Hjem Nyheter Google hjelper Israel med å begå folkemord mot palestinerne

Google hjelper Israel med å begå folkemord mot palestinerne

SIONISME Google har undertegnet en milliardkontrakt med sioniststaten Israel. Med hjelp av «Project Nimbus» kan den israelske staten mer effektivt kartlegge og begå folkemord mot palestinerne.

Bilde: PressTV.

Misfornøyde arbeidere hos Google skal ha avslørt detaljer om en milliardavtale mellom IT-giganten og den sionistiske okkupasjonsmakten Israel. Samarbeidet kalles «Project Nimbus» og innebærer at Google og Amazon hjelper den israelske staten og militæret med å bygge seks datasentre med 500 ansatte per anlegg, skriver iranske PressTV.

De skal også gi det israelske militæret og den israelske «landsmyndigheten» – som er ansvarlig for tyveri av palestinske landområder – avansert infrastruktur. Det skal blant annet være snakk om skytjenester og avansert AI-teknologi for overvåkning med eksempelvis ansiktsregistrering, skriver Nordfront.

En av varslerne fra Google er en tidligere ansatt ved navn Ariel Koren. Han forteller:

– Project Nimbus er en 1,2 milliarder dollar-kontrakt mellom Google, Amazon og Israels militære og regjering. Det ble lansert i fjor i mai 2021, like etter beleiringen av Gaza der over 250 palestinere ble drept av det israelske militærets vold.

Koren forteller videre at Google vil hjelpe det israelske militæret med å begå «massive voldshandlinger» samt «overvåkning, datainnsamling og ekspansjon av illegale bosettinger».

– Du vet, det finnes flere typer av vold som Google i prinsipp medvirker i og bistår med gjennom Project Nimbus, forteller Koren.

Ifølge PressTV er det i kontrakten en klausul som innebærer at Google og Amazon ikke får trekke tilbake sine tjenester, uansett hvordan de brukes. Dette er for å hindre at storbedriftene får kalde føtter og trekker seg ut av samarbeidet om det settes internasjonalt press på dem hvis teknologien brukes for å begå folkemord eller annen internasjonal kriminalitet.