Hjem Nyheter Globalt Greenpeace-grunnlegger: «Global oppvarming er en bløff»

Greenpeace-grunnlegger: «Global oppvarming er en bløff»

MILJØSVINDELEN I følge Greenpeace-grunnleggeren Patrick Moore er global oppvarming en bløff som fremmes av korrupte «forskere» avhengig av statlige bevilgninger.

Patrick Moore.
Patrick Moore.

Det var i et intervju med Breitbart News forrige uke hvor Greenpeace-grunnleggeren Patrick Moore snakket ut om såkalte menneskeskapte klimaendringer og korrupte «forskere» som får statlige bevilgninger for å fremme konspirasjonsteorien.

I følge Moore bruker klimaendringsforkjemperne frykt og skyld som virkemidler når de driver sin agenda:

– Frykt har blitt brukt gjennom hele historien for å kontrollere folks tanker og lommebok og alt annet, og klimakatastrofen er kun en fryktkampanje – vel, frykt og skyld – du er redd for å drepe barna dine siden du kjører dem i din SUV og slipper karbondioksid ut i atmosfæren og du føler skyld for å gjøre det. Det finnes ingen større motivasjon enn disse to.

– Og så har du den grønne bevegelsen som lager historier som skaper frykt i befolkningen. Du har medias ekkokammer – fake news – som igjen og igjen repeterer til alle at de dreper barna sine.

Grønne politikere kjøper forskere med statlige bevilgninger, som produserer fryktinngytende «vitenskap», sier Moore, og sier videre at den tilnærmet fullstendige konsensus i det vitenskapelige miljøet er falsk:

– Når det er snakk om 99 prosent konsensus [blant vitenskapsmenn] om klimaforandringer, det er et fullstendig latterlig og falskt nummer.

Moore konkluderte intervjuet med å si at «global oppvarming» er en trussel mot vitenskapen og fornuften ikke sett siden middelalderen.

– Det tar over vitenskapen med overtro og en type giftig kombinasjon av religion og politisk ideologi. Det finnes ingen sannhet i dette. Det er en fullstendig bløff og svindel.