Hjem Nyheter Går uprovosert til angrep med knokejern

Går uprovosert til angrep med knokejern

FLERKULTUR En svart 16-åring gikk nylig til uprovosert angrep på en hvit 12-åring med knokejern. Hendelsen ble filmet og spres nå på sosiale medier.

Conway

Det var den 31. mai i år i Conway i USA at en svart 16-åring gikk til uprovosert angrep på en hvit 12-åring med knokejern. Hendelsen ble filmet, og brukes nå som bevismateriale i retten.

I filmen kan man se 16-åringen posere foran kamera med knokejern, før han uprovosert slår ned den intetanende 12-åringen, som står med ryggen til, så han faller i bakken. 16-åringen fortsetter å mishandle gutten mens han ligger på bakken. 12-åringens skader ble omtalt som alvorlige.

Den mistenkte 16-åringen heter Kane Millsaps og ble pågrepet i juni mistenkt for mishandlingen. Millsaps skal ikke ha visst hvem offeret var, men uttalte til politiet at han slo ham ned fordi han «snakket for mye».

Millsaps mor forteller til pressen at hennes sønn har slitt med mentale problemer og at han tidligere har avtjent 1,5 års straff på en ungdomsanstalt.

Til tross for at han er mindreårig vil aktoratet forsøke å få ham behandlet som voksen i det rettssystemet. Dersom han blir funnet skyldig (som voksen) risikerer han opp mot 20 år i fengsel.

Se filmreportasje fra hendelsen nedenfor:

https://www.youtube.com/watch?v=z6afRcs9-m4&feature=youtu.be

Kilde:
FILM: Mörkhyad man med knogjärn slår ner vit kille helt oprovocerat
Video shows attack on Conway 12-year-old