Hjem Nyheter Europa Gjør det lettere for afrikanere å søke asyl i Europa

Gjør det lettere for afrikanere å søke asyl i Europa

15

MASSEINNVANDRING Flere europeiske land har vedtatt å gjøre det lettere for afrikanere å invadere Europa. Afrikanere får nemlig nå søke asyl i en rekke europeiske land, fra sitt eget hjemland.

Illustrasjonsfoto

Takket være en ny avtale mellom flere EU-land vil det nå bli lettere for afrikanske såkalte flyktninger å søke asyl i Europa. Ifølge det nye vedtaket behøver ikke afrikanere lenger å forlate Afrika for å søke asyl, men kan gjøre det fra sitt eget hjemland.

De landene som ligger bak det nye vedtaket er Frankrike, Italia, Tyskland og Spania. Avtalen ble en realitet på et møte som landenes ledere hadde i Paris for å blant annet diskutere integrasjon, migrasjon og forsvar i EU. På møtet deltok også EUs utenrikssjef Federica Mogherini, samt representanter fra en rekke afrikanske land.

En av grunnene til den nye avtalen oppgis være at afrikanere skal slippe å risikere livene sine på farlige båtreiser over Middelhavet. Det finnes også et håp om at menneskesmuglere skal oppfordres til å skaffe vanlige jobber, som f.eks. innen landbruk.

Under møtet konstaterte også Tchads og Nigers presidenter at afrikanere egentlig ikke flykter fra krig, men fordi de er fattige.

Kilde:
Europeiska länder överens om ny asylpolicy i Afrika

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
15 Comments
eldste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg
Ole
Ole
5 år siden

Et flott tiltak mot menneskesmugling og for menneskeverd.

Proverbs 26:11
Proverbs 26:11
5 år siden

Så de brune og svarte invadørene skal slippe å bli mat for Neptun, som jo må fores med jevne mellomrom? Da kan vel velferdsparasittene fraktes per fly til diverse europeiske land og motta velferdsordninger finansiert med europeiske skattepenger, ta seg til rette med europeiske kvinner og barn og begå lovbrudd, men aldri bidra aktivt til vår velferd, noe lav-IQ-befolkninger ikke er i stand til.

Hanne
Hanne
5 år siden

Jeg syntes dette er forferdelig. Mange av disse har horribel dårlig kvinnesyn og tar ikke nei for et nei.
Er rett og slett livredd for å gå ut på byen om dagen fordi jeg har opplevd å bli forsøkt klådd på av slike som det er omtalt i artikkelen. Skammelig at et fritt individ skal være redd i sitt eget land.

Norsk Skog
Norsk Skog
Svar til  Hanne
5 år siden

går du «ut på byen» risikerer du å bli klådd på alt mulig rart, ikke bare innvandrere. Folk som går på byen,drikker seg fulle og danser til moderne popmusikk er degenererte.
oppsøker du slike steder møter du ikke moral og manerer

Roar
Roar
Svar til  Norsk Skog
5 år siden

Oddsen er nok laaangt større for at tafseren er en innvandrer.

NSS
NSS
Svar til  Hanne
5 år siden

Så ikke gå ut på byen da. Les, tren, start et kult prosjekt, lag propaganda, eller lag mat med venner/familie istedet!

NSS
NSS
Svar til  Hanne
5 år siden

Eller hva med å engasjere seg i Natteravnene? Så får man seg en tur ut og se hva som skjer, uten å nødvendigvis måtte ta en del av degenerasjonen.

Dynamo
Dynamo
Svar til  NSS
5 år siden

Vi NS gutter må patruljere selv. Både i bil og til fots. Ikke la innvandrerne okkupere togstasjoner, bibliotek, parker, gym osv. Viktig å vise folket at det finnes norske ungdom fortsatt med bein i nesa. (Uten å bryte loven såklart….)

Hanne
Hanne
Svar til  NSS
5 år siden

Jeg er kanskje på byen 1 gang i året. Men dette var ment på dagen. På lyseste dagen.
Mine interesser er svært sunne.
Hva skjer med denne fordomsfulle holdningen deres?
Bare fordi at jeg er ute en gang i året så gir det dere retten til å dømme meg som person? Trist.

Norsk Skog
Norsk Skog
Svar til  Hanne
5 år siden

Ikke noe galt med å dømme folk ut i fra handlinger

Hanne
Hanne
Svar til  Hanne
5 år siden

Godt forslag, Dynamo. De beste til å passe på Nordens jenter er ns menn.

Norsk skog : jeg er en ns kvinne og om jeg ønsker å gå på byen 1gang i året så er det ingen som kan nekte meg eller bør dømme meg etter det valget. Tro det eller ei, Hitler tok seg en øl eller to han også. Slapp av litt…

Norsk Skog
Norsk Skog
Svar til  Hanne
5 år siden

Hitler hadde ikke satt sin fot innenfor et moderne norsk utested.
Ingenting galt med en god middag på en restaurant med et glass vin derimot

Andreas H
Andreas H
Svar til  Norsk Skog
5 år siden

Vær nå snill med Hanne nå folkens. En Norsk kvinne skal kunne gå i våre gater når hun måtte ønske og skal alltid kunne føle seg trygg. Det er oss mannfolka sin plikt og beskytte kvinnene våre. Så slutt å skriv frekt til ho og gjør gatene våre trygge igjen istedet: https://www.frihetskamp.net/hva-innebaerer-et-medlemskap-i-motstandsbevegelsen/

Norsk Skog
Norsk Skog
Svar til  Andreas H
5 år siden

Poenget mitt er; oppsøker man degenererte yngleplasser som «utesteder» må man nesten regne med degenerert oppførsel.

Er ikke vår plikt å gjete disse brødhuene som drikker seg fulle og shaker ræva si til rihannas nyeste hit.(nå sier ikke jeg at Hanne nødvendigvis er slik)

«Utesteder» burde vært lagt ned.

Roar
Roar
5 år siden

Dette er bare helt absurd. Vi kan ikke ta imot tusener på tusener av fremmede, som går på bekostning av vårt eget folk og fremtid. Vi har ingen forpliktelse overhodet til å hjelpe hele verden. De må istedet lære seg å hjelpe seg selv.

Skal man absolutt hjelpe, skal den hjelp man gir ALDRI gå på bekostning av eget folk. Det løser ingenting å ta dem hit. Den hjelp de trenger er i sitt eget område.