Hjem Nasjonal kamp Aktivisme Gråtende samer, opprørte rødinger og glade turister – Motstandsbevegelsen inntok Horten

Gråtende samer, opprørte rødinger og glade turister – Motstandsbevegelsen inntok Horten

9

MOTSTANDSBEVEGELSEN Aktivister fra Rede 1 gjennomførte lørdag en offentlig aksjon i Horten, etterfulgt av en flyvebladsutdeling på båt!

Det var mange folk ute i Horten denne dagen selv om det var kjølig, og regn og snø i været. Mange gode diskusjoner ble holdt med forbipasserende, og svært mange var også åpenlyse sympatisører av organisasjonen. Som et brev på posten dukket naturligvis også to politibiler opp, men konstablene var overraskende nok hyggelige og trakasseriene denne gangen bestod kun av den obligatoriske ID-sjekken. Deretter holdt systemets håndlangere seg i bakgrunnen, og bevitnet Motstandsbevegelsens aksjon.

Mot slutten av aktiviteten dukket det opp flere kvinnemennesker som relativt stille (de klarte ikke å holde seg lenge) stilte seg opp foran fanen i noe som skulle oppfattes som en protest. Blant de oppstilte var det blant annet en gråtende same og en venstreekstremistisk mor som hadde med seg sitt rundt ti år gamle barn. Mens samen gråt fortalte barnet at «alle er like mye verdt», og at «brune kan også være smarte». Det ble også gjort kjent at moren hadde vært «så sinna på aktivistene at ørene ble varme». Etterhvert ville gutten, som nå var blitt kald, dra – men han måtte pent vente til moren var ferdig med å stirre på Motstandsbevegelsens aktivister.

Andre humoristiske innslag denne dagen var en dame som lurte på om aktivistene visste hva bildet på flyvebladene var for noe, leste litt, og ropte «Herregud!» og forsvant fra stedet. Et annet artig innslag var en sliten røding som kom og satt fra seg blomster ved siden av aktivistene.

Etter at aksjonen i Horten var avsluttet reiste noen av aktivistene over til Moss med fergen hvor de gjennomførte en ambulerende flyvebladsaksjon. Mottakelsen fra de reisende var god, og ingen problemer oppsto. En gruppe turister som først hadde takket nei til flyveblad, kom litt senere tilbake for å få til hele følget.

Frihetskamp har vært i kontakt med redesjef Eskil Nielsen for en kommentar.

Hei, Eskil! Kan du si noen ord til Frihetskamps lesere om aksjonen i Horten?

– Det var en vellykket aksjon. Vi fikk mange positive tilbakemeldinger fra folket, samt noen negative. Jeg synes det var ekstra komisk at fanen fikk noen veldig interesserte tilskuere.

Kommer Den nordiske motstandsbevegelsen til å returnere til Horten?

– Definitivt!

Vil du være med neste gang? Søk om medlemskap i dag!

Se flere bilder fra aktivitetene nedenfor:

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
9 Comments
eldste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg
Tom
Tom
2 år siden

kjempebra rede 1! Håper det blir film av dette 🙂

HMF
HMF
2 år siden

Knall bra.

Angrvadil
Angrvadil
2 år siden

Fantastisk bra!

Reodor
Reodor
2 år siden

Bra at dere pixler kidsa.

Øystein
Øystein
2 år siden

Slik ja, bra jobbet!!

Kim Larsen
Kim Larsen
2 år siden

Kjekt å se.

Vince
2 år siden

Ble hun moren varm andre steder en på ørene au?

Roar
Roar
2 år siden

Bra jobbet

JudasGarSviker
JudasGarSviker
2 år siden

Overskriften tok livet av meg? bra jobbet!