Hjem Motstandsbevegelsen Haakon Forwald intervjuet av Drammens Tidende

Haakon Forwald intervjuet av Drammens Tidende

6
DEL

MEDIA Lokalavisen Drammens Tidende gjennomførte nylig et intervju med Motstandsbevegelsens Haakon Forwald.

Lokalavisen Drammens Tidende publisert onsdag en lengre artikkel om Den nordiske motstandsbevegelsen. Artikkelens overskrift har blitt endret flere ganger i løpet av onsdagen, men samtlige har hatt et sensasjonspreg lignende overskriften som er klippet inn i bildet ovenfor.

Artikkelen baserer seg på et intervju Haakon Forwald gav til avisen tidligere denne uken, og går blant annet inn på organisasjonens historie og ideologi, kampen mot masseinnvandring og folkefiendtlige elementer som homolobbyen, og naturligvis organisasjonens syn på Adolf Hitler.

Konfrontert med at retorikken i sosiale medier og på kommentarfelt ofte kan være ganske krass, svarer Forwald at han er enig, men at dette er en naturlig reaksjon på galskapspolitikken som føres i Norge. På spørsmål om hva han synes om at mange mener Motstandsbevegelsen er ekstrem, svarer Forwald:

– I dagens samfunn er vi absolutt ekstremister, men vi mener det er dagens samfunn som er ekstremt.

Artikkelen går videre inn på hvordan Motstandsbevegelsen har ekspandert og utviklet seg de siste årene, og at man til sommeren skal avholde en større demonstrasjon i en norsk storby.

Såkalte eksperter på «høyreekstremisme» og representanter fra politiet intervjues også, og bekrefter at Motstandsbevegelsen er i vekst, men advarer naturligvis mot organisasjonen.

Kilde:
Drammens tidende

Delta i debatten

6 Innlegg på "Haakon Forwald intervjuet av Drammens Tidende"

Bli varslet om
avatar
Sorter etter:   nyeste | eldste | flest stemmer

Kongstanken er å avsløre glyksborgeren som rothschild-agent, så det blir ledig plass på tronen. Deretter kan vi trekke lodd om hvem som skal være konge. Dessuten må en nazifisere avnazifiseringen etter krigen, så båten kommer på rett kjøl igjen. For mye ensidighet gir slagside.

[…] Pulicerades ursprungligen på Frihetskamp.net. […]

Med tanke på det folkefiendtlige styre vi er tvunget til å leve under, så er det som det her påpekes helt naturlig at noen lar frutrasjonen ta overhånd og bruker vel kraftig språkbruk. Likevel tillater jeg meg å be alle om å forsøke, etter beste evne, å formulere seg så «sivilisert» som mulig – for sterk språkbruk (som utstrakt bruk av ukvemsord), vil som regel alltid virke mot sin hensikt. Det skal dog sies at jeg svært sjelden ser slik språkbruk på disse sider. For øvrig er det, som vi alle vet, svært viktig at vi kommer til orde i… Les mer »

Enig, stort sett. La fakta og argumenter styre ordskiftet, mens slagord – positive om oss, negative om fienden – kan tjene til «indre oppbyggelse» først og fremst. Når vi beveger oss ute i samfunnet må det derimot være tydelig hva vi står for, og der er lederne alfa og omega.

Ingen uenighet fra min side mht den mening du her gir uttrykk for. Slagord, slik du beskriver, stiller jeg meg selvsagt 100% bak.

«Haakon er nazileder: – Vi ser opp til Hitler»
Kunne de ikke funnet en barnsligere overskrift 🙂

wpDiscuz