Hjem Nyheter Norge Grotesk løgnpropaganda fra Antirasistisk Senter

Grotesk løgnpropaganda fra Antirasistisk Senter

LØGNPROPAGANDA Antirasistisk Senter bruker en beryktet venstreekstremist til å hetse mot Motstandsbevegelsen. Fremstilles som objektiv ekspert – er egentlig rabiat meningsmotstander.

Det er venstreekstremisten Magnus Eriksson, skribent på kommunist-nettstedet Radikal Portal, som står bak hetsartikkelen som nylig ble publisert på hjemmesiden til Antirasistisk Senter.

I artikkelen, hvis hovedfokus er å svartmale Motstandsbevegelsen og legitimere politiets avgjørelse om å forby organisasjonens demonstrasjon i Fredrikstad, tar Eriksson på seg rollen som en slags «objektiv ekspert». At han er en venstreekstremist, selverklært antirasist, kommunist, antifascist og asylaktivist – og dermed en meningsmotstander – nevnes naturligvis ikke med ett ord.

Eriksson innleder artikkelen med flisespikkerier om hvorvidt det egentlig er politiet som innvilger demonstrasjonstillatelse, eller om det er grunneier. Hensikten med avsnittet er vel egentlig bare påpeke at politiet har retten til å forby en demonstrasjon. Det faktum at politiet anser at trusselbildet i denne saken, kommer fra hans egne meningsfeller, hopper han dog glatt over.

Eriksson deltar på venstreekstrem demonstrasjon. Legg merke til at Antirasistisk Senters Shoaib Sultans hyllende kommentar.

Han mener også at politiets jurister har gjort en dårlig jobb, da de ikke har klart å «gjennomskue» Motstandsbevegelsens parole «Knus homolobbyen!». Tankeleseren Eriksson hevder at det organisasjonen egentlig mener med parolen, er at homolobbyister burde drepes og at organisasjonens syn på homoseksualitet og homolobbyen bryter mot rasismeparagrafen.

Eriksson hevder videre at det er «antisemittisk» å påpeke homolobbyens jødiske røtter, homolobbyens koblinger til sionistiske organisasjoner, samt homolobbyens koblinger til globalister. Han hevder ikke at informasjonen er feil, men bare «antisemittisk» å påpeke det.

Ytringsfrihetshateren Eriksson avslutter med et svært forvirret argument om at retten til å ytre seg ikke burde gjelde for nasjonalsosialister, og da særskilt ikke retten til å arrangere demonstrasjoner. Dette fordi han hevder enkelte mennesker, som innvandrere, ikke kan befinne seg i samme område som demonstrasjonen, da nasjonalsosialistene skulle utgjøre en fare for dem.

 

Hele løgnartikkelen kan leses HER.