Hjem Nyheter Genetikkprofessor: «Afrikanere har flere apeliknende genvarianter enn andre raser»

Genetikkprofessor: «Afrikanere har flere apeliknende genvarianter enn andre raser»

11

RASELÆRE Den kinesiske genetikkprofessoren Dr. Shi Huang sier at afrikanere har flere apeliknende genvarianter sammenlignet med andre menneskeraser. Oppdagelsen har blitt møtt av en «uhyggelig stillhet» fra vitenskapsstanden ifølge forskeren.

Afrikanere skiller seg genetisk sammenliknet med andre raser. Foto: CC public domain.

Den kinesiske forskeren Dr. Shi Huang sier at forekomsten av foreldede, apeliknende genvarianter har langt større forekomst blant dagens afrikanere sammenlignet med andre menneskeraser. Dette er svært godt dokumentert av flere studier, ifølge forskeren.

Dr. Huang har tidligere vært ansatt som professor i epigenitikk og evolusjon for «Burnhaminstituttet for medisinsk forskning» ved universitet i California. For øyeblikket arbeider han for «Senter for medisinsk genetikk» ved «Central South University» i Kina. Dr. Huang er også kjent for sine populære forelesninger om evolusjon på Youtube.

Ignoreres av vitenskapsstanden

Huang forklarer på Twitter at afrikanere er bærere av flere nedarvede genvarianter fra aper eller liknende fjerne forfedre sammenlignet med andre menneskeraser. Dette har blitt bevist blant annet gjennom fylogenetiske undersøkelser av afrikanere – som mer forenklet kan kalles evolusjonære stamtavler.

Funnene indikerer altså at afrikanere har mer genetiske likheter med fjerne apeliknende forfedre enn andre raser. «Den biologiske betydningen av dette? Ubehagelig stillhet…», skriver Huang. I akademia har oppdagelsene blitt ignorert.

Genetiske studier av afrikanere

I 2011 utførte en gruppe forskere bestående av blant annet av genetikk-, og evolusjonær biologiforsker Michael Hammer, samt Jeff Wall, professor i epidemiologi og biostatistikk, en studie om emnet. Studien fikk navnet «Genetic evidence for archaic admixture in Africa».

Forskerne kunne konstatere at den moderne afrikaner en gang i fortiden blandet seg med et utdødd apeliknende menneske, og at deres DNA fremdeles finnes blant afrikanere. De så at forskjellige afrikanske folkegrupper har fått minst, omkring 2 prosent av sitt DNA fra den nå utdødde menneskearten.

Tidspunktet for kryssavlingen mellom afrikanerne og den utdødde menneskearten har blitt satt til omtrent 35 000 år siden, og at menneskearten de paret seg med skilte seg fra det moderne mennesket for omtrent 700 000 år siden.

Paleontologen John Hawk kommenterte den benevnte studien i en forelesning i 2017. Han trodde imidlertid at andelen prehistorisk DNA hos afrikanere kan være større enn studien påviser. Det kan hende de også blandet seg med menneskearten Homo Naledi, spekulerer Hawk:

Vi vet at afrikanske populasjoner har en liten del av sitt DNA, muligens så mye som 5 % … som har en arkaisk opprinnelse vi ikke har oppdaget. Det vi ikke vet er opprinnelsens identitet. Muligens kunne det være Naledi.

Til og med den svenske professoren Svante Pääbo uttalte i en forelesning i 2018 at det finnes indikasjoner på at dette arkaiske DNA-et fremdeles finnes hos moderne afrikanere.

Nye funn

I 2019 bekreftet forskerne Arun Durvasula og Sriram Sankararaman fra universitet i California at potensielt 8 prosent av moderne afrikaneres DNA stammer fra den ukjente menneskearten. De beskriver denne som en «spøkelsesart». I likhet med Hawk foreslår de også at det kan være snakk om «Homo Naledi» – et hominid med en spesielt liten hjerne som levde i Afrika for omtrent 250 000 år siden.

Nesten en tiendedel av afrikaneres DNA kan altså nedstamme fra en helt annet menneskeart, og det politiske og akademiske etablissementet i vesten har fortsatt mage til å påstå at det ikke finnes noen raseforskjeller.

Akkurat som Dr. Huang uttrykte råder det en «uhyggelig stillhet» fra vitenskapstanden, media og skolevesen om oppdagelsene. Sannsynligvis for at folkefiendtlige elementer skulle tvinges til å erkjenne at det faktisk finnes forskjeller blant forskjellige mennesker, at det finnes forskjellige raser også blant mennesker.

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
11 Comments
eldste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg
ØRKENPROBLEMER
ØRKENPROBLEMER
1 år siden

Alle som ikke er nord europeere er mer eller mindre blandet med noe umennesklig. Det er derfor alle som ikke er av ren rase er RASISTER mot nord europeere og jødene importerer masse innvandring av folk som hater oss intenst. De hater oss fordi de vet at vi er de eneste igjen jorden som ikke er blandet. Det står mye info om dette i bibelen. Det er også derfor arabere statistisk sett er mer rasistiske en for eksempel den gjennomsnitlige neger. Fordi de fleste negere ser på seg selv som en renrase, Mens arabere og sør europeere vet at dem… Les mer »

Jo a
Jo a
Svar til  ØRKENPROBLEMER
1 år siden

Tror kanskje du bør legge fra deg fredspipa

ØRKENPROBLEMER
ØRKENPROBLEMER
Svar til  Jo a
1 år siden

Sannheten vil alltid bli hatet.

Proverbs 26:11
Proverbs 26:11
1 år siden

At negre(sør for Sahara), ikke bare ligner påfallende på visse typer aper, men også har egenskaper som de større apene, som høyere testosteron, og muskelkraft i nedre kroppsdeler, med hurtigere muskelfibre bl.a., som gir dem en klar fordel løpsmessig, er ganske klart. En admikstur fra tidligere apemennesker er ikke usannsynlig, likesom europeerne har en viss andel DNA(opp mot 4%), fra neanderthalerne(mens afrikanere sør for Sahara har 0). Det kan forklare bl.a. resistens mot visse sykdommer/mikroorganismer, og ulikhet i skalleform og hjernevolum, som også gir utslag i lavere vs høyere intelligens. Men slik forskning vil de fleste biologer ikke ta i… Les mer »

Kim Larsen
Kim Larsen
Svar til  Proverbs 26:11
1 år siden

Denne er god.

RACE DIFFERENCES IN INTELLIGENCE
https://www.bitchute.com/video/JVF1AkO4nQqI/

Gjallarhorn
Gjallarhorn
1 år siden

Interessant.

Heimdal
1 år siden

«Det er langt bedre å forstå universet som det egentlig er enn å vedvare i villfarelse, uansett hvor tilfredsstillende og betryggende det er.»
– Carl Sagan

Kim Larsen
Kim Larsen
1 år siden

Jammen det finnes jo ikke raser  😂  Akkurat som det bare finnes en katte rase og en hunde rase etc.  😂 

Men fra spøk til alvor. Dette er veldig interessant

Catabienze
Catabienze
1 år siden

Jeg synes at alle folkeslag er vakre.

trackback
1 år siden

[…] i genetikk, Dr. Shi Huang som var i stand til å slå fast at dagens afrikanere bærer flere apeliknende genvarianter enn andre menneskeraser. Ved å undersøke evolusjonære slektstrær  – eller såkalte […]

trackback
1 år siden

[…] også: Genetikkprofessor: «Afrikanere har flere apeliknende genvarianter enn andre raser» Rase – det store grunnproblem #1: Hva er raser? Røtter del 1: Genetisk slektskap Mennesket […]