Hjem Nyheter Gambias regjering er lei av sexkjøpende batikkhekser

Gambias regjering er lei av sexkjøpende batikkhekser

3

SEXTURISME Gambia foretrekker seriøse turister fremfor sexkjøpende batikkhekser – ønsker å flytte næringens fokus bort fra nattlig dekadanse, og til landets enestående natur.

Eldre kvinne med en mye yngre gambisk mann. Skjermbilde: Expressen.

Gambia er kjent som et land hvor Europas venstreorienterte batikkhekser reiser for å kjøpe sex fra unge gambiske menn. Gambias sexindustri skal ha startet tidlig på 1990-tallet, da reiseselskapet Thomas Cook begynte å tilby billige charterturer til den tidligere britiske kolonien. Snart var det et stort utvalg «beach boys» for de eldre europeiske kvinnene å velge mellom. The Telegraph skriver også at unge gambiske menn lokkes til prostitusjon på grunn av landets lave lønninger og mangel på jobber. Noen dager med en eldre europeisk kvinne kan gi rundt to hundre pund, noe som omtrent tilsvarer en månedslønn i landet.

Nå har imidlertid den gambiske regjeringen kunngjort, ifølge Russia Today, at de er lei av bildet av Gambia som et sexparadis for eldre europeiske kvinner på jakt etter sex med yngre menn. Gambias kultur- og turismeminister Hamat Bah sier til britiske Telegraph at de ønsker å flytte fokus bort fra nattelivet og rette det mot naturen i landet. Bah påpeker videre at det er over 300 arter av tropiske fugler i Gambia.

«Heller kvalitetsturister»

«Kvalitetsturister» i stedet for europeiske kvinner i en viss alder på jakt etter sex med yngre menn, er det Abubacarr Camara, administrerende direktør i Gambias reiselivsbyrå ønsker, ifølge The Telegraph.

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
3 Comments
eldste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg
proverbs 26:11
proverbs 26:11
3 måneder siden

Skal ikke utvaskede hvite boomerkjærringer få ha seg med unge og fyrrige negre lenger? Slik at disse kan ha råd til IPhone og fine klær? Nei, det er å diskriminere kvinnekjønnet, og hindre unge svarte menn fra å få litt inntekt. Når «damer» har passert 50 er de – stort sett – uaktuelle på kjønnsmarkedet, om de ikke har godt med penger da..

Robert
Robert
3 måneder siden

Raseblanding- og forræderi skal medføre dødstraff i det nye Norden.

Roger M
Roger M
3 måneder siden

Det er kvalmt, kvalmt, kvalmt. Like kvalmt som at gamle mannsgriser reiser til Asia for å knulle asiatiske jenter som er på deres egne barns alder. Eller de som importerer slikt til Norge. Hold dere til deres egen rase og rundt deres egen alder!