Hjem Nyheter Globalt George Soros overfører 18 milliarder kroner til Open Society Foundations

George Soros overfører 18 milliarder kroner til Open Society Foundations

JØDESPØRSMÅLET Den jødiske multimilliardæren George Soros har overført et større beløp av sin formue til den kulturmarxistiske stiftelsen Open Society Foundations.

Wall Street Journal rapporterer at jøden George Soros, en av verdens rikeste menn, har flyttet tilsvarende 146 milliarder av sin private formue til «veldedighetsstiftelsen» Open Society Foundations. Soros er selv formann i stiftelsen, som han grunnla i 1979.

Overføringen gjør Open Society Foundations til den nest største «filantropiske» organisasjon i USA, etter Bill & Melinda Gates Foundation.

Summen tilsvarer nærmere 80 prosent av Soros eiendeler. Pengene har han stort sett tjent gjennom valutaspekulasjoner, noe som blant annet rammet den svenske kronen hardt i begynnelsen av 1990-tallet.

Milliardærens arbeid har først og fremst vært å svekke de hvites stilling i Europa og USA, eksempelvis gjennom å sponse de ikke-statlige organisasjoner som frakter rasefremmede over Middelhavet, ved å sponse voldelige opptøyer utført av Black Lives Matter, samt finansiere anti-hvite organisasjoner og grupperinger i Europa og USA.

Kilde: George Soros pumpar in 18 miljarder dollar i Open Society Foundations