Hjem Nyheter Globalt Greta Thunberg skriver i Soros-avis: «Rasister bak klimakrisen»

Greta Thunberg skriver i Soros-avis: «Rasister bak klimakrisen»

GLOBALISME Greta Thunberg skriver i den Soros-finansierte avisen «Project Syndicate» at klimaspørsmålet hører sammen med «rasistiske og patriarkalske strukturer».

Greta Thunberg / George Soros.
Foto: Jan Ainali (CC BY-SA 4.0) / Harald Dettenborn CC BY 3.0 DE)

I en artikkel i en avis eid av den jødiske finansmannen George Soros kobler den beryktede klimaaktivisten Greta Thunberg og to andre personer klimaspørsmålet sammen med «rasistiske» og «patriarkalske» såkalte undertrykkersystemer.

Ifølge Greta og hennes medforfattere er klimakrisen «en krise for menneskerettigheter, for rettferdighet, og politisk vilje». De mener at «kolonialister, rasister og patriarkalske undertrykkersystemer har skapt og kastet bensin på» krisen. «Våre politiske ledere kan ikke lenger flykte fra sitt ansvar», mener Greta.

Artikkelen det er snakk om ble nylig publisert i nettavisen Project Syndicate, som også er en medieorganisasjon finansiert med penger fra Soros’ organisasjon Open Society Foundations. Soros selv er også en flittig og returnerende skribent i avisen.

George Soros har gjort seg kjent som blant annet «holocaust-overlever» og venstreekstrem mangemilliardær som har bedrevet intens lobbyvirksomhet for masseinnvandring fra den tredje verden til hvite land. Soros er også beryktet for valutaspekulasjoner, som har fått hele land til å havne i finanskrise mens hans egen formue har økt.

I Sverige finansierer Soros den private og antihvite etterretningstjenesten Expo.

Soros’ organisasjon Open Society Foundation driver foruten masseinnvandring også spørsmål som legalisering av narkotika, antirasisme, fri abort, feminisme, osv. Soros og hans organisasjon bekjempes nå i hans hjemland Ungarn, hvor statsminister Victor Orbán har pekt ham ut som en organisator av illegal innvandring, en trussel mot rikes sikkerhet samt angrepet ham for å ha drevet kampanjevirksomhet mot den ungarske regjeringen.