Hjem Nasjonal kamp Motstandsbevegelsen Gjesteskribent kommenterer TV-program om Motstandsbevegelsen

Gjesteskribent kommenterer TV-program om Motstandsbevegelsen

79

KOMMENTAR NRK Brennpunkt sender i dag et avsnitt om Den nordiske motstandsbevegelsen. Gjesteskribent forklarer og redegjør for organisasjonens deltakelse i programmet.

 

NRK Brennpunkt sender i dag klokken 21.35 et avsnitt om Den nordiske motstandsbevegelsen, hvor organisasjonen selv har bidratt. Jeg forstår at det umiddelbart kan fremstå som merkelig at representanter fra organisasjonen frivillig har stilt opp i et prosjekt i regi av folkefiendtlige NRK, med tanke på vår tidligere erfaring med statskanalen, men for å forstå dette må man nesten få hele historien. Vi spoler tilbake et par år.

Det var med 1. mai-demonstrasjonen i Borlänge like rundt hjørnet, at vi ble kontaktet av fotojournalist-student Henrik Evertsson, som uttrykte et ønske om å få fremstille organisasjonen mer objektivt. Prosjektet var på dette tidspunktet ikke særskilt konkret eller detaljert, og det var mer en grunnidé som Evertsson la fram.

Pär Öberg gikk med på å møte Evertsson for å treffe ham og danne seg et bilde av hvem han var og hvordan han så for seg prosjektet. Han gav et troverdig inntrykk: Han var fortsatt student, og hans ønske om å gi et mer objektivt bilde av organisasjonen fremstod som genuint, og han trakk frem flere både norske og svenske skrekkeksempler på hvor vinklet en reportasje om Motstandsbevegelsen kan være.

Evertsson fikk følge med på «innsiden» ved flere demonstrasjoner, og gjennomførte i tillegg enkelte intervjuer. Han fikk senere solgt sin idé til NRK og da Brennpunkt, som han anså var de eneste som ville gå med på rammevilkårene for hans prosjekt: å formidle et objektivt bilde av Motstandsbevegelsen til seerne.

Fotografi fra da Pär Öberg konfronterte NRKs journalister vinteren 2016.

Så fort NRK ble nevnt i denne sammenhengen, så lyste det fra samtlige varsellamper. Det ble dog understreket at prosjektet var Evertssons, og at Brennpunkt-redaksjonen arbeidet «adskilt» fra resten av NRK. Öberg ble også tilbudt en kontrakt hvor de gikk med på en rekke vilkår som man hadde, deriblant at Öberg fikk se gjennom programmet før det skulle på luften og da komme med korrektur og innspill. Eventuell fremtidig bruk av råmateriale, som ikke er brukt i programmet, krever også organisasjonens godkjennelse.

Med kontrakten på plass, gikk man videre med prosjektet og fullførte flere intervjuer. Evertsson og NRK-kameramannen fikk også dokumentere årets utgave av Nordendagene, demonstrasjonen i Göteborg og i Tammerfors, samt forbudsrettssaken i Finland.

Da det senere i november ble avtalt et møte med Evertsson for å se gjennom det så og si ferdige resultatet, var likevel skeptismen der. Selv mistenkte jeg at NRK hadde kjørt over avtalen, og at det man kom til å se ville bli ren hets og svartmaling, i sedvanlig løgnmedia-stil.

Jeg ble positivt overrasket. Ja, det var enkelte momenter jeg var misfornøyd med som blant annet den skrekkfilmaktige musikken som er gjennomgående i hele programmet, samt hvordan enkelte saker subtilt ble vinklet.

For eksempel så ble det gitt mangelfull informasjon om konfrontasjonen i Helsinki, hvor aktivist Jesse Torniainen irettesatte meningsmotstanderen Jimi Joonas Karttunen. Det eneste fortellerstemmen nevner er sparket, og dødsfallet én uke senere, og at Torniainen ble frikjent. Karttunens aggressive adferd på gaten i Helsinki, hans kriminelle bakgrunn, hans omfattende misbruk av narkotika og alkohol, eller det at han rømte fra sykehuset og tok narkotika og alkohol, nevnes ikke med ett ord.

finland
Til venstre: Det mediaskapte bildet av Karttunen. Til høyre: Virkeligheten.

