Hjem Nasjonal kamp Aktivisme Fullspekket kampdag i Rede 3

Fullspekket kampdag i Rede 3

2

MOTSTANDSBEVEGELSEN Rede 3 gjennomførte nylig en fullspekket kampdag med både minneseremoni og offentlig aksjon på skjemaet.

Dagen startet med at aktivistene begav seg til Solheim krigskirkegård for å hedre de 1080 falne tyske frihetskjempere som falt i Bergen under andre verdenskrig.

På plass stilte aktivistene seg opp og ble fakler tent. En krans ble deretter lagt ned og noen velvalgte ord ble sagt, hvorpå ett minutts stillhet ble holdt.

Etter seremonien på krigskirkegården var ferdig begav aktivistene seg til Rådal hvor en julebanner med budskapet «Ha en riktig hvit jul!» ble holdt opp og røykgranater ble brukt. En rekke bilister tutet og gav tommel opp.

Dagen ble avsluttet med sosialt samvær og et møte for å diskutere tanker og ideer omkring året som har vært og året som kommer.

Gruppesjef Tom Hauge fra Rede 3 rapporterer til Frihetskamp at kampdagen var en stor suksess, og at store planer ble lagt for det kommende året.

– En herlig dag i kampens tegn med både aksjoner til ettertanke og mer spektakulære aksjoner. Vi har store planer for året som kommer, så har du ikke engasjert deg ennå er det på tide å sende inn en søknad nå! Vil samtidig passe på å ønske alle kamerater og Frihetskamps lesere en god jul og et godt nytt år!

Se flere bilder fra aksjonen nedenfor:

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
2 Comments
eldste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg
Martin
Martin
2 år siden

Veldig bra rede 3!

Einar O
Einar O
2 år siden

Bra jobbet