Hjem Nyheter General oppmaner boere til å slå tilbake mot Sør-Afrikas anti-hvite regime

General oppmaner boere til å slå tilbake mot Sør-Afrikas anti-hvite regime

6

SØR-AFRIKA Den sørafrikanske generalen Franz Jooste oppfordrer boerfolket til å gjøre motstand mot det anti-hvite regimet i Sør-Afrika. Fredag kommer han til å lede en demonstrasjon mot det pågående folkemordet mot hvite sørafrikanere. 

Den sørafrikanske generalen Franz Jooste oppfordrer boerfolket til å slå tilbake mot landets anti-hvite regime. Jooste er ikke bare en veteran og general, men også leder for den sørafrikanske overlevelsesgruppen «Kommandokorps».

I videoen forteller han at hvite sørafrikanere ofte sier «nok er nok», men at de aldri kan få seg til å gjøre ord til handling. Han sier det må bli slutt på unnskyldninger for ikke å kjempe for sitt folk, og at det er på tide å slutte å være «whatsapp-krigere».

— Enkelte hevder fremdels at tiden ikke er inne, (for å slå tilbake). Til disse vil jeg spørre, «så når kommer tiden til å være inne?» Siden 1994 har dere sagt at tiden ikke er inne, sier generalen.

— Vi har fått nyss om at regimet og dets støttespillere er livredde for boerne, men de er spesielt redde for de som tjenestegjorde i disse uniformene, sier Jooste og peker på sin uniform fra apartheid-tiden.

Jooste fortsetter:

— Og dermed vil jeg spørre alle veteraner som kjempet ved min side langs nasjonens grenser mot de som nå har makten. Hvor er dere? Hvor står dere? Og jeg vil spørre de som tviler, hva mer må hende før tiden er inne? Tiden er nå!

Han forteller om hvordan boerfolket har samlet drivkraft de siste 26 årene, og han oppfordrer alle hvite sørafrikanere til å delta på demonstrasjonen som skal finne sted på fredag i byen Senekal. Demonstrasjonens formål er å protestere mot det pågående folkemordet mot hvite sørafrikanere.

Les også:
Det hvite folkemordet i Sør-Afrika
Ny dokumentar om Sør-Afrika
Farmlands: Dokumentar om folkemordet i Sør-Afrika
Nytt drap på hvite bønder i Sør-Afrika: 21-åring bundet til stolpe og knivhugget – stille i løgnmedia
Farmor i Sør-Afrika døde da hun ble tvunget til å se sine tre barnebarn bli voldtatt
FILM: Den kommende rasekrigen i Sør-Afrika

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
6 Comments
eldste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg
Proverbs 26:11
Proverbs 26:11
2 år siden

Hadde ikke «verdenssamfunnet» rottet seg sammen mot Sør-Afrika og dernest Zimbabwe og de hvites velorganiserte statsdannelser, ville ikke «frigjøringen» med Mandela eller Mugabe, som har ført til rask ødeleggelse av samfunnet, med omseggripende kriminalitet og drap, ha skjedd. Hvis de hvite som fortsatt er bosatt her organiserer seg, med våpen i hånd, vil det ikke ta lang tid før de svarte vil ha blitt satt på plass. Og i Zimbabwe bønnfaller jo de svarte de hvite farmerne om å komme tilbake, slik at matproduksjonen kan ta seg opp igjen.

von List
von List
2 år siden

Helt sinnsykt at den «vestlige» pressen holder helt tett om dette. Skulle jo ha sendt ned soldater for å støtte dem opp og kanskje gitt dem asyl hvis de hadde ønsket det. At Mandela ble president etter så mange drap er det samme som om Breivik skulle sluppet ut nå og tatt over for Erna.. Joe Slovo jobbet jo også tett med Mandela og var æresleder. Trenger ikke å nevne hans etnisitet, regner med de fleste her tar den lett.

Jørgen
Jørgen
Svar til  von List
2 år siden

Hvis Norge sender militæret utenlands, så er det som regel til midtøsten for å bekjempe Israels fiender eller FN operasjoner i nord-afrika. Når militæret ikke blir brukt til å forsvare sitt eget folk, så kommer det neppe til å bli sendt for å hjelpe boerne

Gjallarhorn
Gjallarhorn
2 år siden

Noe må de gjøre. De kan ikke fortsette å bare snakke og slå knytteneven i bordet hver gang et nytt massakre finner sted. Hvite må slå tilbake med full kraft, og det gjelder her i Europa også. Og da først og fremst mot de ledere som står ved ansvaret og har skyld i alt dette.

Heimdal
Svar til  Gjallarhorn
2 år siden

Mye av problemet er som han sier, andre hvite som dysser ned problemet og drikker te med sine overgripere. Andre hvite som avfeier det hele som rasistisk propaganda. Andre hvite som er røde liberale politisk korrekte følgessauer. Andre hvite som mener dette er bare overdrivelser. Andre hvite som er indoktrinert med at hvite fortjener å bli utryddet.Andre hvite som er lojale til fiender, og forrædere til sitt eget folk.

Morten
Morten
2 år siden

La de svarte få angre på sitt folkemord og utakknemlighet.