Hjem Nyheter Globalt Google presses til å fjerne Telegram for «antisemittisk innhold»

Google presses til å fjerne Telegram for «antisemittisk innhold»

3

SENSUR Jøden Marc Ginsberg og hans «Coalition for a Safer Web», som i forrige uke krevde at Apple fjerner Telegram fra sin Appstore, har nå sendt inn en lignende søksmål mot Google.

Søksmålet rettet mot Apple i forrige uke og det lignende søksmålet mot Google denne uken handler begge om at teknologigigantene skal tvinges til å fjerne Telegram-appen fra sine leverandørtjenester.

Saksøkeren er også den samme i begge tilfeller: Jøden Marc Ginsbergs «Coalition for a Safer Web» (CSW).

Ginsberg, som selv har forfattet søksmålet mot Google, skriver at «Telegram-appen brukes til å spre vold, ekstremisme og antisemittisme».

«Gjør som dere gjorde med Parler!»

Søksmålet bemerker at Google tidligere har fjernet Parler, en Twitter-lignende konservativ mikroblogg – en beslutning som skal ha blitt tatt på grunn av «noen brukere som uttrykket støtte for voldshandlingene som rammet Kongressen den 6. januar».

Ifølge Ginsberg burde Google behandles på samme måte. I søksmålet skriver han:

Google har ikke tatt i bruk tiltak mot Telegram på lik linje med de som ble rettet mot Parler for å tvinge Telegram til å forbedre innholdsmoderasjonspolitikken på plattformen.

I søksmålet beskriver dessuten CSW Telegram som «den aksepterte nynazistiske / hvite nasjonalistiske kommunikasjonskanalen som ansporer antisemittiske og anti-svarte provokasjoner under den pågående protestbølgen i Amerika».

Det hevdes videre at appen raskt har blitt en «grobunn for ekstremisme» når Parler-brukere «migrerer» til andre apper.

Telegrams vekst betraktes som en trussel

Telegram har hatt en sterk tilstrømning av brukere siden Big Tech-selskaper som Twitter, Facebook og YouTube tidligere denne måneden som følge av hendelsene den 6. januar dramatisk opptrappet sensuren av innholdet på plattformene deres – med det påståtte målet å «slå ned på ekstremisme».

Appen, som tilbyr kryptering av chatter, opplevde en enorm vekst på 25 millioner brukere i begynnelsen av januar som et resultat av dette.

Beskyldningene om at Telegram er et «tilfluktsted for høyreekstreme» hagler nå, samt krav om at selskapet må ta i bruk sensur for å «holde plattformen fri for hat».

I forrige uke ble det for eksempel kunngjort at appen hadde stengt dusinvis av kanaler, med henvisning til deres «tilknytning til nynazister og tilhengere av hvitt overherredømme».

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
3 Comments
eldste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg
Proverbs 26:11
Proverbs 26:11
1 år siden

Jøden er seg selv lik, dvs han betrakter med frykt at goyim skal opplyses om hans skjendselsgjerninger historisk og i vår tid. Derfor vil han stenge ned all info om dette, og især hindre hvite mennesker å samsnakke og organisere motstand, på alle plattformer og internett generelt. Det vil selvsagt ikke lykkes, men kristusmorderne dreper gjerne om og om igjen, som de har gjort i 2 tusen år.

trackback
1 år siden

[…] også: Telegram overstiger 500 millioner brukere Google presses til å fjerne Telegram for «antisemittisk innhold» Jødisk press mot Apple om å fjerne Telegram Jødisk makt på krigsstien – vil sensurere gamere […]

Håkon
Håkon
1 år siden

The Jew cries out in pain, as he strikes you.