Hjem Nyheter Europa Grønt lys for medisinsk apartheid i Europa – vaksinepass til sommeren

Grønt lys for medisinsk apartheid i Europa – vaksinepass til sommeren

5

EU-APARTHEID Det overstatlige globalistprosjektet EU retter seg nå mot å innføre et medisinsk apartheidsystem. På onsdag ble EU-landene enige om å allerede 26. juni ha klart et «digitalt grønt sertifikat» som skal brukes for å avgjøre hvilke innbyggere som skal få rett til å reise og besøke forskjellige arrangementer.

Foto: Pixabay (Public Domain).

Mange har advart mot at et totalitært sosialt kontroll- og kredittsystem – liknende det som allerede finnes i teknokratiet Kina – i form av et vaksinepass kan bli gjennomført også i Europa. Dette ser nå ut til å bli virkelighet etter at EU-landene på onsdag ble enige om å allerede til den 26. juni ha klart et «digitalt grønt sertifikat», skriver Nya Dagbladet.

Via passet skal innbyggerne kunne nektes utenlandsreiser eller besøke kultur- og idrettsarrangementer, avhengig av om de har koronatestet seg positivt eller negativt, eller om de har underkastet seg den eksperimentelle vaksinen.

Det som av kritikere kalles et medisinsk apartheidsystem forventes å etter hvert bli enda mer omfattende for å sortere innbyggerne i grupper, der visse skal få tillatelse til å røre seg fritt i samfunnet mens andres bevegelsesfrihet skal begrenses.

Vaksinepasset påstås fra EUs side å være viktig å få til før sommerens turistsesong, noe Sveriges digitaliseringsminister Anders Ygeman (S) stiller seg veldig positiv til.

– Det er en god avtale og det er bra at vi nå vet hva som gjelder for vaksinasjonsbevis fremover, hevder han i et intervju med den statlige propagandakanalen SR.

Ygeman ser ingen problemer med å innskrenke europeernes bevegelsesfrihet eller å innføre et totalitært og integritetskrenkende system, men er urolig for at det enda ikke finnes tilstrekkelig med data samlet på en «bra måte», hvilket han dog håper skal rekke å bli klart til den 26. juni.

I og med de felles vaksinepassene i EU må alle vaksiner som har blitt godkjent av den europeiske legemiddelmyndigheten EMA aksepteres av de forskjellige EU-landene. Landene får dog selv bestemme om de skal akseptere andre vaksiner utover disse, som eksempelvis vaksine fra Russland eller Kina.

Passet kommer til å kunne brukes også på nasjonalt nivå innad de forskjellige EU-landene, eksempelvis for å bevise at man har underkastet seg vaksinering for å få statens tillatelse til å gå på konserter eller idrettsarrangement.

Les også:
Dagens video: Vaksinepass – Hva innebærer det?
Belgisk vaksineforsker: «Menneskeheten risikerer å forvandle et ganske harmløst virus til et monster»
Offisielt 1 400 døde i USA etter vaksinen
Vaksineringen settes på pause i flere land etter dødsfall og blodpropper
Portugal: Sykepleier død etter å ha fått vaksine mot covid-19
Dagens video: Sykepleier besvimer etter covid-19-vaksine
Vaksine mot covid-19 resulterte i nerveinflammasjon
Dr. Michael Yeadon og Dr. Wolfgang Wodarg: «Koronavaksinene kan sterilisere kvinner»
Storfarmasøytiske virksomheter vil ikke bli holdt ansvarlig for bivirkninger av Covid-vaksine

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
5 Comments
eldste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg
Proverbs 26:11
Proverbs 26:11
1 år siden

Dette er det «perfekte» alibiet for å kontrollere befolkningen. Ut fra hensynet å trygge folks liv og helse vil flertallet underkaste seg et «helsediktatur», la seg vaksinere, osv., alt i den «gode hensikt». Makthaverne vil hevde at de ivaretar fellesskapsinteressene, og at «avvikere» ikke kan tillates å velge alternativer uten å straffes/fratas friheter. Det er prisen for «frivillighet» og «frihet», ser det ut som.

1984
1984
1 år siden

Håper det blir MASSIVE opprør lik de i Frankrike med de gule vestene, ja helst enda mer slik at politikerne blir kjeppjaget verden over. Dette må aldri aksepteres, det er brudd på menneskerettigheter. Og om den dag skulle komme at de vil innføre obligatorisk vaksinering med denne frankenstein vaksinen, så anse det som drapstrussel og ager deretter!!!

This Goyim Know
This Goyim Know
1 år siden

Dette kan ikke føre til noe annet enn vrede og opprør, håper jeg.

Tiwaz
Tiwaz
1 år siden

Ut av mørket vil det kunne komme noe bra. Krysser fingrene på at folket vil begynne å våkne.

Gjermund Hougen
Gjermund Hougen
1 år siden

Vaksine pass eller ikke, globalist fasistene bestemmer ikke over meg og hvor jeg vil dra eller gjøre!