Hjem Nyheter General oppmaner boere til å slå tilbake mot Sør-Afrikas anti-hvite regime

General oppmaner boere til å slå tilbake mot Sør-Afrikas anti-hvite regime

SØR-AFRIKA Den sørafrikanske generalen Franz Jooste oppfordrer boerfolket til å gjøre motstand mot det anti-hvite regimet i Sør-Afrika. Fredag kommer han til å lede en demonstrasjon mot det pågående folkemordet mot hvite sørafrikanere. 

Den sørafrikanske generalen Franz Jooste oppfordrer boerfolket til å slå tilbake mot landets anti-hvite regime. Jooste er ikke bare en veteran og general, men også leder for den sørafrikanske overlevelsesgruppen «Kommandokorps».

I videoen forteller han at hvite sørafrikanere ofte sier «nok er nok», men at de aldri kan få seg til å gjøre ord til handling. Han sier det må bli slutt på unnskyldninger for ikke å kjempe for sitt folk, og at det er på tide å slutte å være «whatsapp-krigere».

— Enkelte hevder fremdels at tiden ikke er inne, (for å slå tilbake). Til disse vil jeg spørre, «så når kommer tiden til å være inne?» Siden 1994 har dere sagt at tiden ikke er inne, sier generalen.

— Vi har fått nyss om at regimet og dets støttespillere er livredde for boerne, men de er spesielt redde for de som tjenestegjorde i disse uniformene, sier Jooste og peker på sin uniform fra apartheid-tiden.

Jooste fortsetter:

— Og dermed vil jeg spørre alle veteraner som kjempet ved min side langs nasjonens grenser mot de som nå har makten. Hvor er dere? Hvor står dere? Og jeg vil spørre de som tviler, hva mer må hende før tiden er inne? Tiden er nå!

Han forteller om hvordan boerfolket har samlet drivkraft de siste 26 årene, og han oppfordrer alle hvite sørafrikanere til å delta på demonstrasjonen som skal finne sted på fredag i byen Senekal. Demonstrasjonens formål er å protestere mot det pågående folkemordet mot hvite sørafrikanere.

Les også:
Det hvite folkemordet i Sør-Afrika
Ny dokumentar om Sør-Afrika
Farmlands: Dokumentar om folkemordet i Sør-Afrika
Nytt drap på hvite bønder i Sør-Afrika: 21-åring bundet til stolpe og knivhugget – stille i løgnmedia
Farmor i Sør-Afrika døde da hun ble tvunget til å se sine tre barnebarn bli voldtatt
FILM: Den kommende rasekrigen i Sør-Afrika