Hjem Nyheter George Soros forlater Ungarn

George Soros forlater Ungarn

UNGARN Den jødiske multimilliardæren George Soros har nå valgt å legge ned sin folkefiendtlige virksomhet i Ungarn etter å ha møtt massiv motstand.

En gledens dag for Ungarn.

George Soros’ stiftelse Open Society Foundations har som formål å påvirke nasjoners retning ved å blant annet kjøpe politikere, organisere flyktningstrømmer, samt gi økonomisk støtte til ikke-statlige organisasjoner (NGOs) som aktivt arbeider for å undergrave nasjonens suverenitet og for folkeutbytte via masseinnvandring og raseblanding. Organisasjonen har hatt kontor i Budapest siden 1980-tallet.

Ungarns president Viktor Orbàn lovte for en tid tilbake å bekjempe George Soros’ nasjonsødeleggende virksomhet og har siden dette innført en lov som på folkemunne er blitt kalt «Stopp Soros»-loven. Den nye loven tvinger alle organisasjoner som arbeider med innvandrere om å søke lisens fra landets justisdepartement. De som da skulle få tillatelse til å bedrive virksomhet i landet beskattes med 25 prosent.

Forut for den nye loven innførte den ungarske regjeringen regler som gjør at ikke-statlige organisasjoner som finansieres fra utlandet må registrere seg som utenlandsfinansierte. Dette for at folket lettere skulle kunne identifisere potensielle fiendtlige motiv hos virksomheten.

Som følge av landets motstand har George Soros nå valgt å legge ned virksomheten i landet og flytter herved Open Society Foundations kontor til Berlin i Tyskland.

– Den ungarske regjeringen har svartmalt og vanskeliggjort vårt arbeid […] med metoder som savner motstykke i EUs historie, forteller Patrick Gaspard, president for Open Society Foundations.

Relaterte artikler:
Ungarn slår tilbake mot George Soros
Europa reiser seg mot George Soros og globalismen
Over 100 000 personer krever at George Soros blir klassifisert som terrorist
Soros-nettverk i Brussel forsøker å forvandle Europa
En rekke amerikanske politikere er finansiert og manipulert av Soros
George Soros sponser svenske Expo!
George Soros overfører 18 milliarder kroner til Open Society Foundations