Dette er ikke en objektiv eller korrekt fremstilling av saken, og er noe som vil lede seerne til å trekke feil konklusjoner. De sitter igjen med inntrykket av at Karttunen var en tilfeldig forbipasserende, og at Tornianens spark ledet til Kartunnes død, og at det kun var tilfeldigheter som ledet til at Torniainen ble frikjent.

Dette og en del andre saker ble påpekt overfor Evertsson og NRKs kameramann som var tilstede da programmet ble gjennomgått. Hvorvidt kritikken er tatt til følge, gjenstår å se, men det er uansett verdt å nevne.

Utover dette, og visse andre småsaker, så synes jeg Evertsson og Brennpunkt har holdt sitt ord og fulgt kontrakten. Bildet som gis av organisasjonen er vel så objektivt man kan komme, tatt i betraktning av at det er etablert media (les: løgnpressen) som står for produksjonen.

Gjennom medlemmers deltakelse får forhåpentligvis en stor del av Norge og Nordens befolkning et mer objektivt innsyn i Den nordiske motstandsbevegelsen og vår kamp. Vi får formidlet vårt budskap og nærvær i Norden, og forhåpentligvis er det flere som får opp øynene for organisasjonen og går med i kampen.

Programmet er tilgjengelig på NRKs nett-TV fra klokken 21.35 i dag. Tilgjengeligheten er ikke geografisk begrenset, og kan således ses også av brukere fra andre land. Klikk HER for å komme til NRKs nett-TV.

Frihetskamp vil mest sannsynlig publisere flere artikler om programmet i tiden som følger etter det er blitt sendt på TV.

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
79 Comments
eldste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg
Proverbs 26:11
Proverbs 26:11
4 år siden

Ut fra forhåndsomtalen i NRK i det siste er jeg temmelig skeptisk, men vi får se hva det har blitt til. Regner med at Forwald og andre har vurdert og funnet at informasjonsverdien – og rekrutteringspotensialet – er større enn den negative vinklingen NRK kommer til å legge opp til, ut fra sitt PK kosher-mandat.

Påsan
Påsan
4 år siden

Her har NRK-pakket en gylden sjanse til å balansere ut sitt rykte som løgnpresse, PK-media og fake news. Uansett vinkling eller ei gagner det oss. Det er reklame og belysning av de temaer som vi brenner for.

Heidi S
Heidi S
4 år siden

Selvfølgelig måtte de jo ha skrekkmusikk i bakgrunnen. De må jo spille på folks følelser vettu 🙂 Ser frem til avsnittet, men forventer ingen objektiv fremstilling, ettersom det er på NRK.

Roar
Roar
4 år siden

«De vil styrte demokratiet og kaste ut folk som de mener ikke tilhører den nordiske rase. Den nazistiske organisasjonen Den Nordiske motstandsbevegelsen har de siste årene blitt kjent for sine ekstreme holdninger». Styrte demokratiet? Det er vel noe den sittende regjering selv er i godt gang med? Det eksisterer ikke noe ordentlig demokrati idag, og samtidig innskrenkes rettigheter for politisk opposisjon, alt mer og mer. Sensur, innskrenking av ytringsfriheten, angrep på møteretten, oppsigelse av bankkontoer, og øvrig politisk trakassering. Men frekk nok til å kalle seg demokratiske, det er de. De burde lest vårt partiprogram, og de tekster som omhandler… Les mer »

Johan G
Johan G
4 år siden

De vet å benytte seg av skremsel; «Rasekrigerne». Hva antyder de med valget av dette oppdiktede ordet? At vi hater andre raser og ønsker å utslette de? Når ble det å kjempe for ens eget folk synonymt med å hate andre raser? Er de så primitive at de ikke forstår bedre? Utdrag fra vårt politiske program – Vår Vei – punkt 6: «Gjennom å erkjenne at mennesket er en del av naturen må vi også innse at mennesket ikke kan være et unntak hva gjelder naturens lov om biologisk mangfold. Intet grønt parti kan støtte «flerkultur», da denne folkemordsideologi er… Les mer »

