Hjem Nyheter Norge Grotesk løgnpropaganda fra Antirasistisk Senter

Grotesk løgnpropaganda fra Antirasistisk Senter

30

LØGNPROPAGANDA Antirasistisk Senter bruker en beryktet venstreekstremist til å hetse mot Motstandsbevegelsen. Fremstilles som objektiv ekspert – er egentlig rabiat meningsmotstander.

Det er venstreekstremisten Magnus Eriksson, skribent på kommunist-nettstedet Radikal Portal, som står bak hetsartikkelen som nylig ble publisert på hjemmesiden til Antirasistisk Senter.

I artikkelen, hvis hovedfokus er å svartmale Motstandsbevegelsen og legitimere politiets avgjørelse om å forby organisasjonens demonstrasjon i Fredrikstad, tar Eriksson på seg rollen som en slags «objektiv ekspert». At han er en venstreekstremist, selverklært antirasist, kommunist, antifascist og asylaktivist – og dermed en meningsmotstander – nevnes naturligvis ikke med ett ord.

Eriksson innleder artikkelen med flisespikkerier om hvorvidt det egentlig er politiet som innvilger demonstrasjonstillatelse, eller om det er grunneier. Hensikten med avsnittet er vel egentlig bare påpeke at politiet har retten til å forby en demonstrasjon. Det faktum at politiet anser at trusselbildet i denne saken, kommer fra hans egne meningsfeller, hopper han dog glatt over.

Eriksson deltar på venstreekstrem demonstrasjon. Legg merke til at Antirasistisk Senters Shoaib Sultans hyllende kommentar.

Han mener også at politiets jurister har gjort en dårlig jobb, da de ikke har klart å «gjennomskue» Motstandsbevegelsens parole «Knus homolobbyen!». Tankeleseren Eriksson hevder at det organisasjonen egentlig mener med parolen, er at homolobbyister burde drepes og at organisasjonens syn på homoseksualitet og homolobbyen bryter mot rasismeparagrafen.

Eriksson hevder videre at det er «antisemittisk» å påpeke homolobbyens jødiske røtter, homolobbyens koblinger til sionistiske organisasjoner, samt homolobbyens koblinger til globalister. Han hevder ikke at informasjonen er feil, men bare «antisemittisk» å påpeke det.

Ytringsfrihetshateren Eriksson avslutter med et svært forvirret argument om at retten til å ytre seg ikke burde gjelde for nasjonalsosialister, og da særskilt ikke retten til å arrangere demonstrasjoner. Dette fordi han hevder enkelte mennesker, som innvandrere, ikke kan befinne seg i samme område som demonstrasjonen, da nasjonalsosialistene skulle utgjøre en fare for dem.

 

Hele løgnartikkelen kan leses HER.

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
30 Comments
eldste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg
Nordlys
Nordlys
5 år siden

Hvilket villedet person fullstendig indoktrinert av system-media. Syke mennesker skal man hjelpe og her vi et tydelig eksempel på et sliktpleietilfelle! Stakkars mann.

Aktivist
Aktivist
5 år siden

Jeg gjennomskuer Eriksson og Antirasistisk Senter! De mener EGENTLIG at hvite mennesker burde utryddes og deres nasjoner avvikles. Menneskene og deres nasjoner vil de erstatte med en raseblandet internasjonal grå masse, styrt av en verdensregjering med ubegrenset makt.

Sina Staes Janevska
Sina Staes Janevska
Svar til  Aktivist
5 år siden

med andre ord (fra Morgenbladet 24. februar 1993 dokumenterer dette ) Etter 1945 trodde de fleste at fascismen/nazismen var knust for godt. Men de ideologiene man etter krigen samlet seg om både i Øst- og Vest-Europa – kommunisme og sosialdemokrati – er basert på de samme grunnleggende ideene som fascismen/nazismen er basert på. Det er dette som er hovedgrunnen til at et økende antall mennesker idag omfavner nasjonalistiske/ rasistiske ideer. ETISK GRUNNLAG En politisk ideologi gir en oppskrift på hvordan samfunn bør organiseres, og er derfor nødvendigvis et uttrykk for visse etiske verdier. Innen etikken, som er den gren av… Les mer »

Lie
Lie
Svar til  Sina Staes Janevska
5 år siden

Sosialdemokrati og kommunisme er ikke basert på det samme som nasjonalsosialismen og diverse fascistiske ideologier….

Sturm88
Sturm88
Svar til  Sina Staes Janevska
5 år siden

(((Janevska)))

Proverbs 26:11
Proverbs 26:11
5 år siden

Nok en shabbos goy som tjener sine Masters of Deception, og beviser at du ikke behøver å være jøde for å tjene jødenes agenda, som er ødeleggelse av hvite samfunn bygget på egen rase, religion og ikke minst familie, som alle har blitt utsatt for systematiske angrep fra homolobbyen og andre samfunnsødeleggende krefter.

Lie
Lie
Svar til  Proverbs 26:11
5 år siden

Du skriver bare tull, akkurat som du er kjent for.

Lie
Lie
Svar til  Lie
5 år siden

Sina Staes fjernet vist den andre kommentaren hennes. Enten så er hun helt blåst eller så prøver hun å bidra bevisst med kunnskapsløse kommentarer overalt på nasjonalsosialistiske og div nasjonalistiske nettsider/facebook for å sabotere. En kjent taktikk blant jøder og kommunister.

Lie
Lie
Svar til  Lie
5 år siden

Hun burde bli utestengt fra å kommentere her.

Hanne
Hanne
Svar til  Lie
5 år siden

Sina er ei som kritiserer islam og kun muslimer og støtter jøder. At hun har forvillet seg til nasjonalsosialismen er et spørsmål jeg lurer på?

