Hjem Nyheter Gyllent daggry takker Motstandsbevegelsen!

Gyllent daggry takker Motstandsbevegelsen!

SOLIDARITET: Nylig mottok vi i den Nordiske Motstandsbevegelsen et takkebrev fra Gyllent daggry signert av partileder Nikolaos Michaloliakos. Partiet ønsket blant annet å takke oss for støtte i den turbulente tiden.

Hellasbrev-løpsedel_ny

Vi i den Nordiske Motstandsbevegelsen har med våre nettaviser (Frihetskamp.net, Nordfront.se, Patriootti.com, Nordfront.net og Nordfront.dk) i en lengre periode vært svært dyktige på å presentere nyheter og oppdateringer om Gyllent daggry og situasjonen i Hellas for det nordiske publikumet.

Gjennom ulike aksjoner i hele Norden har vi som organisasjonen også utvist støtte for Gyllent daggry som har vært under stadige angrep fra blant annet det greske regimet.

Un345345itled-2_ny

Den 4. oktober ifjor utførte Motstandsbevegelsen en aksjon i Danmark, Sverige, Finland og Norge. Et protestbrev ble levert til alle de greske ambassadene hvor vi krevde den umiddelbare løslatelse av Gyllent daggrys partileder. Og den 9. november ifjor arrangerte Motstandsbevegelsen en støttedemonstrasjon i sentrale Stockholm etter at to medlemmer av Gyllent daggry hadde blitt skutt og drept utenfor partiets hovedkvarter i Athen.

For å takke for støtte og oppmerksomhet sendte Gyllent daggry nylig et takkebrev til Motstandsbevegelsen. Brevet er signert av partileder Nikolaos Michaloliakos.

Les utdrag av brevet oversatt til norsk:

Gyllent daggry ønsker å hylle og takke hver eneste en av dere, som gjennom modige og støttende handlinger, har vist motstand mot ondsinnede handlinger og urett.

I disse vanskelige, urolige og usikre tider står Gyllent daggry fryktløs, urokkelig, full av styrke og besluttsomhet!

Vi er klare til fortsette kampen for vår tro, vårt folk og vårt fedreland!

Kamerater, venner og støttespillere,

Heis fanene og fortsett kampen!

Med hellenistiske nasjonalistiske hilsener

Generalsekretær i Gyllent daggry

N.G. Michaloliakos

Scan av brevet: