Hjem Nasjonal kamp Gateaktivisme i Tammerfors

Gateaktivisme i Tammerfors

Den Finske Motstandsbevegelsen organiserte gateaktivisme på markedet i Tammerfors, lørdag den 20. oktober. Stedet er kjent for sine kommunistiske og «antirasistiske» grupperinger, noe som gjorde at aktivistene ventet seg å møte fanatiske tilhengere av multikulturalismen.

Tre2010122-447x251

Aktivistene la merke til flere ruspåvirkede grupper av de ovenfor nevnte, allerede før de nådde markedet. Etter å ha ankommet markedet tok det omkring fem minutter før den første ølflasken ble kastet mot en av våre aktivister. Aktivistene forsvarte seg og drev de mest høylytte avgårde.

Tre2010129-447x251

Juuso Tahvanainen holdt en tale angående situasjonen i Tammerfors, og livlige diskusjoner fant sted med lokalbefolkningen. Aktivistene møtte også flere personer som var veldig interesserte i organisasjonen.

Tre2010127-447x251

Selv om aktivismen var en suksess, så forløp ikke resten av dagen uten overraskelser. Når en del av aktivistene returnerte til sine biler så la de merke til personer ikledd sorte hettegensere. Disse sprang vekk når aktivistene nærmet seg, og gjemte seg i en nærliggende park. Det viste seg at de hadde kuttet opp bildekkene. De fire aktivistene sprang etter personene, som viste seg å være 15 stykker, samme personer som hadde startet bråk på markedet. Vandalene var bevæpnet med stålrør, pepperspray, støvler med ståltupper, flasker og steiner.

Aktivistene ba de stoppe, og på dette tidspunktet kastet de en flaske mot aktivistene. Selv om de møtte en langt større motstandere, ville ikke aktivistene vike en tomme – noe som overrasket pøblene. En slåsskamp oppstod, og de «antirasistiske» pøblene ble drevet vekk – ydmyket og såret.

Den Finske Motstandsbevegelsen beviste denne dagen, at ingen kan angripe en nasjonalsosialistisk finne uten å møte konsekvensene.

https://www.youtube.com/watch?v=EIPQxLE37GA