Hjem Artikler Grønne piller og radikale kampanjer – Frihetskamp i september

Grønne piller og radikale kampanjer – Frihetskamp i september

1

FRIHETSKAMP Sjefredaktør Martin Oppegaard oppsummerer Frihetskamps arbeid i september.

Oktober er i gang og det er tid for å se tilbake og sammenfatte Frihetskamps arbeid i september. Den intensive svenske valgkampen fikk sin finale den 9. september, og det ble naturligvis publisert en rekke artikler om dette første valget Motstandsbevegelsen har stilt opp i. I Norge har den norske grenen av organisasjonen vært veldig aktiv og startet ikke mindre enn to kampanjer. Nyhetsbildet i september har vært preget av flerkultur og masseinnvandring, med jødisk schutzpa i media, rasefremmed vold – både her hjemme og i Europa – og asylaktivister på ville veier. Homolobbyen er ikke uventet også representert. God fornøyelse!

Kampanjer og organisasjonsnyheter

I Sverige var det som kjent valg i september og Frihetskamp publiserte en rekke artikler både før og etter denne begivenheten. Lederperspektiv sendte et hele to timers langt intervju med Motstandsbevegelsens leder Simon Lindberg, som etter at valgresultatet var kjent skrev en artikkel som analyserte valget og oppfordret til å fortsette kampen. Frontlinjens fjortende avsnitt handlet blant annet om det svenske valget og gav et norsk perspektiv på det hele. Lederperspektiv sendte også et program om valgresultatet, og Fredrik Vejdeland skrev ni punkter om alt organisasjonen har oppnådd gjennom valgkampen.

Midt i september kom to av de etterlengtede filmene av talene som ble holdt på manifestasjonen i Stockholm. Fredrik Vejdeland talte om arketypene helten og forræderen og sa at det ikke finnes noen middelvei. Jimmy Thunlind pratet blant annet om valget og det såkalte demokratiet systemet, som har posisjonert seg som det eneste ikke-diktatoriske systemet som finnes. Begge filmene er dessuten tekstet på engelsk.

Grunnet problemene med bankmafiaen har Motstandsbevegelsens nettbutikk vært stengt i en lengre periode, men i september åpnet en ny nettbutikk, Greenpilled.com, som blant annet selger nasjonalsosialistisk propaganda, litteratur og klær. Overskuddet fra nettbutikken går uavkortet til den nasjonale kampen og jeg oppfordrer alle til å handle sine husholdningsartikler, så godt det lar seg gjøre, derifra.

Motstandsbevegelsen lanserte hele to kampanjer i september. Den første var «Boikott fienden» som presenterer en liste over foretak som alle burde gjøre sitt ytterste for å unngå. Selskaper som Orkla og Intel er på listen og viser i hvilken utstrekning fienden har befestet sine posisjoner i samfunnet og korrumperer det gode og tradisjonelle. Annonseringen av kampanjen viste også hvordan den nasjonale bevegelsen i Norge trenger skolering i nasjonalsosialistisk ideologi. Skal man virkelig boikotte den «norske» bedriften Orkla som lager materiell velstand og norske arbeidsplasser? Ja! Fienden skal bekjempes på alle fronter!

Boikott-kampanjen ble diskutert i Frontlinjen, som også hadde invitert Ronny Bårdsen for å snakke om den siste uthengingen av ham i løgnpressen. Bårdsen hadde begått den utilgivelige gjerningen å drive egen bedrift med salg av produkter med systemkritiske ytringer.

Helt på tampen av måneden kom nyheten om at Den nordiske motstandsbevegelsen i Finland har blitt forbudt av Åbo lagmannsrett. Beslutningen er begrunnet med at organisasjonen i Finland har gjennomført aktiviteter som er vesentlig i strid med god skikk og organisasjonen må opphøre driften innen 60 dager. Det meste er fortsatt uklart, bortsett fra det faktum at Motstandsbevegelsen ikke lar seg stoppe av fienderegimets dom!

Les mer:

Revolusjon – NÅ!

I forbindelse med Motstandsbevegelsens siste kampanje, Revolusjon – NÅ!, publiserte Frihetskamp flere eldre ideologiske artikler som omhandler nasjonalsosialismen og kamp. «Nasjonalsosialismen i vår tid» handler om hvordan vi må rehabilitere Adolf Hitler og samtidig videreutvikle vår ideologi slik at den blir relevant for vår tid og sted. I «Kjemp – og lev evig!» skriver Martin Saxlind om kampen på en motiverende måte; man kan ikke unngå døden, men hvis man kjemper hardt nok i dag vil ens minne huskes i evigheten.

