Hjem Nyheter Norden Globalistflagg beslaglagt av nasjonalsosialister (OPPDATERT)

Globalistflagg beslaglagt av nasjonalsosialister (OPPDATERT)

MOTSTAND Bilder av beslaglagte globalistflagg ble sammen med et brev i går sendt inn til vår danske søsterside Nordfront.dk. (Sist oppdatert: 26. mai kl. 11:56)

I går mottok Nordfront.dk et brev fra noen som kaller seg Nordiske autonome nasjonalsosialister. Brevet kom sammen med flere bilder av beslaglagte flagg og andre ting. Da innholdet anses være interessant for våre lesere, følger vi vårt journalistiske ansvar og offentliggjør brevet i sin helhet sammen med bildene. Samtidig vil vi poengtere at det sannsynligvis er ulovlig å stjele flagg og/eller ødelegge valgpropaganda, og at Frihetskamp ikke på noen måte vil oppfordre noen til å begå kriminelle handlinger.

Her følger brevet:

Raseforrædere samler seg i dag i hele Europa for å feire presentasjonen av Schuman-erklæringen og der-i-gjennom fødselen av det globalistiske EU-prosjektet. Ved denne feiringen hyller de samtidig deres pågående arbeid for å legge ned Europas grenser, blande Europas folk og ødelegge våre unike kulturer. De hyller også deres inntil videre suksessfulle overføring av makt fra det arbeidende folket til storfinansen. De fjerner våre rettigheter, vår selvstendighet og vår frihet for å gavne globalismen – den nye verdensordenens ideologi og den perfekte blanding av marxisme og kapitalisme.

Alle aksepterer dog ikke dette i stillhet. Det finnes fortsatt håp for vårt folk og det finnes stadig en vital motstand. Som en symbolsk handling har vi i dag tatt ned adskillige symboler på den invaderende fienden. Vi vil aktivt fortsette med å fjerne enda mer av denne dritten fra vårt land gjennom hele denne farsen som er EU-valget.

Vi oppfordrer også alle som leser dette til å tilslutte seg vår kamp ved å fjerne globalistflagg og symboler på forræderi fra sin egen by. Se det som en konkurranse. Den som kan fjerne mest fiendtlig propaganda fra i dag til den 26. mai vinner et litt penere miljø og en bedre fremtid for sine barn.

Mest ettertraktet: EU-symboler, symboler på staten Israel, homolobbyen og FN.

Andre ting å gå etter: McDonalds, nasjonale medier, storbanker og pro-EU valgpropaganda fra større forræderske partier osv.

Død over globalismen – lenge leve det forente Norden!

/ Nordiske autonome nasjonalsosialister

Hvis du i denne perioden skulle bli oppmerksom på globalistpropaganda som har blitt revet ned i ditt nærområde vil vi gjerne vite om det. Hvis det er mulig, ta et bilde og send det til [email protected].

Oppdateringer:

26. mai: Nordfront.se har mottatt en film som viser hvordan autonome nasjonalsosialister brenner globalistflagg og folkefiendtlig valgpropaganda.

14. mai: Frihetskamp har mottatt bilder av brennende globalistfaner og såkalt antirasistisk propaganda.

13. mai: Flere bilder har blitt sendt inn til Nordfront.se og Nordfront.dk:

 

 

12. mai: Den danske nettavisen Nordfront.dk har mottatt bilder og en film:

12. mai: Nordurvigi.is har mottatt bilder av beslaglagte faner på Island.