt på 1960-tallet. Flaggets utforming ble imidlertid stjålet og gradvis forbundet mer og mer med homolobbyen på slutten av 1970-tallet. På mange måter er de to grupperingene i opposisjon til hverandre, eller burde være det om de var sine prinsipper tro, da de fleste militære intervensjonen i dag blir begrunnet med liberale verdier som beskyttelse av minoriteters rettigheter eller av de fysiske minoritetene, uten at det ser ut til å bekymre homolobbyen nevneverdig.

Anonymsurfer
Anonymsurfer
Svar til  Goy
4 år siden

Ja jeg stusset litt over mønsteret på de flaggene. Takk for opplysningen:)

Rogaland
Rogaland
4 år siden

Enormt hyggelig lesning! 😀
Flott gjeng!
Bra jobbet!

«..og fordi vi ikke tror på eventyrfortellingen må vi forbys..»
Haha! 🙂

Den løgnen der sprekker snart fullstendig og jeg gleder meg!

14/88!

Snusern
Snusern
4 år siden

Brekker Ingebrigtsen sin egen finger med vilje eller hvilken dans er det han prøver seg på der?

Espen
Espen
Svar til  Snusern
4 år siden

Ser ut som han teller ned til et forsøk i spagaten.

trackback
4 år siden

[…] LÄS MER: Fullspekket kampdag i Fredrikstad […]

trackback
4 år siden

[…] Fullspekket kampdag i Fredrikstad […]