Hjem Nasjonal kamp Motstandsbevegelsen Gå med oss og revolter!

Gå med oss og revolter!

0

MOTSTANDSBEVEGELSEN Den nordiske motstandsbevegelsens leder forteller om hva det innebærer å være en revolusjonær bevegelse og hvordan aksjonen mot «holocaust»-konferansen i Malmö manifesterer det.

Nå og da blir jeg og andre representanter for Den nordiske motstandsbevegelsen spurt om hva vi mener med at vi er en revolusjonær organisasjon og hvordan vi kan kalle oss revolusjonære samtidig som vi ikke er en voldelig organisasjon annet enn når det kommer til selvforsvar. Spørsmålet har også blitt besvart på mange forskjellige måter i løpet av årene, som eksempelvis i denne anbefalte artikkelen eller i dette lydklippet.

Nå med disse skrevne sidene er det min hensikt å besvare spørsmålet enda en gang ettersom det er et veldig viktig spørsmål. Det til og med et høyst avgjørende spørsmål for de nordiske folkene å forstå, for så lenge de setter sitt håp til ikke-revolusjonære organisasjoner, foreninger og partier, så kaster de bort både sitt eget håp og reduserer dessuten sjansene for at våre kommende generasjoner skal ha noe overhode å lenger kunne håpe på.

For å svare på spørsmålet denne gangen, hva det egentlig innebærer at vi er revolusjonære, tenkte jeg å utrede hva som egentlig definerer en revolusjonær bevegelse. Det finnes garantert flere svar, men noen av de tingene som kommer opp direkte i mitt hode er følgende:

  • Bevegelsens endelige mål er en total omdannelse av hvert eneste politisk, ideologisk, moralsk og åndelig aspekt i samfunnet. En revolusjon i hele folkets sinnsstemning og virkelighetsoppfattelse hvor ingenting overlates til tilfeldighetene eller kompromisser, men nøyaktig alt skal forandres til det bedre.
  • Bevegelsen slår oppover – mot de høyeste herskerne, de bak kulissene. Man slår oppover, selv om det hadde vært betydelig enklere å nøye seg med å angripe mål lengre ned i makt-hierarkiet og således unngå de aller mest mektige og ressurssterke fiendene og den verste represjonen.
  • Bevegelsen består av offervillige idealister som uten å stille spørsmål gjør sin plikt og til og med står klare til å bli martyrer om det er det som kreves for at revolusjonen skal bli et faktum. Man tar risikoer og forstår at bare den som våger vinner.
  • Bevegelsen består av omtenksomme altruister som med glede arbeider hardt for at revolusjonen skal kunne gjennomføres, selv om de så aldri selv får være med og se fruktene av den. De gjør hva de gjør for det høyeste kallets skyld – ikke for sin egen.
  • Bevegelsen bryr seg lite om hvordan den oppfattes av de som enda ikke har forstått revolusjonens nødvendighet. Den forsøker ikke å tilpasse sitt budskap for å få med seg de fullstendig villedede eller de konservative, i stedet forstår den at man gjennom å være kompromissløs og sta med tiden og per automatikk kommer til å få hele samfunnsklimaet og det politiske aspektet til å tilpasse seg ett steg av gangen til tonene som settes av den revolusjonære bevegelsen.
  • Bevegelsen er nøktern i sin analyse om hvordan revolusjonen skal kunne gjennomføres og forstår bedre enn å gå utålmodige viljer i møte. Tålmodighet og lojalitet er dyder og forbrennelseshastigheten på kampilden kommer ikke på noen måte å være konstant, men flamme opp og blusse ned i forskjellige perioder, men uten at bevegelsen noensinne mister fokus.

Bevegelsens endelige mål er en total omdannelse av hvert eneste politisk, ideologisk, moralsk og åndelig aspekt i samfunnet. En revolusjon i hele folkets sinnsstemning og virkelighetsoppfattelse hvor ingenting overlates til tilfeldighetene eller kompromisser, men nøyaktig alt skal forandres til det bedre.

Med disse seks punktene listet skulle jeg også ville beskrive en revolusjonær bevegelse med et bilde, da et bilde påstås si mer enn tusen ord:

«Holocaust er en bløff» – projisert på Malmö synagoge midt under et storslaget «holocaust»-jippo.

Denne fantastiske aksjonen er, sammen med flere andre vi har gjennomført i løpet av årene, på så mange måter et symbol for nøyaktig alt vi i Den nordiske motstandsbevegelsen ønsker å være og forbindes med. En sann revolusjonær bevegelse!

Aksjonen ble gjennomført av organiserte nasjonalsosialister og således er det et paradigmeskifte som etterstrebes, en helt ny verdensanskuelse som skal slå seg frem uten noen som helst tanke om å bevare for bevaringens skyld.

Den nordiske motstandsbevegelsen skal ikke ta tilbake det som en gang var vårt land, vi skal i stedet gjøre det så utrolig mye sterkere og bedre enn det noensinne har vært tidligere!

Aksjonen slår utvilsomt oppover og det så langt man bare kan komme, mot verdensherskerne som faktisk sitter i så høye stoler at vanlig folk, selv om det er de selv som sliter og holder dem oppe, ikke engang ser dem eller tror at de eksisterer på grunn av de tilslørende skyene.

Den nordiske motstandsbevegelsen kommer naturligvis ikke til å la makthavernes lakeier i form av politikere, journalister, lobbyister og gjerrige finansmenn komme unna sitt ansvar, men kommer heller ikke til å nøye seg før herren på den aller høyeste hesten ligger nede og er ute av telling.

