Hjem Nyheter Google hjelper Israel med å begå folkemord mot palestinerne

Google hjelper Israel med å begå folkemord mot palestinerne

1

SIONISME Google har undertegnet en milliardkontrakt med sioniststaten Israel. Med hjelp av «Project Nimbus» kan den israelske staten mer effektivt kartlegge og begå folkemord mot palestinerne.

Bilde: PressTV.

Misfornøyde arbeidere hos Google skal ha avslørt detaljer om en milliardavtale mellom IT-giganten og den sionistiske okkupasjonsmakten Israel. Samarbeidet kalles «Project Nimbus» og innebærer at Google og Amazon hjelper den israelske staten og militæret med å bygge seks datasentre med 500 ansatte per anlegg, skriver iranske PressTV.

De skal også gi det israelske militæret og den israelske «landsmyndigheten» – som er ansvarlig for tyveri av palestinske landområder – avansert infrastruktur. Det skal blant annet være snakk om skytjenester og avansert AI-teknologi for overvåkning med eksempelvis ansiktsregistrering, skriver Nordfront.

En av varslerne fra Google er en tidligere ansatt ved navn Ariel Koren. Han forteller:

– Project Nimbus er en 1,2 milliarder dollar-kontrakt mellom Google, Amazon og Israels militære og regjering. Det ble lansert i fjor i mai 2021, like etter beleiringen av Gaza der over 250 palestinere ble drept av det israelske militærets vold.

Koren forteller videre at Google vil hjelpe det israelske militæret med å begå «massive voldshandlinger» samt «overvåkning, datainnsamling og ekspansjon av illegale bosettinger».

– Du vet, det finnes flere typer av vold som Google i prinsipp medvirker i og bistår med gjennom Project Nimbus, forteller Koren.

Ifølge PressTV er det i kontrakten en klausul som innebærer at Google og Amazon ikke får trekke tilbake sine tjenester, uansett hvordan de brukes. Dette er for å hindre at storbedriftene får kalde føtter og trekker seg ut av samarbeidet om det settes internasjonalt press på dem hvis teknologien brukes for å begå folkemord eller annen internasjonal kriminalitet.

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
1 Comment
eldste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg
Trodla Gubben
Trodla Gubben
1 måned siden

Det kan legges til at det sionistiske «Project Nimbus» har FNs høykommissærers helhjertede velsignelse, der den etniske rensingen av det palestinske folket koordineres og dikteres av deres spindelvevs-nettverk. Ufyselig jødisk makt har fått sine underdanige til å slike skoene sine, og i dette tilfelle dreier det seg om Googles medvirkning til folkemord, o.l.