Thule
Thule
4 år siden

Vi er kommet til et punkt der det skjer en sortering av hvem som vil kjempe for det nordiske folkets rett til å eksistere, og hvem som vil kjempe for de som vil ødelegge oss, for å kjøpe seg litt mer tid i en komfortabel eksistens før de forsegler sin skjebne: sin egen undergang. All nødvendig informasjon er tilgjengelig for den som gidder å bruke tid på å grave, og det gjør man hvis man bryr seg om fremtiden. Den nordiske person som fortsatt har de iboende kvaliteter som kjennetegner vårt folk vil søke sannheten med brennende engasjement, helt til… Les mer »

Anonymsurfer
Anonymsurfer
4 år siden

Den som vil danne seg et objektivt bilde av hva den nordiske nasjonalsosialismen går ut på bør sette av en dag i jula til å se den gode gamle klassikern Unge Viljer fra 1943. https://youtu.be/C5ATFPBOUqg

Steinar
Steinar
4 år siden

Etter litt skummel bakgrunnsmusikk, krigsoverskrift og løgnaktige påstander kommer nok det evige føleriet der hylekoret finner veien til kommentarfeltet her for å skrike: «Reeeeeeeee…..» 🙂

https://youtu.be/HZxV9l-Bph8

Micke
Micke
4 år siden
Thomas
Thomas
4 år siden

Herregud. Må være slitsomt å leve med så mye hat inni seg. Hvordan er det mulig å hate mennesker på generelt grunnlag, uten noen gang å ha møtt de. Alle mennesker er like mye verdt. Til og med tullinger som dere.

Henning Bernstein
Henning Bernstein
Svar til  Thomas
4 år siden

Det verste er at NRK gidder å bruke tid på en gjeng tullinger som dette. Fol med minus intelligens burde skjermes mot seg selv.

Roar
Roar
Svar til  Henning Bernstein
4 år siden

Men så bra da at vi får slike intelligente personer som deg selv til å bruke sin tid her på kommentarfeltet 😉

Halvor (Raknes)
Halvor (Raknes)
Svar til  Thomas
4 år siden

Dessverre for deg så er du så hjernevasket at du er avskåret fra å innse at du er del av et nasjonalt folkefellesskap som ikke består av «alle mennesker» men som har sine naturlige historiske, kulturelle og etniske avgrensninger. Det er ditt tap og tilsvarende for alle som deler ditt innsnevrede virkelighets- og menneskesyn. Og bare for å ha gjort rede for det så er det ikke slik at den som har den mest utflytende definisjonen av fellesskap som har det mest helhetlige perspektivet. Dersom grunnleggende premisser baserer seg på faktiske feil, slik som å fortrenge og benekte de sammenbindende… Les mer »

Steinar
Steinar
Svar til  Thomas
4 år siden

Huff og huff, må være skummelt med en slik oppfatning av nasjonalsosialister. Tenk om du hadde orket å sette deg inn i hva vi faktisk mener før du kommenterer, og ikke bare latt synsing og føleri ta helt over.

Robert
Robert
Svar til  Thomas
4 år siden

Kjærlighet til eget folk,slekt og familie er det motsatte av hat! Derfor motstandsbevegelsen.

Limmy
Limmy
Svar til  Robert
4 år siden

Men hatretorikk er vel det mest brukte virkemidket her inne.

Johan G
Johan G
Svar til  Limmy
4 år siden

Ja, du bør slutte med den stalinistiske hatretorikken din Limmy. White lives matter too! 😉

Ola Nordmann
Ola Nordmann
Svar til  Limmy
4 år siden

Limmy, it’s ok to be white! gi slipp på hatet…

Johan G
Johan G
Svar til  Thomas
4 år siden

Tror du kommenterer på feil nettside. Det var sikkert en eller annen hatefull venstreorientert eller sionistisk nettside kommentaren din var ment for. 😉
Må være fryktelig å hate vårt folk såpass at man ønsker et folkeutbytte, helt enig. Da er det godt at det eksisterer folk som fortsatt har kjærlighet til sitt folk, og attpåtil tør å stå opp mot den urett som føres mot ens folk. Lenge leve Motstandsbevegelsen!