Aksjonen ble gjennomført av offervillige aktivister som forsto at de med aller største sannsynlighet ville bli arrestert av politi, kanskje ydmykes og mishandles på plass eller i cellen, for å til slutt tiltales og dømmes med grunn av hva de planla å utføre, men som likevel så nytten av at aksjonen ble gjennomført som såpass stor at det skulle være verdt dette personlige offer.

Den nordiske motstandsbevegelsen forstår at aksjoner som denne kan komme til å provosere, og derigjennom skremme systemet, så til den grad at de brukes mot oss for å gjennomdrive ny represjon, trakasserier, lover og kanskje til og med forbud mot hele virksomheten, men ser likevel det som vår plikt å aldri la fienden få diktere hva som er sanksjonert og ikke, men å hele tiden utfordre dem.

Aksjonen ble gjennomført av aktivister som med sin livsgjerning tydelig har tatt valget å stille seg under det vanlige materielle og økonomiske nivået i samfunnet. De kjemper ikke for sine egen skyld, men for andres – til og med for slike som kanskje til og med stiller seg mot aktivistene og bekjemper dem i dag.

Den nordiske motstandsbevegelsen står klart og tydelig mot hele verden og er således langt før sin tid, kanskje såpass langt at vi som er aktive i dag aldri kommer til å få oppleve den uunngåelige tiden når verden faktisk skal gi etter og innrømme at vi har hatt rett hele tiden.

Aksjonens budskap var så langt fra et overfladisk eller populistisk budskap det er mulig å komme, så langt borte at PR-konsulenter hadde begått harakiri for noe som bare var halvveis så motsatt smigrende floskler som dette. Det var dog sannheten som ble spredt og i viktige saker er det alltid viktigere og mer pressende å få frem, enn det folket kanskje helst skulle ville høre.

Den nordiske motstandsbevegelsen kommer alltid først til å vende seg mot den lille prosenten av folket som faktisk vil og kan bidra til vår organisasjon helhjertet og uansett hva som kastes vår vei. Styrke styrer massene og å da appellere til massene i stedet for de sterke er som å be en av harpespillerne i symfoniorkesteret å bytte musikkstykket i stedet for å gå til dirigenten. Våre budskap er radikale, rett på sak og ærlige, for at vi vet at like mye som denne ubekvemheten mislikes av massene verdsettes det av de virkelige kjemperne.

Aksjonen var godt planlagt og kanskje til og med usedvanlig balansert i forhold til risiko kontra gevinst. Det finnes selvfølgelig mange grader av tyngre artilleri som kunne blitt brukt, men ikke uten at også risikoen hadde blitt betydelig større og antageligvis da blitt langt større enn den potensielle gevinsten kunne ha blitt. Selvfølgelig skulle også en mer risikofri aksjon kunne ha blitt gjennomført, men da knapt med samme gode effekt som det ble nå.

Den nordiske motstandsbevegelsen er opptatt av å hele tiden utfordre systemet og stå frem som forbilder mot strømmen, å ta de risikoer som er nødvendig for å føre oss fremover på den planlagte veien, men samtidig gjøre vårt beste for å aldri noensinne handle impulsivt, forhastet eller ansvarsløst. Vi kommer aldri forsøke å blidgjøre de som med naiv (eller systemkontrollert) tunge snakker om at vi skal flytte oss flere steg fremover enn hva vi har grunn til, men i stedet med stor lojalitet og like stor tålmodighet la tiden ta sin gang for å sikre seieren i den takt som er nødvendig.

Aksjonen ble gjennomført av organiserte nasjonalsosialister og således er det et paradigmeskifte som etterstrebes, en helt ny verdensanskuelse som skal slå seg frem uten noen som helst tanke om å bevare for bevaringens skyld.

Laseraksjonen mot «holocaust»-konferansen krysser altså av hele listen.

Med «holocaust»-laseren do vi ned buksene på hele etablissementet. Samtidig som den høyeste sjefen for det ekstremt innflytelsesrike World Jewish Congress klapper sine nikkedukker på hodet og løfter frem Stefan Löfven som et forbilde for andre verdensledere i kampen mot «antisemittisme», så bedrev verdens mest aktive og uttalt antisionistiske organisasjon aktivisme bak deres rygg – bokstavelig talt.

Tross de fantasibeløp som sannsynligvis har blitt lagt på politiets innsats, at halve Malmö ble avsperret og at SÄPO har gått ut offentlig med at de har fulgt ekstra godt med på oss «ekstremister» før jippoet og at det var militære skarpskyttere, helikoptre og hundepatruljer i tjeneste, så kunne Den nordiske motstandsbevegelsens aktivister ta seg rundt til forskjellige steder i byen med en laserkanon og projisere budskap over deres hoder – bokstavelig talt.

Det hele er vanvittig mye mer revolusjonært enn å eksempelvis posere med hodeskallemasker og automatgevær for å skape frasradikale internett-memer.

Og selv om det absolutt ikke er noe galt med det i seg selv, så må det likevel også sies at å eie hus, infiltrere næringslivet, mandat i kirkevalget og autonome kompisgjenger som driver med prepping eller trening, er veldig tåpelig og borgerlig sammenliknet?!

Den revolusjonære karakteren må ligge som grunn også for alt annet arbeid for at det skal kunne spille noen avgjørende rolle i det lange løp.

Dagens samfunn har vært alt for lenge i fritt fall for å noensinne kunne reformeres, samtidig som vi selvfølgelig ikke bare kan gi opp og forberede oss på undergangen. Det finnes heldigvis en tredje vei og den er Den nordiske motstandsbevegelsen. Du som ikke forstår dette kommer tidsnok til å forstå det. Du som derimot er mottakelig for det allerede nå, hva venter du på? Gå med oss og revolter mot den moderne verden!

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg