Hjem Nyheter Gransket Robert Aschberg – medborgerjournalisten Bechir Rabani nå funnet død

Gransket Robert Aschberg – medborgerjournalisten Bechir Rabani nå funnet død

9

IN MEMORIAM Medborgerjournalisten Bechir Rabani ble funnet død fredag morgen. Rabani døde 33 år gammel.

Robert Aschberg og Bechir Rabani

Den systemkritiske palestineren og medborgerjournalisten Bechir Rabani ble fredag morgenen funnet død i sitt hjem. Dødsfallet er bekreftet av Rabanis venner.

Bechir Rabani fra Megafonerna ble kjent over hele Sverige da han tidligere i år forsøkte å konfrontere Expressens sjefsredaktør Thomas Mattson og hans journalist Diamant Salihu i deres respektive hjem i Stockholm, som følge av deres konfrontasjon og uthenging av politiske dissidenter.

Nylig ble første del av en dokumentarserie kalt «I skammens skugga«, som Rabani og Megafonerna jobbet med, publisert. Dokumentarserien handler om voldtektsepidemien som har rammet svenske kvinner i dag, og som er en direkte konsekvens av den orkestrerte masseinnvandringen til Sverige. Formålet med dokumentaren var å opplyse, samt gi svenske kvinner som har blitt voldtatt en plattform for å fortelle om deres opplevelser. Rabani har også deltatt i Radio Nordfront, der han blant annet fortalte om sin bakgrunn. Her kan du lytte til avsnittet.

I forbindelse med Den nordiske motstandsbevegelsens demonstrasjon i Göteborg dro Rabani ut på Gøteborgs gater for å infiltrere den venstreekstreme globalistpøbelen, for å dokumentere hvordan disse oppførte seg. På innsiden av pøbelen kunne Rabani blant annet avsløre hvordan venstreekstremistene får herje fritt, der de kastet steiner og bangers mot politiet, for deretter flykte som redde høns når politiet begynte å bevege seg rolig mot dem.

Rabanis siste prosjekt før han døde var da han reiste hjem til jøden Robert Aschberg, med den hensikt å konfrontere Aschberg på samme måte som han selv gjør med systemkritikere han ønsker å tie. Aschberg ønsket imidlertid ikke å bli intervjuet.

Se Bechir Rabanis dokumentar som ble publisert noen dager før han ble funnet død:

Senest igår kveld, bare noen timer før det mistenkelige dødsfallet, postet Rabani ett innlegg på Facebook der han lovte ny informasjon om Aschberg.

Av hva vi vet foreløpig rakk Rabani dessverre ikke å publisere informasjonen. Bechir Rabani døde mistenkelig 33 år gammel, og skal ifølge sikre kilder IKKE lidd av noen sykdom. Hans død kom derfor som et sjokk.

Relaterte artikler:
Bechir Rabani infiltrerte den voldelige pøbelen i Göteborg
Radio Nordfront #66
Ingrid & Conrad diskuterte demonstrasjonen

Kilde: Undersökte Robert Aschberg — sedan dog medborgarjournalisten Bechir Rabani

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
9 Comments
eldste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg
Tom Hauge
Tom Hauge
4 år siden

Hvil i fred Bechir Rabani

peckerwood
peckerwood
4 år siden
Anonymsurfer
Anonymsurfer
4 år siden

Etter å ha sett videoen over må jeg uttrykke min respekt ovenfor Bechir Rabanis arbeid i kamp for sannheten. Jeg tenner derfor et lys på mitt stuebord for å ære hans minne i denne vinterkveld.

Anonymsurfer
Anonymsurfer
4 år siden

Ingrid & Conrad med oppdatering om saken: https://www.spreaker.com/episode/13596517

Ulvhild Forwald
Ulvhild Forwald
4 år siden

Blir noen for god til å være sann, får de ikke lenger være.

Et stort tap og en tragedie. Hans arbeide er og kommer til å fortsette å være, av ekstremt stor betydning for vår sak, hele menneskehetens sak.

Hvil i fred, Bechir Rabani.

Roar
Roar
4 år siden

Hvil i fred Rabani!

Kim
Kim
4 år siden

Hvil i fred Bechir.

Johan G
Johan G
4 år siden

Hvil i fred! Aschberg under lupen vil ihvertfall ikke stoppe nå.

Ansgar aryan
Ansgar aryan
4 år siden

Hvil i fred modige mann