Hjem Artikler Kommentar God jul og et godt nytt kampår!

God jul og et godt nytt kampår!

4

GOD JUL Her følger en liten julehilsen fra lederen for Den nordiske motstandsbevegelsens i Norge, Tommy Olsen.

Så var julaften her igjen og jeg vil i den sammenheng passe på å ønske samtlige av Den nordiske motstandsbevegelsens aktivister, medlemmer, støttemedlemmer, sympatisører og venner en gledelig jul! Og en stor takk for det bidrag dere eventuelt har gitt i år 2022!

Dagen i dag er nok for de aller fleste en etterlengtet dag hvor familien samles til god mat og hvorpå gaver utveksles. Nyt så denne stund med dine nære og kjære og la kampen for nå hvile. Spis god mat, nyt julefreden og forsøk å samle krefter til det kommende år.

På den annen side kan julen for enkelte også være forbundet med ensomhet, en økonomisk utfordring, og i de verste tilfeller har man kanskje ikke engang et hjem å pynte til julen. Har du noen i ditt kjennskap som dette året ikke har noen å feire julen sammen med, inviter dem gjerne eller ta turen innom senere. Jeg er sikker på at det ville blitt satt stor pris på.

Når så julen og kiloene har lagt seg og et nytt kampår står for døren, håper jeg at også du som kanskje ikke har engasjert deg tidligere i kampen, gjør nettopp det i 2023. Kanskje et nyttårsforsett?

God jul og et godt nytt kampår!

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
4 Comments
eldste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg
Trodla Gubben
Trodla Gubben
1 måned siden

Takk så meget i like måte vår storflotte #DNM-leder Tommy Olsen i Norge, og da med dem aller beste ønsker om en riktig «God Jul», til både deg og dine aller kjæreste, o.l.

proverbs 26:11
proverbs 26:11
1 måned siden

God jul til Tommy Olsen og de andre som trofast holder det gående i den norske avdelingen av DNM. De er en inspirasjon for oss andre som «bare» sitter ved tastaturet som «keyboard warriors». Men hjertet vårt er med i kampen for et fritt Norden, for vårt folk, vår nordiske rase.

Roger M
Roger M
1 måned siden

Godt nytt år!

Haraldsson
Haraldsson
1 måned siden

Fortsatt god jul og godt nytt kampår!