Hjem Nasjonal kamp Aktivisme Gjør din plikt – gjør motstand!

Gjør din plikt – gjør motstand!

16

MOTSTANDSBEVEGELSEN Lederen for Motstandsbevegelsen i Norge, Haakon Forwald, oppsummerer mars måned.

Vi er allerede godt inne i april når denne månedsrapporten skrives, som av flere årsaker har blitt forsinket. Årsaken til forsinkelsen er dog positiv: Organisasjonen vokser så det knaker og det er mye å gjøre!

Med det sagt så har det som vanlig vært en glede å skrive denne oppsummeringen, for med storstilte riksdekkende aksjoner, ny propaganda, offentlige aktiviteter, rekordmange besøkere, kampanjer og daglig aktivisme – har det atter igjen vært en storstilt måned i kampens tegn!

Løgnpressen får svar på tiltale!

Som jeg omtalte i oppsummeringen for februar måned, så gjennomførte løgnpressen en hetskampanje mot organisasjonen. Frihetskamp kontret naturligvis med artikler og avsløringer, og konfronterte dessuten fiendemedias agenter i Ludvika, hvor de indirekte kunne bekrefte at de samarbeidet med det norske sikkerhetspolitiet. Det var dog ikke bare på denne måten at organisasjonen slo tilbake mot fiendemedias angrep.

Som startskudd for en ukes lang aksjonskampanje mot løgnpressen, ble organisasjonens fane heist i en rekke norske byer, for å vise at motstanden lever og at organisasjonen ikke lar seg kue av simpel hets.

Kampanjen mot løgnpressen bestod blant annet i å spre nye flyveblader og plakater om løgnpressen og Motstandsbevegelsens planer for folkefiendtlig media i det fremtidige frie Norden. Over hele landet ble redaksjoner, mediahus og andre folkefiendtlige institusjoner sperret av.

Se film fra aksjonsuken nedenfor:

https://www.youtube.com/watch?v=lHiDkkCBPBA

Les mer om aksjonen:

Offentlig aktivitet i Arendal

Aktivister fra Den nordiske motstandsbevegelsen gjennomførte den 11. mars en svært vellykket offentlig flyvebladsutdeling i Arendal sentrum. Bortsett fra noen ubetydelige konfrontasjoner med innvandrerungdommer, oppstod ingen problemer.

I etterkant av aksjonen valgte likevel løgnpressens lokalavdeling Agderposten å hetse mot organisasjonen i en rekke artikler. Hovedfokus var at «tilfeldige forbipasserende» hadde følt at stemningen var «skremmende», samt at aktivistene hadde havnet i bråk med innvandrerungdommer.

At den «tilfeldige forbipasserende» var en lokal meningsmotstander fra Sosialistisk venstreparti, eller at innvandrerungdommene selv oppsøkte organisasjonens aktivister for å starte bråk – ble naturligvis utelatt fra Agderpostens artikler. Mer om aksjonen og løgnpressens utspill, kan du lese om i artiklene nedenfor.

Les mer om aksjonen:

Månedens gladsak

Månedens gladsak var det aktivister fra Kampgruppe 101 som leverte. Etter å ha gjennomført en flyvebladsutdeling i Hønefoss, oppdaget de et folkefiendtlig banner fra Sosialistisk Ungdom (SU), som gjorde reklame for å gi såkalte mindreårige asylsøkere permanent oppholdstillatelse i Norge.

Banneret ble umiddelbart skåret ned og erstattet med et nytt med teksten «Frihetskamp.net». Den folkefiendtlige propagandaen ble plassert der den hører hjemme.

Kampen føres på bred front

Aktivitetsnivået til Den nordiske motstandsbevegelsen er uslåelig, og mars måned er intet unntak. Aktiviteter, både interne og utadrettede, har også denne måneden blitt gjennomført flere ganger hver bidige dag. Friluftsaktiviteter, foredrag, studiesirkler, offentlige aktiviteter og treninger er bare noe av det som har funnet sted.

I Bergen har man for eksempel gjennomført en offentlig flyvebladsutdeling, som naturligvis ble beæret med litt trakassering fra det lokale tankepolitiet. I Kristiansand inviterte Rede 2 medlemmer og sympatisører på en skogstur med hyggelige diskusjoner, grilling og god mat.

Vil du få et innblikk i hvor omfattende organisasjonens kamp faktisk er, vil jeg anbefale deg å ta en titt i kamprapport-arkivet, hvor du kan lese mindre rapporter om mange av de aktiviteter som Motstandsbevegelsen daglig gjennomfører i vårt langstrakte rike.

Ny kampanje – nye flyveblader!