Velden
Velden
5 år siden

La dem fortsette. Den vanlige mann i gata er ikke så dum som dem.

Overformynderiet som foregår virker usedvanlig bra til å vekke søvngjengerne. De bryr seg ikke om der er både nazier og homser på gatene, men når den ene blir utelukket og den andre blir ønsket varmt velkommen. Og det er gruppen de har minst sansen for, da våkner de. I tusentall. Spesielt når kommunister og all slags pakk feirer overformynderiet med utsagn som er helt bak mål.

Hanne
Hanne
5 år siden

Det er skremmende at slike mennesker som Eriksson spyr ut løgner. Godt han blir avslørt!

trackback
5 år siden

[…] Ursprungligen publicerat på Frihetskamp. […]

Håkon Schie
Håkon Schie
5 år siden

Nå blir Den Nordiske Motstandsbevegelsen omtalt som en terrororganisasjon av Fredrikstad blad faktisk.

«Den nazistiske terrororganisasjonen med flere drap og bombeaksjoner på samvittigheten blir ikke nektet på generelt grunnlag, men fordi det fryktes konfrontasjoner med motdemonstranter»

Hva faen? Hvem tror de at de er?

Johan G
Johan G
Svar til  Håkon Schie
5 år siden

Ja, de hopper glatt over det faktum som at Motstandsbevegelsen ikke har noe som helst med bombinger å gjøre. Dette har jo også kommet frem for offentligheten i Sverige. Og Motstandsbevegelsen står heller ikke for flere drap. En ganske vill påstand som burde anmeldes. Sikter de til den narkomane som døde i Finland, så har det for lengst kommet frem at Motstandsbevegelsens medlem ikke var skyld i hans død. Hans død skyldes nok eget narkotikamissbruk, flere dager etter, og ikke et enkelt spark han fikk etter å ha oppført seg truende. Tydelig ingen hindring å bruke løgner i MSM, sålenge… Les mer »

Steinar
Steinar
5 år siden

Løgn etter løgn – det er venstresiden. Tydeligvis redd for at meningsmotstandere skal komme til tale.

Lie
Lie
Svar til  Steinar
5 år siden

Det er sionistiske jøder sitt verk, fra både venstre og høyre.

Norrøn
Norrøn
Svar til  Lie
5 år siden

Det største problemet er uvitende goys som går sionistenes ærend.

Boge Myklebrast
Boge Myklebrast
Svar til  Norrøn
5 år siden

Det største problemet er jødene på tronen som lønner agenter.
http://kongsverre.no/judenschweine.png

Johan G
Johan G
5 år siden

Når vi først snakker om terrororganisasjoner, bør nok fokuset rettes mot venstreekstremister som faktisk står for en hel rekke voldssaker, hærværk, bombinger og drap. https://www.nordfront.se/europol-den-vansterextrema-terrorn-okar.smr

Vibecke
Vibecke
5 år siden

«Eriksson hevder at det organisasjonen egentlig mener med parolen, er at homolobbyister burde drepes og at organisasjonens syn på homoseksualitet og homolobbyen bryter mot rasismeparagrafen.» Snakk om å putte ord i munn, forbaska løgnkjeft.
Disse rare menneskene lever jo helt i sin egen boble, de har jo ikke kontakt med virkeligheten overhodet.

Homolobbyen
Homolobbyen
Svar til  Vibecke
5 år siden

Her skriver dere faktisk selv at man i de verste tilfellene kan benytte dødsstraff mot mennesker som fremmer et positivt syn på homoseksualitet.

https://www.frihetskamp.net/den-siste-utposten-i-kampen-mot-homolobbyen/

Jarl Stoltz
Jarl Stoltz
Svar til  Homolobbyen
5 år siden

Du tok deg selvsagt ikke bryet med å vise nøyaktig til hvilken del av teksten du refererer til, men jeg antar det må være denne formuleringen du har i tankene: «En narkotikalanger derimot, som fra start har forsynt misbrukeren med avhengighetsskapende gift, skal straffes hardt. I særskilt grove tilfeller, til og med med døden. Her kommer homolobbyen inn, for akkurat som narkotikalangeren ødelegger de livene til mennesker gjennom å spre sin gift. De fornekter til og med mannen og kvinnen retten til det mest naturlige som finnes etter fødeselen og døden, nemlig å forplante seg og la blodslinjen bestå.» Det… Les mer »

Per
Per
Svar til  Jarl Stoltz
5 år siden

«Hvis der ikke finnes noe å anklage for, så anklag likevel – det er ikke sannheten som er viktig, men hva folk tror. Så gjenta derfor de samme anklagene igjen og igjen – til slutt vil de feste seg ved, uansett om der finnes hold eller ei». Dette er den beste beskrivelsen av hvordan dere operer deres nettside og organisjon på. Ser at du ikke mener det samme, så jeg har sjeldent sett et bedre eksempel på å skyte seg selv i foten, takk for denne Jarl.

Elisabeth Skifjeld
Elisabeth Skifjeld
Svar til  Per
5 år siden

Der traff du spikeren på hodet, Per!

Norrøn
Norrøn
Svar til  Per
5 år siden

Løgn-repetering er det mainstream media som står for.

Johan
Johan
Svar til  Per
5 år siden

Stor forskjell mellom det å anklage noen på bakgrunn av ens egne forestillinger og virkelighetsfjerne påstander, enn det å holde seg til fakta.

Johan
Johan
Svar til  Homolobbyen
5 år siden

Nei, der står det ingenting om det du påstår. Det var nok bare din egen tolkning.

Line Johanssen
Line Johanssen
5 år siden

Stusselig kar.

Skarpretteren
Skarpretteren
5 år siden

Ynkrygger oppfører seg slik.