Hjem Opinion Verdensanskuelse Ta tilbake makten fra globalistene!

Ta tilbake makten fra globalistene!

STORFINANS Fire av verdens herskere presenteres i denne artikkelen og de er ingen trivelige figurer som vil deg vel.

I blant sies det at penger styrer verden. Denne påstanden er nesten korrekt. Sannheten er at penger kun er et verktøy og at de personene som kontrollerer pengene, er de som styrer verden. Erna Solberg, Stefan Löfven og andre ledende politikeres makt, verden over, er svært begrenset i forhold til det fåtall individer som styrer over kapitalen.

Globalistene som styrer ditt liv:

Jacob Rothschild

Jacob Rothschild, en hensynsløs storbankier og overhode til verdens antageligvis mektigste og rikeste familie, her en offisiell formue på svimlende 45 milliarder kroner. Total formue for hele Rothschild-slekten er på 3 000 milliarder kroner.

Rothschild-familien har helt siden starten av 1800-tallet hatt en finger med i spillet overalt hvor man kan tjene penger gjennom å investere, beslaglegge eller låne ut penger. Familien har aldri latt seg begrense av hverken moral eller menneskelig lidelse. De har for eksempel sponset en rekke krigsmakter, og gjerne på begge sider av en konflikt.

Grunnleggeren til Rothschilds imperium, Mayer Amschel Rothschild, uttalte en gang: «La meg utstede et lands valuta, og jeg bryr meg ikke om hvem som stifter lovene». Familien Rothschild eier eller kontrollerer i dag gjennom stråmenn en stor del av verdens sentralbanker som nettopp arbeider med å utstede og kontrollere sine respektive lands valuta.

George Soros

George Soros, en finansmogul med et dypt hat mot hvite mennesker. Grunnlegger av Open Society Foundations med en offisiell formue på ca. 230 milliarder kroner.

Soros ble beryktet i Norden, da han på begynnelsen av 90-tallet bedrev valutaspekulasjon mot den svenske kronen, som senere falt dramatisk og innledet Sveriges første finanskrise. Lignende valutaspekulasjon har han også bedrevet mot Storbritannia, Tyskland, Thailand og Malaysia. I de to sistnevnte landene forårsaket Soros at statskassen havnet på grensen til konkurs.

Pengene bruker Soros blant annet på Open Society Foundations som sponser samfunnsødeleggende virksomhet, som å aktivt arbeide for økt masseinnvandring, flerkultur, homolobbyen, narkotikaliberalisering m.m. Et eksempel på deres virksomhet er blant annet å sponse og busse svarte rasister i Black Lives Matter-bevegelsen til ulike demonstrasjoner rundt om i USA. Dette har forårsaket enorme materielle skader og regelrette opptøyer. For å oversvømme Europa med innvandrere driver organisasjonen målrettede kampanjer til ikke-europeere om hvordan man lettest tar seg til Europa og får oppholdstillatelse.

Lloyd Blankfein

Lloyd Blankfein, risikokapitalist fra Wall Street som gjerne tjener penger på andres bekostning og lidelse. Administrerende direktør og styreformann for Goldman Sachs, en av verdens mektigste og mest skruppelløse banker. Offisiell formue på 9 milliarder kroner. Selskapet Goldman Sachs er verdsatt til nærmere 700 milliarder kroner.

Goldman Sachs var en av de høyst ansvarlige bak den store finanskrisen i 2007, som blant annet rammet Hellas hardt. Krisen ble skapt gjennom at banker som Goldman Sachs bevilget høyrisiko-lån og spekulerte vilt med såkalt derivathandel. Mange banker gikk konkurs og systemet var nær en kollaps, men ble reddet gjennom at enorme beløp av skattebetalernes penger ble pumpet inn.

Krisen medførte høy arbeidsløshet og mange mennesker ble hjemløse som følge av renteøkningene. Hvordan ble så Goldman Sachs og Blankfein rammet av krisen? Selskapets aksjeverdi har økt med 170 prosent siden den gang, og Blankfein kunne samme år som finanskrisen startet, innkassere en årsbonus på over 600 millioner kroner.

Janet Yellen

Janet Yellen, økonom og talltrikser med makt over alle verdens penger. Administrerende direktør og styreformann i USAs privateide sentralbank, Federal Reserve System (FED), og har en offisiell formue på 120 millioner kroner. FED har årlig et overskudd på 700 til 1 000 milliarder kroner.

FED er verdens mektigste sentralbank som styrer over verdens utvilsomt største valutareserve, dollaren. FED har også ansvaret for deler av mange ulike lands gullreserver.

Den israelske avisen Jerusalem Post har skrevet følgende om Yellens makt: «Om Janet Yellen nyser så risikerer hele verdens globale økonomi å bli forkjølet.»

Hvordan kunne det bli slik?

Nedenfor er en svært bra animasjonsfilm på cirka 30 minutter, som på en enkel måte forklarer hvordan skurkaktige bankierer styrer verden, og hvordan deres makt har oppstått.

Ta tilbake makten fra globalistene!

Den nordiske motstandsbevegelsen er en av svært få organisasjoner som faktisk peker ut den nakne keiseren og vil forandre situasjonen. Om du vil være med å gjøre en forskjell, så er det å gå med i Motstandsbevegelsen og/eller gi organisasjonen din støtte en bra start.

I Den nordiske motstandsbevegelsens politiske manifest «Vår vei – Ny politikk for en ny tid» kan man lese følgende:

Hele den globale monetære infrastrukturen i verden kontrolleres i dag
av et fåtall mennesker. Disse er på ingen måte folkevalgte, men deres
makt går i arv og de ser til å beholde den innenfor sin egen maktsfære
til enhver pris. Man kan enkelt si at vår verden i stor grad kontrolleres av
skjulte makthavere.

Blant annet gjennom sin kontroll av majoriteten av verdens pengestrøm-
mer, samt skapelsen av kreditt, har disse skjulte makthaverne vært i stand
til å kjøpe seg til enorm makt og innflytelse, samt et stort krigspotensial. Et
ledd i denne hensynsløse streben etter makt og innflytelse er anskaffelsen
av eierskap, kontroll eller sterk innflytelse over blant annet massemedia,
underholdningsindustri, akademia, politiske partier, lobbygrupper og in-
teresseorganisasjoner. Den nordiske motstandsbevegelsen vil frata disse
mennesker og grupperinger makt, og flytte den dit den hører hjemme – til
respektive nasjoners parlament og ledere.

Engasjement