Hjem Nyheter Globalt Gilad Atzmon: «Jødene projiserer sin redsel på goyim (ikke-jøder)»

Gilad Atzmon: «Jødene projiserer sin redsel på goyim (ikke-jøder)»

2

SIONISME De rasende jøder som nå forsøker å fortie alle kritikere mot den globale jødiske makten, er egentlig redde for seg selv.

Skjermbilde: DLive.

På søndag 12. juli snakket Adam Green på Know More News med jazzmusikeren Gilad Atzmon, som har Ashkenazi-jødisk bakgrunn. Han ble født og oppvokst i Israel-okkuperte Palestina, men bor idag i Storbritannia.

Gilad Atzmon kaller seg selv for «stolt selvhatende jøde». Han er kritisk mot rasisme og hevder at verden lærte seg dette etter den andre verdenskrig. De eneste som ikke lærte seg det, var jødene selv, ifølge Atzmon.

For Atzmon er alle jøder ikke selvidentifiserte jøder. Ifølge Atzmon oppfyller du ikke kravet ved å være selvidentifisert jøde, bare for at du ble født som jøde eller har en jødisk forelder. De selvidentifiserende jødene er paranoide og projiserer sin redsel på andre (ikke-jøder), sa Atzmon.

– Det handler om redselen for at andre kan se deg for den du er. Det er som når en narsissistisk mann er på en date med en dame, og daten ikke faller vel ut. Neste kveld ser han henne igjen i en annen sammenheng, der hun står og snakker med sine venninner. Narsissisten tror da at kvinnene står og prater om akkurat han.

Jøder er redde for seg selv

Jo verre sionistene oppfører seg i verden, desto reddere blir de for ikke-jødene. Nå har deres redsel for ikke-jødene nådd globale proporsjoner. De kan ikke lengre høre om en «anti-semittisk incident» uten å oppfatte det som ekstremt truende, om det så bare er tegnet et hakekors på en vegg i et lite tettsted, noen plass.

– Det som plager mange selvidentifiserende jøder i verden, er muligheten for at alle andre der ute i verden begynner å forstå hva som holder på å skje. Dette gjør at jødene nå befinner seg i en konstant tilstand av skrekkslagent raseri. De er – hovedsakelig – redde for seg selv, fortsatte Atzmon.

Når de såkalte fredssamtalene i 1993, kalt Oslo-avtalen, og som siktet til «fred» mellom Israel og Palestina, skulle forhandles frem, innså Atzmon at det ikke skulle bli noe fred.

På hebraisk anvendes hilsningsordet shalom, som i de vestlige land oversettes med «fred», som om den person som da anvender dette ordet vil etablere en fredelig kontakt med den man prater med.

Ordet «fred» finnes ikke på hebraisk

Men shalom betyr ikke «fred», men er en besvergelse som ber om «sikkerhet for jøder», påpeker Atzmon. Jødene og hebraisken har ingen ord for fred eller forsoning, tydeliggjør han. De har ingen ord for å «leve i harmoni» eller «leve kjærlighetsfullt tilsammen med de andre (ikke-jøder)».

Det var også i den hebraiske betydelse av shalom at Oslo-avtalen ble gjennomført, poengterer Atzmon.

– 1977 begynte Israel å bli forvandlet til en «ren» jødisk stat.

I en kultur som ikke har noen begreper for fred og forsoning, kan menneskene ikke forestille seg fred og forsoning med andre folk, enten det gjelder palestinere i Palestina, eller hvite amerikanere i USA. Alle andre er liksom potensielle fiender som truer det jødiske folkets eksistens.

Kan ikke kjenne skyld – skylden skal alltid bæres av andre

De selvidentifiserende jødene har ifølge Atzmon ingen følelser av skyld når de forgriper seg på andre nasjoner, ettersom jødenes identitet går ut på å beskytte sin folkegruppe mot alle deres fiender, hvilket for dem altså er «alle andre».

På slik måte blir redselen som jødene projiserer på ikke-jøder en jødisk variant av «skyldfølelse», sier Gilad Atzmon: De jødiske individene som ikke helt frekt og uredde gjør alt de kan for å styre eller ødelegge for «de andre» – det vil si ikke-jødene – reagerer med redsel på sin egen fiendtlige behandling av ikke-jøder, og blir dermed allergiske mot ethvert tegn på motstand eller motvilje mot jødiske fenomener.

Likt narsissisten som tror at kvinner han ser omgås med hverandre, prater om han, så tror de selvidentifiserende jødene som stadig angriper og utmanøvrerer ikke-jøder og deres samfunn at alle ikke-jøder snakker om og konspirerer mot jødene for å angripe dem; som et speilbilde av deres egen jødiske maktutøvelse.

– Når man betrakter seg selv som «de utvalgte», blir universet en veldig skremmende plass, for man tenderer til å tro at alle andre ser ned på en, når det egentlig bare er man selv som ser ned på alle de andre, sier Gilad Atzmon om de selvidentifiserende jødenes kollektive selvbilde.

Les også:
Jødisk organisasjon innrømmer at folkeutbyttet er planlagt
Jødisk akademiker innrømmer at folkeutbyttet i Europa er et eksperiment
Barbara Spectre i nytt prosjekt for skapelsen av en felles jødisk fremtid
Dokumentar: Den jødiske lobbyen i USA
Jødisk uro over at hvite begynner å innse at de har blitt dømt til demografisk undergang

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
2 Comments
eldste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg
Roar
Roar
2 år siden

Veldig interessant.

Steinar
Steinar
2 år siden

Jødene må se seg selv i speilet og forstå at verdens ikke-jøder ikke synes noe om fiendtlig jødisk virksomhet I DERES EGET LAND.