Hjem Nyheter George Soros sponser den amerikanske homolobbyen

George Soros sponser den amerikanske homolobbyen

HOMOLOBBYEN George Soros sponser den amerikanske homolobbyen med millioner av kroner. Bidro sterkt til å få homoekteskap legalisert i USA.

Soros_homolobby

Ikke uventet er en stor pådriver og økonomiske støttespiller til den amerikanske homolobbyen, ingen ringere enn den jødiske multimilliardæren George Soros. Dette fremkommer i nylig publiserte skattepapirer som avisen The Washington Times har fått tilgang på.

For tre år siden, da homolobbyen hadde kjempet seg til en legalisering av homoekteskap i USAs høyesterett, var Soros sterkt innblandet. Ifølge de ovenfor nevnte skattepapirene skal han gjennom organisasjonen Foundation to Promote Open Society ha pumpet inn minst 2,7 millioner dollar det samme året.

Senest i sommer, da debatten om såkalte kjønnsnøytrale toaletter raste som verst, var Soros innblandet. Debatten kom på tapeten etter delstaten North Carolina hadde vedtatt at personer måtte bruke det toalettet som samsvarte med deres biologiske kjønn, noe homolobbyen naturligvis anså var skandaløst og diskriminerende.

prideparade

Soros-støttede organisasjoner var raskt på plass og kunne etablere en rekke nye lokalavdelinger i delstaten, som alle fulgte de retningslinjer og arbeidsmetoder som Soros’ organisasjoner har hatt suksess med tidligere.

Organisasjonene mobiliserte i media, på sosiale medier, gjennom allierte artister og politikere, og la virkelig press på delstaten til å endre sitt vedtak. Blant annet var det flere musikere som avlyste sine konserter, og PayPal og Deutsche Bank forkastet sine planer om å ekspandere der.

Les også: – Den siste utposten i kampen mot homolobbyen!

Hva som blir det endelige resultatet i North Carolina, med tanke på utfallet av det amerikanske presidentvalget, er vanskelig å si, men å tro at Soros og kompani skulle legge ned våpnene, er bare naivt.

Nedenfor er noen av LHBT-organisasjonen Soros har sponset:

Gay Straight Alliance (GSA) mottok 100 000 dollar i 2013. GSA har opprettet lokalavdelinger i 61 prosent av delstaten Californias skoler og har fått gjennom 11 lovendringer som er positive for LHBT-folket, deriblant en som tillater elever som driver idrett å bruke det toalettet som samsvarer med det kjønnet utøveren identifiserer seg med.

GSA har også bidratt med å organisere grupper i delstaten North Carolina, samt satt sammen en læreplan med University of North Carolina for å undervise elever om LHBT. GSA har også laget en instruksjonsbok i hvordan man bedriver effektiv LHBT-lobbyvirksomhet.

The Los Angeles Gay and Lesbian Community Center mottok 130 000 dollar fra George Soros. Disse arbeider blant annet for å redusere «transfobi» og har lansert en instruksjonsbok om dette emnet som brukes på nasjonalt nivå.

The Global Action for TransEquality (GATE) mottok 244 000 dollar fra Soros. Denne organisasjonen arbeider for å få de ulike lobbygruppene til å samarbeide og dra i samme retning. Dette for å maksimere deres budskap. De forsøker også å utarbeide de beste arbeidsmetodene og beste måtene å samle inn penger på, og dele denne kunnskapen med de andre grupperingene.

Gruppen Justice at Stake har mottatt 525 000 dollar og arbeider for seksuelt «mangfold» i rettsvesenet. «Mangelen på mangfold i rettssalene kan føre til potensielle fordommer», advarer gruppen på sin hjemmeside.

Streetwise and Safe har mottatt stor økonomisk støtte for å undervise politimenn i LHBT-spørsmål.

George Soros, en mann med økonomiske og politiske interesser over hele verden.

Fakta om George Soros:

Soros er fra før kjent for å spekulere i valutaer, og med sin store økonomisk innflytelse dermed få stor fortjeneste. I 1992 investerte han i at det britiske pundet skulle synke i verdi, hvilket tvang den britiske regjeringen til å avbryte sitt forsøk på å binde pundet til den europeiske valutakursmekanismen. En handling han tjente en drøy milliard dollar på.

I tillegg til forsøk på å påvirke andre lands valutaer for å på denne måten tjene penger, har Soros gjort seg kjent for å anvende deler av sin formue til å også påvirke andre lands politikk, spesielt når det kommer til hvite stater i Vesten. Blant annet driver og sponser han flere lobbyorganisasjoner som aktivt arbeider for utenomeuropeisk innvandring og andre destabiliserende fenomener som feminisme og «LHBT-spørsmål», samt svartmaling av den europeiske kulturen og historien.

I Øst-Europa har Soros bedrevet kampanjer for liberalisering av narkotika, og i Ukrania har han bidratt med å rekruttere utenlandske statsborgere til Ukrainas regjering.

Gjennom Open Society Foundations stod Soros bak finansieringen og mobilisingen av den svarte protestbevegelsen i Ferguson etter drapet på Michael Brown. Hele 33 millioner dollar bidro organisasjonen med, kunne skattepapirer vise.

Soros har også sponset den folkefiendtlige etterretningstjenesten Expo som aktivt kartlegger og motarbeider nasjonale i Sverige.

Med 2 millioner dollar var Soros en av de største økonomiske støttespillerne til presidentkandidat Hillary Clinton.

Kilde:
George Soros – The money behind the transgender movement