Hjem Nyheter Europa Gule vester-demonstrant skutt i øyet av politiet

Gule vester-demonstrant skutt i øyet av politiet

2

FRANKRIKE På lørdag ble nok en Gule vester-demonstrant angrepet av politiet da 40 år gamle Jerome Rodrigues ble truffet i øyet og alvorlig skadet av en gummikule.

Det var under lørdagens Gule vester-demonstrasjoner at den 40 år gamle prominente demonstranten Jerome Rodrigues ble truffet i øyet av en gummikule fra en såkalt stingball-granat, som politiet skjøt mot ham. Rodrigues har i følge Fria Tider omtrent 60 000 følgere på Facebook, og var ute og filmet protestene i Paris da angrepet skjedde.

Rodrigues ble raskt fraktet til sykehus hvor han skal ha blitt lagt i kunstig koma. Øyet til Rodrigues ble alvorlig skadet, og i følge RT skrev han på Facebook at han kommer til å miste det.

– Han er i sjokk. Han kommer til å være handikappet for livet. Det er en tragedie for ham og hans familie, uttalte hans advokat Philippe de Veulle til BFMTV.

En «stringball»-granat er en «ikke-dødelig» granat som skyter ut gummikuler når den eksploderer.

Se filmen nedenfor:

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
2 Comments
eldste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg
Håkon S
Håkon S
3 år siden

«Vold er aldri løsningen» sier myndighetene, før de tyr til vold mot sitt eget folk.
Bare vent, Erna kommer til å instruere politiet til å gjøre det samme mot nordmenn når dagen kommer, når gatene er fulle av illsinte folk som har fått nok av forræderne.

Reodor
Reodor
3 år siden

Har sett kommentarer på youtube at fransk politi beslaglegger vernebriller fra folk i Paris slik at de lettere kan skyte dem i øyet med flashball kuler.

Temmelig jævelige menneskeskapninger disse globalistsvina som er forbildet til vårt eget PST.