Ola Nordmann
Ola Nordmann
Svar til  Thomas
4 år siden

Thomas, det er jo kjærlighet til sitt eget folk, sine forfedre og kommende generasjoner som er drivkraften. Det må være noe fundamentalt galt med deg om du oppfatter det som hat…

Maranata
Maranata
4 år siden

Hele bevegelsen er født med en alvorlig sykdom.Hvilken kan dere finne ut av selv.Gamle tyskerkjerringer som elsker hitlergalskapen,vil ikke høre nasistordet hva er det?? En hel verden ble rammet og godt dokumentert om hitlerhelvete. Men noen er blinde og døve for det meste og slike er det synd om.Skammer meg over at det finnes slike som dere og jeg tar sterk les ordet sterk avstand fra dere og deres handlinger.Å sparke ned et menneske som senere døde forteller om et medlem i gruppa deres som er meget ustabil Ser man på personene så ser man mye.Ingen truet Tyskerkjerringa er jo… Les mer »

Johan G
Johan G
Svar til  Maranata
4 år siden

En hel bevegelse født med en alvorlig sykdom? Jøss, det hørtes jo alvorlig ut 🙂 Hater du tyskere? Kanskje «gamle kjerringer»? Eller det at den politiske leder hun beundret heter Hitler, og ikke Stalin? Du tror ikke det at dette føleriet ditt kan skyldes den jevnlige propaganda og indoktrinering du har blitt foret med siden globalistene vant krigen? Hvor mye vet du EGENTLIG om denne personen Hitler, nasjonalsosialismen og den kamp han førte? Og hvor mye vet du EGENTLIG om den fiende han var tvunget til å slå tilbake? Hvor mye føler du at du har lært om globalistenes forbrytelser… Les mer »

Roar
Roar
Svar til  Maranata
4 år siden

Jeg syntes kommentaren din var meget, les meget, morsom 🙂

Thule
Thule
Svar til  Maranata
4 år siden

Synes du Hitlers taler med feil oversettelse tatt ut av kontekts + såkalte «øyenvitner»(ikke gyldig bevis i en rettsak), utsagn fra krigsfanger torturert på det groveste som da kalles «tilståelser» er tilstrekkelig bevis? Har du i det hele tatt sett på eller vurdert revisjonisters argumenter selv eller lar du løgnmedia tygge og fordøye all informasjon for deg? At noen kan se det som mindre viktig å gjøre egen, uavhengig research på disse områdene er skremmende. Hvorfor kommer man ikke i fengsel om man benekter kommunistiske folkemord? Tygg litt på det. Eller enda bedre: undersøk hvem som var involvert hver gang… Les mer »

Vestlandet
Vestlandet
4 år siden

Kjempebra dokumentar på NRK!
Syns Brennpunkt forholdt seg uvanlig nøytral.

Veldig positivt for bevegelsen!

14/88!

Anonymsurfer
Anonymsurfer
4 år siden

Denne dokumentaren er verdt 6.000.000 kr i gratisreklame. Veldig fint portrett av Vera Oredsson også på den Berlinturen. Håper flere nordmenn nå får øynene opp for at det er vi nordiske nasjonalsosialister som er de eneste som virkelig tørr å stå opp mot regimet som ønsker å utrydde oss.

Ola Nordmann
Ola Nordmann
4 år siden

Etter å ha sett ark/nrk sin dokumentar, med tanke på at de er fiendtlig innstillt så kom de virkelig ikke langt i sitt forsøk på å sverte, Frihets organisasjonen Den Nordiske Motstandsbevegelse.
-For hver eneste time nordmenn må leve i multi-kulti bruk og kast samfunnet så vokser det et ønske om et bedre Norge og Norden.
-Alle personene i organisasjonen gir et varmt og godt inntrykk til seerne.
Hatet er det jo tydelig at det er de nåværende partier og anti-norske organisasjoner som står for. Den Nordiske Motstandsbevegelsen kom veldig godt fra dette.
Hill Seier.