Den nordiske motstandsbevegelsen lanserte i mars en flyvebladskampanje under navnet «Ta tilbake makten fra globalistene!». I Sverige har man som målsetning å dele ut 500 000 flyveblader i løpet av 2017, mens vi i Norge har satt 250 000 som mål.

I sammenheng med kampanjen har vi publisert en kampanjeside og naturligvis nye flyveblader som kan bestilles via organisasjonens nettbutikk. Husk at selv du som ikke er engasjert i organisasjonen kan bidra gjennom å bestille flyvebladet fra vår nettbutikk, men pass naturligvis på å sende inn en kamprapport.

Aktuelle lenker:

Gjør din plikt – gjør motstand!

Avslutningsvis vil jeg nevne at vi i mars måned også har satt leserekord på Frihetskamp, mye takk være løgnpressens angrep på organisasjonen. Vi har mottatt en storm av støtteerklæringer, fått mange nye støttemedlemmer, men viktigst av alt, så er det mange nye som har tatt kontakt og ønsker å engasjere seg i kampen for et fritt Norden.

Jeg vil avslutte med å oppfordre samtlige lesere til å – i folkefellesskapets tegn – ta seg til den kommende demonstrasjonen i Falun den 1. mai. La oss vise Nordens folk at det finnes håp, at det finnes de som kjemper mot galskapen – og at det er på høy tid at også de gjør sin plikt og gjør motstand!

Vi sees på Faluns gater!

PS! Behøver du skyss til Falun? Ta kontakt med organisasjonen på [email protected]!

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
16 Comments
eldste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg
Aktivist
Aktivist
5 år siden

En herlig måned, og med tanke på aktiviteten i Lillehammer så ser ikke april ut til å bli noe dårligere. Bra skrevet og bra jobbet av samtlige!

Alle til Falun!

Andreas
Andreas
5 år siden

kjempe bra folkens, stå på.

N S
N S
Svar til  Andreas
5 år siden

Det skrives «kjempebra». Foreslår at du lærer deg litt orddelingsregler før du kommenterer neste gang. Det er grunnskolepensum.

Andreas
Andreas
Svar til  N S
5 år siden

foreslår vel for deg og være mer høflig mot andre i kommentarfeltet.

JudasGarSviker
JudasGarSviker
Svar til  N S
5 år siden

Godt forsøk Avi. Simple splitt og hersk taktikker blir lett gjennomskuet her.

Thomas Mosveen
Thomas Mosveen
5 år siden

Godt skrevet. Lykke til videre med kampen.

Hugin
Hugin
5 år siden

Meget bra artikkel!

Jarl Stoltz
Jarl Stoltz
5 år siden

Takk for en god, og ikke minst oppløftende rapport!

Selv kan jeg på ære og samvittighet love at jeg blir å kjempe side ved side med dere alle, inntil døden skiller oss ad.

Heil Seier!

N S
N S
Svar til  Jarl Stoltz
5 år siden

Kan du ikke i det minste lære deg å si «hill» seier, eller «hyll», i stedet for tyske «heil»? Det blir litt mer konsekvent når man bruker ett språk per setning. 🙂

Jarl Stoltz
Jarl Stoltz
Svar til  N S
5 år siden

Enig, «hill» skal bli 🙂

Motstandsmann
Motstandsmann
Svar til  Jarl Stoltz
5 år siden

Ja, «hill» er det korrekte og det som avslutter Aktivisthåndboken om jeg ikke husker helt feil.

Tommy Olsen
5 år siden

Vi ses i Falun!

Sunnmøring
Sunnmøring
5 år siden

Sabla bra arbeid! Flott og motiverande filmsnutt vedrørande kampen mot venstreradikal og anti-nasjonal løgnpresse! Fantastisk!

Revolusjonæren
Revolusjonæren
5 år siden

Hill Seier!

Hans Sorstrand
Hans Sorstrand
5 år siden

Noe må helt klart gjøres for å bli kvitt negere og muslimer fra våre land, men er svært skeptisk til forherligelse av ideologier som gikk ut av bruk og av mote i 1945.
Det ville jo være mulig å skape en helt ny ideologi basert på nasjonalisme og patriotisme og utestengelse av det en kan regne som utøy.
Slik jeg ser det så er jo sosialismen som har forårsaket den fryktelige ulykken vi nå ser i vest Europa der negere og muslimer er frie til å ødelegge det våre forfedre bygde opp.

Motstandsmann
Motstandsmann
Svar til  Hans Sorstrand
5 år siden

Den internasjonale sosialismen er en oppskrift på folkemord og verdens undergang. Nasjonalsosialismen er dens motpol.

Sannheten går aldri av mote!