Hjem Nyheter Gutt fra «gassangrepsvideo» har det bra – innbyggere vitner om bløff

Gutt fra «gassangrepsvideo» har det bra – innbyggere vitner om bløff

3

UTENRIKS I en reportasje fra RT forteller blant annet faren til en gutt som ble avbildet i en film etter det påståtte gassangrepet i Syria at gassangrepet var en bløff.

I en ny reportasje fra RT forteller en gutt, som har figurert i en film etter det påståtte gassangrepet i Douma, om hendelsen. Ifølge gutten dro han til sykehuset etter at en gruppe hevdet at et gassangrep hadde funnet sted, og han ble der dynket i vann og senere tilbudt mat. Gutten skal dog ikke ha vist noen symptomer etter hendelsen.

Faren forteller også om hendelsen:

– Jeg var ute, men jeg hørte ingenting om noe kjemiske angrep og la heller ikke merke til noe. Jeg hørte bare at familien min var på sykehuset.

– Da jeg kom dit fant jeg familien min. De fortalte at noen hadde ropt at det hadde vært et gassangrep.

Selv en lege som var på jobb på denne tiden, forteller ovenfor RT om hendelsen. Ifølge legen ble mange mennesker dynket med vann av en gruppe. Men han merket dog ingen symptomer overhodet på et kjemisk angrep på de som ankom sykehuset.

Det eneste man la merke til ved andre anledninger, er at noen mennesker hadde problemer med å puste, noe som ifølge RT kan forklares av de stridigheter som har funnet sted i området. På grunn av eksplosjoner kan luften nemlig fylles med støv, noe som kan være spesielt problematisk for de som har astma.

En mann som hevder å ha vært på stedet der angrepet er påstått å ha funnet sted blir også intervjuet. Ifølge mannen merket hverken han eller familien at noe skulle ha skjedd.

Filmen der folk blir bombardert ble utgitt av Doumas revolusjonsgruppe som skal ha koblinger til De hvite hjelmene, som tidligere har blitt avslørt å ha bløffet om angrep.

Se reportasjen nedenfor:

Relaterte artikler:
Amerikansk reporter finner ingen bevis for gassangrep i Syria
Verdenskrigsretorikk over Syria
Nigel Farage: «Globalistene ønsker krig i Syria»
Red Ice TV: Spesialrapport om situasjonen i Syria
Professor kritiserer Trumps handlinger
Krig for Israel fører masseinnvandring til Europa
Ville ha krig i Syria og felle Assad – for å hjelpe Israel
Svenske Rede 1 bombet USA!

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
3 Comments
eldste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg
Proverbs 26:11
Proverbs 26:11
4 år siden

Påstandene om gassangrep fra Assad mot egen befokning er omtrent like så pålitelige som påstander om gasskamre i Auschwitz. Den gangen var det jødiske «øyenvitner» som mirakuløst overlevde, mens idag er det regisserte videokutt med dramatisk innhold som påvirker oss til å tro at det vi ser er «ekte saker».

Anonymsurfer
Anonymsurfer
Svar til  Proverbs 26:11
4 år siden

«Gassing» er et triggerord som fungerer som en knapp på normiene som er programmert til å tro på lættis sprøytet om Holocaust. Et triggerord som for normiene til å reagere med reptildelen av hjernen som er koblet av fra evnen til å resonere ved hjelp av de mer avanserte delene av den evolverte hjernen der kritisk analyse kan komme opp med motforestillinger mot en gitt påstand eller udokumentert fordom. Man ser dette meget tydelig når Motstandsbevegelsen er ute i gatene for å opplyse normiene om faktiske saksforhold og en motstander plutselig konfronterer dem. Disse menneskene ser gjerne ut til å… Les mer »

Thule
Thule
4 år siden

Jeg har hatt inntrykk av at det stort sett bare er boomere som kjøper gasspropagandaen. De virker også å være de eneste som er pro-USA generelt, og mange av dem ber om at muslimske land i midtøsten må bombes sønder og sammen, hyklerske som de er.