Hjem Nyheter Ghislaine Maxwell dømmes til 20 års fengsel for sexhandel

Ghislaine Maxwell dømmes til 20 års fengsel for sexhandel

1

PEDOFILI Den jødiske pedofile Ghislaine Maxwell er dømt til 20 års fengsel for sexhandel etter at pedofilskandalen ble avslørt.

Ghislaine Maxwell (t.v.) er dømt for menneskehandel sammen med avdøde Jeffrey Epstein (t.h.). Foto: Ghislaine MaxwellCC BY-SA 4.0, via Wikimedia Commons. // Palm Beach County Sheriff’s Department (Public domain).

Ghislaine Maxwell er nå dømt til 20 års fengsel for sexhandel etter den langvarige rettssaken mot henne og eksmannen Jeffrey Epstein, som påstås å ha hengt seg i varetektscellen i 2019.

Aktor krevde 30-55 års fengsel for Maxwell, men dommen endte bare med 20 års fengsel, samt at hun må betale 750 000 dollar i erstatning.

Det jødiske pedofilparet skal ha utnyttet unge jenter seksuelt i flere år og tatt dem med til en privat øy kalt «pedofiløya». Det er også mistanker om at andre rike kjendiser og makthavere har deltatt på øya.

Ifølge boken Epstein: Dead Men Tell No Tales, skrevet med deltagelse av blant andre den jødiske forretningsmannen Ari Ben-Menashe, var Epstein og hans medskyldige Ghislaine Maxwell også spioner for Israel og dets beryktede etterretningstjeneste Mossad.

Vitnesbyrd fra noen av jentene som ble utnyttet av Epstein og Maxwell forteller om hvordan de ble hånet for å være ikke-jøder. De skal blant annet ha blitt kalt «skitne goyims».

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
1 Comment
eldste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg
Kim Larsen
Kim Larsen
6 måneder siden

Håper det ikke blir sånn luksus fengsel for de skitne rike men er nok det det blir.

Men 20 år er bedre en ingenting.

Kjerringa er allerede gammel så etter 20 år så har de fleste glemt henne pluss det vil alltid følge hennes navn.