Hjem Nyheter Google stenger iransk statsmedia

Google stenger iransk statsmedia

1

SENSUR Jødiske Google stopper iransk statlig media fra å publisere nye filmklipp.

Den jødiske sensuren mot kritikere av vesten fortsetter. Nå er begge de iranske statskanalene PressTV og HispanTV stoppet fra å legge opp nye filmklipp på Google-eide Youtube. De har også blitt nektet tilgang til sine Gmail-kontoer. Grunnen er som vanlig det diffuse «innholdet bryter mot Googles retningslinjer».

Google har hittil nektet å gi noen videre forklaring for handlingen.

PressTV har tidligere blitt stengt tre ganger av den jødiske bedriften og hadde over 270 000 abonnementer på sin fjerde og siste kanal.

Iransk media fokuserer mye på å avsløre Israel og USAs rolle i for eksempel borgerkrigen i Syria, hvor Iran tar tydelig stilling mot islamistiske terrorister og i stedet støtter landets demokratisk valgte president Bashar al-Assad.

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
1 Comment
eldste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg
Anton Ulsberg
Anton Ulsberg
2 år siden

Svin, rett og slett svin!

Ytringsfriheten er den frihet alle andre friheter hviler på. Mister vi den er veien til det komplette tyranni kort. I denne sammenheng må vi legge alle uenigheter til side og stå sammen helt uavhengig av politisk ståsted – i Voltaires ånd: Jeg er helt imot det du sier, men vil inntil døden kjempe for din rett til å si det.

For øvrig:

https://www.presstv.com/Detail/2019/04/22/594048/Press-TV-Google-US