Hjem Nyheter Norden Gruppevoldtatt kvinne ba om hjelp: «Du er ekkel og har sæd i...

Gruppevoldtatt kvinne ba om hjelp: «Du er ekkel og har sæd i håret»

7

FLERKULTUR En svensk kvinne ble i fjor grovt gruppevoldtatt i en trappeoppgang i den flerkulturelle bydelen Fittja i Stockholm. Offeret fortalte i avhør hvordan hun etter gruppevoldtekten forsøkte å få hjelp, men da ble ignorert, avvist og kalt «ekkel».

I august ifjor ble en svensk kvinne i 30-årene voldtatt og mishandlet inne i en trappeoppgang i no-go-sonen Fittja i Stockholm. Den grove voldtekten varte i flere timer og skal ha blitt utført av flere innvandrere. Eksakt hvor mange som er medskyldige i gruppevoldtekten er politiet usikker på.

Det drøyde til midten av juni i år før de første gjerningsmennene ble arrestert. Dette til tross for at politiet hadde sikret spor som kunne matches ved Nationellt forensiskt centrum (NFC). At det hadde drøyd såpass lenge bortforklarte politiet med «at de hadde annet å gjøre

Etter at gjerningsmennene hadde forlatt trappeoppgangen hadde offeret ringt på en dørklokke og bedt vedkomne som bodde der om å varsle politiet. Mannen som åpnet døren hadde dog ikke brydd seg mer enn å se til at hun kom seg ut gjennom porten.

«En mann som NN gikk bort til sa at hun var ekkel og at hun hadde sæd i håret», har kvinnen fortalt i avhør. Offeret hadde da istedet forsøkt å få hjelp av en vakt ved t-banestasjonen. «Han åpnet bare bommene og vinket til NN at hun kunne passere. Han hadde ingen interesse av å hjelpe henne.»

Istedet hadde offeret klart å komme seg til Fittja sentrum for å prøve å få hjelp der. En rekke personer hadde spurt henne om hva som hadde skjedd, men da hun fortalte at hun hadde blitt voldtatt hadde de blant annet uttalt: «Men usj, du har sæd i ansiktet og på klærne dine, ikke bland oss inn.»

Kvinnens advokat, Elisabeth Mazzi Fritz, har tidligere beskrevet den grove gruppevoldtekten følgende:

Det handler om en forferdelig voldtekt som førte til en svært vanskelig tortur-lignende traume for min klient. Det her er ett av de aller grusomste voldtektssaker jeg har opplevd under mine 26 år som advokat.

To menn på 22 og 28 år har blitt siktet for medvirkning til grov voldtekt. Ifølge påtalemyndigheten lo disse da de filmet gruppevoldtekten med sine mobiltelefoner. Tre andre menn i alderen 19–23 år har blitt siktet for grov voldtekt. De siktede kommer opprinnelig fra Midtøsten, Afrika og Balkan. Rettsaken pågår i skrivende stund, så hva straffen blir gjenstår å se. Alle de involverte nekter straffeskyld.

Kilde:
Gruppvåldtagen kvinna bad om hjälp: ”Du är äcklig och har sperma i håret”

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
7 Comments
eldste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg
Thule
Thule
5 år siden

Det er bra at alt blir dokumentert. Hvis folkeforrædere og rasefremmede tror at dette havner i glemmeboksen, da må de tro om igjen.

Hanne
Hanne
5 år siden

Jeg gremmes over måten denne kvinnen ble møtt av andre mennesker. Hun har blitt utsatt for et grovt overgrep og ønsket å få hjelp. Og ingen hjalp henne. Det er rett og slett for jævlig!

Velden
Velden
5 år siden

Undrer på hvem offeret er mest sint på og hva bak-historien er. Med slik respons på rop om hjelp og kunnskapen om apekattene som hun nå har fått personlig erfaring med, så er det ikke noe tvil hva som var mest overraskende for henne. Også sannsynligvis aller mest fordombyggende. Jeg vil gjette hun på mange nivå selv inviterte til hendelsen, om så bare ved å bruke sin stemmerett. Noe forandret syn på innvandring er der tvilsomt. Hvorfor skal der være det når egne landsmenn viser seg å være verre. Somalere kjenner vi godt fra før, om hun ikke har fulgt… Les mer »

Velden
Velden
Svar til  Velden
5 år siden

Og nå blandet jeg trådene så det ble vel feil da deres nasjonalitet ikke kommer frem som Somalere. Sikkert ikke så langt fra riktig fremdeles da.

Johan G
Johan G
5 år siden

Helt tragisk. Fra gruppevoldtekt, til ignoranse og avvisning, til kritikkverdig politiarbeid. For jævlig!

Proverbs 26:11
Proverbs 26:11
5 år siden

Intet nytt her.. Slike episoder og berikelser for våre nordiske jenter og kvinner må vi bare regne med nå som våre politikere og liberalere har invitert og ønsket velkommen testosteronstinne halvaper med gjennomsnitts-IQ på 70-80, som naturlig nok vil nytte seg av slike anledninger. Løsningen er separasjon og en ytterst streng innvandringspolitikk, der sand monkeys blir avvist og vi bare tar inn folk som er til gavn for oss som nasjon.

Roar
Roar
5 år siden

Fy faen….