Les mer:

Samfunn og flerkultur

En person som utvilsomt vil huskes i lang tid, dog ikke for sine heltedåder for det nordiske folkets overlevelse og frihet – snarere det motsatte –, er sjefsjøden Ervin Kohn. Kohn har atter kommet med et utspill mot Motstandsbevegelsen, hvor han bryter alle sine debattregler, dvs. han begår personangrep, karakteriserer oss som nazister som er hengivne terror, samt setter opp stråmenn i stedet for å diskutere hva vi faktisk står for. Feiden mot stråmannen er hard, og Kohn må bruke «holocaust»-kortet hele tre ganger. Motstandsbevegelsens sjef i Norge, Haakon Forwald, besvarte løgnene i en lengre artikkel på Frihetskamp. De verste påstandene til Kohn blir listet og forklart hvorfor er feil, og artikkelen gir glimrende svar man selv kan anvende når nasjonalsosialismen blir feilaktig beskrevet og angrepet.

Fra én kriminell til tre: Etter at asylaktivistene Merete NordhusMerete Eriksson og Eirik Nilsen i januar 2016 forsøkte å hindre asylsøkere fra å bli sendt ut av landet, ble tatt på fersk gjerning og innrømmet sine forbrytelser i løgnpressen, har de nå blitt frifunnet av retten. Folkeforræderen Nordhus kaller det å hjelpe inntrengere med å invadere landet for «sivil ulydighet».

Noe som lenge har vært kjent, men kanskje ikke mest kommet på trykk, er at middelaldrende kvinner opererer asylmottak nærmest som bordeller hvor de kjøper sex av asylantene, i bytte mot tjenester, hjelp til å få jobb og oppholdstillatelse, klær osv. Om det var slike baktanker asylaktivistene over hadde, er uvisst. Det som er sikkert er dog at vårt samfunn er fullstendig av hengslene.

I august rapporterte Frihetskamp om den flerkulturelle voldsepisoden som utspant seg da pakistansk flørt endte med knivstikking, og en liknende hendelse i den tyske byen Kandel endte med drap. Heller ikke i september har vi ikke blitt forskånet for flerkulturen; denne gangen var det en asylsøker som drepte andre asylsøkere i Trondheim, før han selv ble skutt av politiet under flukten. Ordføreren i Trondheim, Rita Ottervik, har i ettertid blitt kritisert for å utnytte episoden til å slå politisk mynt.

I Tyskland har det vært opprørsstemning i flere tyske byer etter at rasefremmede har utført flere drap. Det begynte i slutten av august da en tysk statsborger med kubansk opphav ble drept da han forsøkte å stoppe en gruppevoldtekt. Media konstruerte deretter et bilde av tyskere som forfulgte og angrep utlendinger, noe som av Tysklands sikkerhetssjef ble kalt «fake news». Red Ice TV produserte et spesialavsnitt om protestene, og nasjonalister tok til gatene i Köthen, hvor en tysker hadde blitt drept av rasefremmede, og krevde «nasjonalsosialisme nå».

I den tyske byen Plauen demonstrerte Der Dritte Weg etter at innvandrere hadde vært involvert i en knivstikkingsepisode. Over tusen personer deltok i demonstrasjonen.

Mens dette pågikk valgte en 70 år gammel tysk kvinne å hoppe utfor balkongen på sin leilighet da politiet brøt seg inn for å kaste henne på gata.

Les mer:

Pride-supporter: – De [kundene] kan dra til helvete

Ikke en måned går uten at vi ikke blir påminnet homolobbyens makt i samfunnet. Det statlige Norges teknisk-naturvitenskapelige universitet (NTNU) i Trondheim underkastet seg til slutt homolobbyister etter at de først avslo en søknad fra en ansatt om å heise homolobbyflagget under Pride-paraden i byen. NTNUs «nei» førte til at NRK skrev om saken, og bare tre timer etterpå valgte universitetet å snu og heise flagget likevel.

Flere norske bedrifter har nå blitt så innsyltet i dekadanse og «pride» at de har begynt å angripe sine egne (potensielle) kunder. Det var Emilie Stordalen fra Nordic Choice Hotels som først var ute med å angripe kunder som mener annerledes etter at mange har uttrykt at de vil boikotte hotellkjeden for dens støtte til homolobbyen. Stordalen vil på sin side heller miste dem som kunder enn å slutte å støtte homolobbyen. Reidar Holtedal fra pride-bedriften Citroën tok det hele et skritt lenger og ba kundene sine dra til helvete.

Om vi mister slike kunder, driter vi i. De kan dra et helt annet sted, ja, de kan dra til helvete.

– Reidar Holtedal, Citroën

Frihetskamp publiserte også flere notiser om den folkefiendtlige homolobbyen og resultatene av deres arbeid. RT har produsert en dokumentar om personer som har «byttet kjønn» og angret at de har utført inngrepet. En studie fra USA viser at kjønnsdysfori kan være resultat av gruppepress. Ifølge studien er 87 prosent av alle kjønnsdysforitilfeller resultat av at andre i ens vennekrets har funnet på at de er et annet kjønn. Studien skapte naturlig nok raseri hos homolobbyen.

Les mer:

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
1 Comment
eldste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg
Einar O
Einar O
3 år siden

Lenge leve Motstandsbevegelsen!