Hjem Nyheter Europa Globalistene forbereder seg på konflikt om EU kollapser

Globalistene forbereder seg på konflikt om EU kollapser

TYSKLAND Uroen over at EU kan komme til å kollapse sprer seg blant den globalistiske eliten, og til tross for påstanden om at EU er et fredsprosjekt forbereder blant annet det tyske militæret seg på konflikt om noe slikt skulle inntreffe.

I en rapport ved navn Strategisk Perspektiv 2040 maler en tysk militærstrategisk analytiker opp seks potensielle scenarioer etter en eventuell EU-kollaps. De ulike scenarioene i rapporten omhandler alt fra økonomiske konflikter til en mer fiendtlig situasjon i Europa.

Blant rapportens scenarioer finnes dog en fellesnevner, hvilket er Russland. Mens ett av scenarioene beskriver hvordan nasjoner, i takt med at de forlater unionen, vil knytte et nærmere økonomisk samarbeid med Russland, i stedet for EU, beskrives et annet scenario som en øst mot vest-konflikt, likt den under den kalde krigen.

Uansett hvilke av rapportens scenarioer som er mest trolig, taler den et klart språk om hvordan Europa akkurat nå står i et veiskille. På den ene siden ser vi en verden som den globalistiske elite vil ha, mens på den andre siden en verden som de nasjonalsinnede ønsker.

For bortsett fra Russland anser de også nasjonalsinnede europeere som en trussel, hvilket fremgår meget tydelig i rapporten der det uttrykkes stor bekymring over økt «ekstremisme» i Europa, hvilket de ser på som et resultat av at alt flere tidligere EU-medlemmer har beveget seg nærmere Russland og hva de kaller landets «statskapitalistiske modell».

Foruten Russland- og nasjonalistskrekken taler rapporten et tydelig språk. Det råder en redsel for konflikter om EU faller. Eksempelvis forteller den militærstrategiske analytikeren bak rapporten at «en mer uryddig, kaotisk og tidvis konfliktfylt verden vil påvirke den tyske og europeiske sikkerhetsituasjon».

Når et forsvarsministerium snakker om en forandret sikkerhetssituasjon, kan det trygt sies at det er en frykt for væpnet konflikt. En påstand som også styrkes av det faktum at det tyske forsvaret faktisk har simulert krigføring mot en eventuell EU-kollaps, og fordi den tyske avis Der Spiegel, som publiserte de lekkede dokumentene tror at rapporten kommer til å ligge til grunn for den fremtidige militære opprustning i Tyskland.

Der Spiegel har sannsynlig nokså rett i sin antagelse om at en militær opprustning er å vente i Tyskland. For bare to år siden fikk nemlig tyske soldater kun anvende svartmalte kosteskaft som våpen under en NATO-øvelse, da ekte våpen ikke var tilgjengelig

Kilde:
Globalisterna förbereder för konflikt om EU kollapsar