Hjem Nyheter Grunnlegger av sionistorganisasjon avslørt som pervers konemishandler

Grunnlegger av sionistorganisasjon avslørt som pervers konemishandler

2

USA Skilsmissedokumenter viser at grunnleggeren av sionistorganisasjonen SPLC beskyldes av sin ekskone for vold og perverse overgrep.

https://www.youtube.com/watch?v=-C33Za8qBdA

I de lekkede dokumentene som stammer fra en skilsmissesak i 1979 blir Morris Dees, grunnleggeren av Southern Powerty Law Center (SPLC), beskyldt av sin ekskone for blant annet seksuelle overgrep mot sin stedatter, gruppesex og andre perverse handlinger samt vold mot sin tidligere partner.

Den amerikansk-jødiske organisasjonen ble grunnlagt i 1971 under skalkeskjul av å være en borgerrettsorganisasjon, men er hovedsakelig en virksomhet som driver med trakassering og forfølgelse av politiske dissenter i USA.

I siste avsnitt Weekend Warrior på Red Ice TV undersøker Lana Lokteff og Henrik Palmgren saken ytterligere.

Les også:
Jødisk organisasjon innrømmer at folkeutbyttet er planlagt

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
2 Comments
eldste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg
Anonymsurfer
Anonymsurfer
4 år siden

I grunn er jeg ikke overrasket over avsløringen. Jøden Ervin Kohn er sikker god kompis med Morris Dees. Fariseiske hyklere begge to.

Arngard
Arngard
4 år siden

Jødene har utallige jødiske interesseorganisasjoner i verdens ulike nasjoner, hvilket jobber spesifikt for jødene som folk. Tenk om hvite også hadde det. Da hadde jødene vært de første til å veive med snabelen og skrike rasisme. Garantert.

Nei, det kom ikke som en overraskelse at denne personen har bedrevet med perverse overgrep. Det kommer aldri som en overraskelse at disse jøder bedriver med slikt.

https://youtu.be/x4NR6e5JZp8
https://youtu.be/do5YLX4rU9k