Hjem Nyheter Globalt Greenpeace-grunnlegger: «Global oppvarming er en bløff»

Greenpeace-grunnlegger: «Global oppvarming er en bløff»

9

MILJØSVINDELEN I følge Greenpeace-grunnleggeren Patrick Moore er global oppvarming en bløff som fremmes av korrupte «forskere» avhengig av statlige bevilgninger.

Patrick Moore.
Patrick Moore.

Det var i et intervju med Breitbart News forrige uke hvor Greenpeace-grunnleggeren Patrick Moore snakket ut om såkalte menneskeskapte klimaendringer og korrupte «forskere» som får statlige bevilgninger for å fremme konspirasjonsteorien.

I følge Moore bruker klimaendringsforkjemperne frykt og skyld som virkemidler når de driver sin agenda:

– Frykt har blitt brukt gjennom hele historien for å kontrollere folks tanker og lommebok og alt annet, og klimakatastrofen er kun en fryktkampanje – vel, frykt og skyld – du er redd for å drepe barna dine siden du kjører dem i din SUV og slipper karbondioksid ut i atmosfæren og du føler skyld for å gjøre det. Det finnes ingen større motivasjon enn disse to.

– Og så har du den grønne bevegelsen som lager historier som skaper frykt i befolkningen. Du har medias ekkokammer – fake news – som igjen og igjen repeterer til alle at de dreper barna sine.

Grønne politikere kjøper forskere med statlige bevilgninger, som produserer fryktinngytende «vitenskap», sier Moore, og sier videre at den tilnærmet fullstendige konsensus i det vitenskapelige miljøet er falsk:

– Når det er snakk om 99 prosent konsensus [blant vitenskapsmenn] om klimaforandringer, det er et fullstendig latterlig og falskt nummer.

Moore konkluderte intervjuet med å si at «global oppvarming» er en trussel mot vitenskapen og fornuften ikke sett siden middelalderen.

– Det tar over vitenskapen med overtro og en type giftig kombinasjon av religion og politisk ideologi. Det finnes ingen sannhet i dette. Det er en fullstendig bløff og svindel.

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
9 Comments
eldste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg
Proverbs 26:11
Proverbs 26:11
4 år siden

Og nå har vi sett barn og ungdom forlate skoler for å protestere mot «global klimakrise», og selvsagt bli «hyllet» av MSM for effektiv hjernevask. Legg også merke til at det er i all hovedsak jenter og kvinner som biter på klimahysteriet. Propagandane rettes mot dem fordi de er mere påvirkelige og ikke minst; opptatt av «barna og klodens fremtid». Det jeg støtter er selvsagt tiltak mot forurensning og forsøpling, men «vitenskapen» om «global oppvarming» og «klimakrise» er propaganda for å få oss til å godta klimaskatt og kutte ned på flyreiser og bruk av «fossilbiler», bl.a.

Arno
Arno
Svar til  Proverbs 26:11
4 år siden

Ja, og det verste med denne svindelen er at den helt tar oppmerksomheten fra de virkelige problemene slik som forurensning, forsøpling, naturødeleggelse, artsutryddelse, overbefolkning, avskoging, mikroplast, nanoteknologi, genmodifisering, krigføring, krigshissing, m.v.

Inge Holtet
Inge Holtet
Svar til  Arno
3 år siden

Helt enig.

Ganz von Selbst
Ganz von Selbst
4 år siden

Uten åndvitenskap, som er den reineste tysk verdensanskuelse, dagens «vitenskap» (inklusiv «genetikk») fortsetter å være fullstendig bløff og svindel. En skags «vitenskapelig dumhet» og galskap.

Reodor
Reodor
4 år siden

Veldig kult at NRK kjører så hardt på med denne lættis klimabløffen som nå er i ferd med å slå sprekker over hele frontavsnittet. Uttrykket «klimafornekter» lyder jo temmelig likt med «holocaustbenekter». Begge disse bløffene er ikke annet enn kulturmarxistisk kvasivitenskap. – Get Woke Normies!

https://www.naob.no/ordbok/klimafornekter
https://www.naob.no/ordbok/holocaustbenekter

Jan
Jan
4 år siden

Det jeg syns er det verste med klimabløffen, er alle idiotiske avgifter. Dette blir det bare bråk av. Bare se på Frankrike, der presidenten tenker å forby ( gule vester ) å demonstrere! Skikkelig demokrati. Han har også sagt at det blir vanskelig å oppnå klima- målene hvis det ikke blir mer avgift på drivstoff? Dette er det som er saken, det handler om en masse med penger.

Samuel Leumas
Samuel Leumas
Svar til  Jan
3 år siden

Klimapolitikken genererer 1 milliard dollar i inntekt hver uke, til styresmakter og deres politikere.
Så sant, så sant.
Forskere som kan dokumentere «De falske forskningsresultatene», er nektet tilgang til offentlig media.

Gunnvald Kleveland
Gunnvald Kleveland
3 år siden

Først vil eg påpeke att eg ikke har noe til overs for Frihetskamp sin agenda og ideologi , men Patrick Moore og sannheten.
Hvorfor poengtere att er intervju i Breitbart , han har holdt foredrag og intervjuer på utallige skoler,organisasjoner og ulike media . For de som ønsker å få et innblikk , greit å se noen av de . https://youtu.be/UWahKIG4BE4

Martin
Martin
Svar til  Gunnvald Kleveland
3 år siden

Hva er det du ikke har til overs for frihetskamp og hva har du imot nasjonalsosialismen?