Hjem Nyheter Europa Gule vester-demonstrant skutt i øyet av politiet

Gule vester-demonstrant skutt i øyet av politiet

2
DEL

FRANKRIKE På lørdag ble nok en Gule vester-demonstrant angrepet av politiet da 40 år gamle Jerome Rodrigues ble truffet i øyet og alvorlig skadet av en gummikule.

Det var under lørdagens Gule vester-demonstrasjoner at den 40 år gamle prominente demonstranten Jerome Rodrigues ble truffet i øyet av en gummikule fra en såkalt stingball-granat, som politiet skjøt mot ham. Rodrigues har i følge Fria Tider omtrent 60 000 følgere på Facebook, og var ute og filmet protestene i Paris da angrepet skjedde.

Rodrigues ble raskt fraktet til sykehus hvor han skal ha blitt lagt i kunstig koma. Øyet til Rodrigues ble alvorlig skadet, og i følge RT skrev han på Facebook at han kommer til å miste det.

– Han er i sjokk. Han kommer til å være handikappet for livet. Det er en tragedie for ham og hans familie, uttalte hans advokat Philippe de Veulle til BFMTV.

En «stringball»-granat er en «ikke-dødelig» granat som skyter ut gummikuler når den eksploderer.

Se filmen nedenfor:

2
Delta i debatten

avatar
2 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
2 Comment authors
ReodorHåkon S Recent comment authors
  Subscribe  
nyeste eldste flest stemmer
Bli varslet om
Håkon S
Håkon S

«Vold er aldri løsningen» sier myndighetene, før de tyr til vold mot sitt eget folk.
Bare vent, Erna kommer til å instruere politiet til å gjøre det samme mot nordmenn når dagen kommer, når gatene er fulle av illsinte folk som har fått nok av forræderne.

Reodor
Reodor

Har sett kommentarer på youtube at fransk politi beslaglegger vernebriller fra folk i Paris slik at de lettere kan skyte dem i øyet med flashball kuler.

Temmelig jævelige menneskeskapninger disse globalistsvina som er forbildet til vårt eget PST.