Hjem Nyheter Norden Gikk amok med kjøttkniver inne på matbutikk

Gikk amok med kjøttkniver inne på matbutikk

SVERIGE En innvandrer bevæpnet med to kjøttkniver gikk nylig amok inne på en Coop-butikk i Södertälje. Før han ble pågrepet knuste han en fryser og spiste en is.

Kjøttkniv

Det var like før klokken 19 onsdag kveld, at en 50 år gammel innvandrer gikk amok inne på en Coop-butikk i den flerkulturelle byen Södertälje. Mannen rapporteres å ha gått inn i butikken, bevæpnet med to kjøttkniver, hvorpå han så skal ha gått berserk.

Han skal blant annet ha gått frem til en fryser full av is, og hugget mot den med kjøttknivene til glasset knuste. Etterpå stjal han en is og satte seg ned og spiste med et smil om munnen.

Da politiet ankom lot 50-åringen seg arrestere uten å gjøre motstand. I et avhør på torsdag gav han en forklaring på sin oppførsel.

– Grunnen er at han vil bli utvist fra Sverige. Han vil hjem til Georgia. Han har blitt hjemløs og har ingen steder å dra, og han vil at Sverige sender ham hjem, forteller advokat George Yanko.

At 50-åringen bare kunne henvendt seg til Migrationsverket og fortalt at han ønsket å reise tilbake til sitt hjemland, var noe han tydeligvis ikke hadde tenkt på. Nå sitter han dog fengslet mistenkt for en rekke lovbrudd.

Kilde:
Köttknivsmannen ville bli utvisad