Hjem Nyheter Norden Greenpilled.com: Motstandsbevegelsens faner er igjen til salgs, og mer!

Greenpilled.com: Motstandsbevegelsens faner er igjen til salgs, og mer!

ANNONSE Motstandsbevegelsens fane finnes atter igjen til salgs i nettbutikken Greenpilled.com, så vel som boken Hellstorm av Thomas Goodrich. I forbindelse med dette har man sørget for å senke prisen på begge produktene, samt et par andre gjenstander!

Greenpilled.com er en nettbutikk som ble lansert i 2018, og som tilbyr produkter relatert til den nasjonale kampen i Norden. Man kan finne blant annet t-skjorter, bøker, kopper, samt eksklusive produkter relatert til Den nordiske motstandsbevegelsen.

Butikken og virksomheten drives ideelt, der all inntjening går uavkortet til kampen for et fritt og forent Norden.

I løpet av de siste to årene har man markedsført mange ulike trykk på t-skjorter, og det siste kampanjetrykket er White Lives Matter. Andre eksempler finner man under valgåret 2018, da man kunne bestille Motstandsbevegelsens valgkampanjeskjorte Folkets stemme, eller Forsvar Norden, som ble sluppet i 2019.

T-skjorte – White lives matter, akkurat nå 120 SEK.

Trykket ble lansert på Nordendagene 2020. Der ble t-skjorten gitt ut som premie til vinnerne av Årets Nordmann-konkurransen, og solgt over bord til besøkende ved arrangementet.

Motstandsbevegelsens fane er tilbake i salg for allmennheten.

Motstandsbevegelsens fane kommer i størrelsen 100 x 160 cm (5:8), og har tre maljer av metall på en forsterket side av flagget, hvor man normalt fester den på en flaggstang.

På flaggets motiv finner man selvsagt Den nordiske motstandsbevegelsens symbol, Riksrunen.

Tyrrunens symbolikk
Fra Håndbok for aktivister i Den nordiske motstandsbevegelsen:

Det samlede symbolet for Den Nordiske Motstandsbevegelsen er Riksrunen (symbolet for det nye nordiske riket). Symbolet består av en tyrrune og en ingrune. Tyrrunen symboliserer djervhet, offervilje, kamp og seier. Ingrunen symboliserer fruktbarhet, skaperkraft, men også målbevissthet og fokus.

Symbolet er fylt med et grønt felt som står for vår kobling til naturen og dens evige lover. Den hvite kanten symboliserer vår rase. Runenes svarte farge formidler struktur, orden og disiplin.

Besøk Greenpilled.com og bestill blant annet:

Butikkens kundeservice bemannes av Max, som kan kontaktes enten via epostadressen [email protected] eller +4673 626 03 67 for alle ulike forespørsler angående bestillinger på nettbutikken eller spørsmål om produkter.

Besøk Greenpilled.com

«He, She, Does å Coffee»-kopp, akkurat nå 90 SEK.
Greenpilled.com
Greenpilled.com er en uavhengig nettbutikk som drives ideelt og presenterer produkter som relaterer seg til Motstandsbevegelsen, men også til den patriotiske kampen generelt. På nettbutikken kan man finne hovedsakelig klær, bøker og eksklusive skrifter som «Motstandsbevegelsen – 20 år med revolusjonær kamp» og «Håndbok for aktivister i Den nordiske motstandsbevegelsen».

Siden 29. mars 2020 finnes også deres egen utgave av «Min kamp» av Adolf Hitler tilgjengelig for salg.