Hjem Nyheter Ghislaine Maxwell: «Jeg tror Epstein ble drept»

Ghislaine Maxwell: «Jeg tror Epstein ble drept»

0

JØDISK MAKT Ghislaine Maxwell, som soner en 20 års fengselsstraff for å ha opptrådt som bordellmamma for den beryktede pedofile jøden Jeffrey Epstein, har nå uttalt seg om Epsteins mystiske død. Som mange andre mener hun at Epstein ble myrdet i varetekt.

Jødinnen Ghislaine Maxwell ble i fjor dømt til 20 års fengsel for å ha drevet omfattende sexhandel for sin tidligere kjæreste, jøden Jeffrey Epstein. Maxwell ble arrestert i 2021 etter en årelang jakt, hvor hun blant annet søkte beskyttelse hos Mossad i Israel. Epstein døde i 2019 under mystiske omstendigheter mens han satt i varetekt i New York, i påvente av tiltale for lignende forbrytelser.

En offisiell utredning konkluderte med at Epstein begikk selvmord. Dette til tross for at han ble satt under spesiell selvmordsovervåking hele døgnet. Nå går til og med Maxwell offentlig ut og stiller spørsmål ved selvmordsteorien i et intervju med Jeremy Kyle.

– Jeg tror han ble myrdet. Jeg ble sjokkert, sier Maxwell via telefon fra fengselet.

– Så lurer jeg på hvordan det skjedde fordi… Så vidt jeg vet var han i ferd med å… Jeg er helt sikker på at han ville anket. Og jeg var sikker på at han var beskyttet under påtaleunnlatelsen.

Under intervjuet vegret Maxwell også å be om unnskyldning til sine ofre – unge jenter som hun groomet for å bli seksuelt utnyttet av Esptein og hans rike og mektige venner.

– Epstein er død og de burde ta ut sin skuffelse og forargelse over myndighetene som lot dette skje, sier den jødiske seksualforbryteren i intervjuet.

Mange tror at Epstein ble myrdet fordi han hadde for mye informasjon om politisk viktige personer som han angivelig skal ha filmet eller fotografert når de har blitt lokket til å ha sex med unge og ofte mindreårige jenter under forskjellige forretningsreiser. Informasjonen skal deretter ha blitt anvendt som utpressingsmateriale mot de innflytelsesrike personene.

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg