Hjem Nyheter Globalt Greta Thunberg skriver i Soros-avis: «Rasister bak klimakrisen»

Greta Thunberg skriver i Soros-avis: «Rasister bak klimakrisen»

6

GLOBALISME Greta Thunberg skriver i den Soros-finansierte avisen «Project Syndicate» at klimaspørsmålet hører sammen med «rasistiske og patriarkalske strukturer».

Greta Thunberg / George Soros.
Foto: Jan Ainali (CC BY-SA 4.0) / Harald Dettenborn CC BY 3.0 DE)

I en artikkel i en avis eid av den jødiske finansmannen George Soros kobler den beryktede klimaaktivisten Greta Thunberg og to andre personer klimaspørsmålet sammen med «rasistiske» og «patriarkalske» såkalte undertrykkersystemer.

Ifølge Greta og hennes medforfattere er klimakrisen «en krise for menneskerettigheter, for rettferdighet, og politisk vilje». De mener at «kolonialister, rasister og patriarkalske undertrykkersystemer har skapt og kastet bensin på» krisen. «Våre politiske ledere kan ikke lenger flykte fra sitt ansvar», mener Greta.

Artikkelen det er snakk om ble nylig publisert i nettavisen Project Syndicate, som også er en medieorganisasjon finansiert med penger fra Soros’ organisasjon Open Society Foundations. Soros selv er også en flittig og returnerende skribent i avisen.

George Soros har gjort seg kjent som blant annet «holocaust-overlever» og venstreekstrem mangemilliardær som har bedrevet intens lobbyvirksomhet for masseinnvandring fra den tredje verden til hvite land. Soros er også beryktet for valutaspekulasjoner, som har fått hele land til å havne i finanskrise mens hans egen formue har økt.

I Sverige finansierer Soros den private og antihvite etterretningstjenesten Expo.

Soros’ organisasjon Open Society Foundation driver foruten masseinnvandring også spørsmål som legalisering av narkotika, antirasisme, fri abort, feminisme, osv. Soros og hans organisasjon bekjempes nå i hans hjemland Ungarn, hvor statsminister Victor Orbán har pekt ham ut som en organisator av illegal innvandring, en trussel mot rikes sikkerhet samt angrepet ham for å ha drevet kampanjevirksomhet mot den ungarske regjeringen.

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
6 Comments
eldste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg
Hans-Simon
2 år siden

Klimaprinsesse Greta har talt, og da bøyer vi hvite menn – og kvinner – oss i skam over hva vi har påført jorden av skader, og andre raser av diskriminering og kolonialisme. Da må vi gjøre avbikt, sone og pent slutte å produsere olje og gass, slik at de tilbakeliggende landene kan få komme seg opp på vårt velstandsnivå. Da blir det fred og fordragelighet, især når den hvite rase omsider dør ut og de brune og svarte overtar. Mens jøden Soros, og hans trosfeller og villige goyim, ler hele veien til banken.

Grim
2 år siden

Og ikke skapt av folket som 95% av jordas befolking står for?

Ganz von Selbst
Ganz von Selbst
2 år siden

Hvem er egentlig Greta? Ytterst egoistiske dumme ånd prostituerte dukke som allerede tapte sitt eget liv.

Kim Larsen
Kim Larsen
2 år siden

The puppet and the (((puppetmaster)))

Birgitta
Birgitta
2 år siden

Kjære himmel .
NS var de første grønne i Europa og hvis H hadde vunnet ville disse fanatikerne fått igjennom politikken sin.
Verden ville vært et grønnere sted og alle ville jublet .
Dette at NS var de første grønne i Europa ser ikke ut til å gå inn hos folk.
Jeg føler meg mellom barken og veden der alle sider i dag fornekter dette.

No more tolerance
No more tolerance
2 år siden

På tide at ungen der fortsetter å leke i sandkassa isteden for å være så veslevoksen.