Tor
Tor
4 år siden

Kom dere til helvete ut av landet mitt. Jævla nazister!

Roar
Roar
Svar til  Tor
4 år siden

På en skala fra 1 til 10, hvor sint er du?

Tor
Tor
4 år siden

Nazijævler

Andreas H
Andreas H
Svar til  Tor
4 år siden

Vanskelig og diskutere med deg når du har så fine argumenter Tor, tell til 10 og prøv igjen du vennen.

Tor
Tor
4 år siden

Håper dere brenner i helvete

Roar
Roar
Svar til  Tor
4 år siden

Om vi så hadde kommet til helvete, tror jeg faktisk vi hadde funnet en løsning på å slukke brannen 😉

Tommy Nyberg
Tommy Nyberg
Svar til  Tor
4 år siden

Då har vi fått våldsvänsterns inlägg i debatten.
Tack för din medverkan Tor.

Kari Nordmann
Kari Nordmann
4 år siden

Jeg så dokumentaren og syntes den var svært interessant. Jeg har også lest litt inne på nettsidene deres. Min umiddelbare tanke er at dere har ting dere er oppriktig bekymret for, som blir kanalisert gjennom nazistisk og rasistisk tankegods. Har dere fundert ordentlig på det dete bekymrer dere for? Det er mange av påstandene dere kommer med som ikke blir satt spørsmål ved i dokumentaren, og som det virker som om dere bare har bestemt dere for at «sånn er det» uten å tenke på det utenfra (litt som at de som er vokst opp i en religon, for eksempel… Les mer »

Thule
Thule
Svar til  Kari Nordmann
4 år siden

Jeg er ikke medlem av organisasjonen, men sympatiserer med dem, og er enig på mange områder. Jeg skal forsøke å svare på noen av de spørsmålene du kommer med. Angående rase, så lagrer vi nordiske D-vitamin i huden vår i sommermånedene. Det gjør ikke en Afrikaner, som er tilpasset et klima der solen skinner hele året. Hans hud er mørk for å kompensere for de ekstreme mengdene sol han utsettes for. Når en Afrikaner kommer til Skandinavia der solen bare skinner en kort tid av året må han ta kunstig D-vitamin gjennom injeksjoner. Likevel får de problemer slik som benskjørhet… Les mer »

Kari Nordmann
Kari Nordmann
Svar til  Thule
4 år siden

Jeg har veldig lys hud (hudtype 1, fregner, blir ikke brun), spiser fet fisk 2-3 ganger i uka og fikk likevel D-vitaminmangel og må ta det du omtaler som «kunstig» D-vitamin daglig. Det bør alle, hvite som svarte, i vinterhalvåret. Mennesker utvikler seg kontinuerlig. Selv om hudfarger, øyefasong m.m evolusjonært sett har tilpasset seg områder over tusener av år, er ingen «menneskerase» perfekt for ett sted, og ikke for et annet sted. Jeg opplever ikke min veldig lyse hud som noen fordel, jeg må alltid bruke solkrem om sommeren, selv om min veldig lyse hud ikke gjør at jeg opptar… Les mer »

Anonymsurfer
Anonymsurfer
Svar til  Kari Nordmann
4 år siden

Bra du nevner Dalai Lama som et forbilde. Han er en person som kjemper for sitt folks rett til å eksistere som etnisk og kulturell gruppe i likhet med oss nasjonalsosialister. Roen må man finne innen sitt eget folkefelleskap, altså inni seg selv. Hjernedød individualisme har ført til at nordmenn har blitt en gjeng med identitetsløse pk-zombier som tror på det latterlige tullballet fra Hollywood.

Som ung gutt var Daila Lama venn med SS-mannen Heinrich Harrer som trolig gav ham kjennskap til den nasjonalsosialistiske verdensanskuelse som harmonerer med flere av hans uttalelser om mangt og meget:)

Tommy Nyberg
Tommy Nyberg
Svar til  Kari Nordmann
4 år siden

Dalai Lama er också bekymrad øver massinvandringen till Europa och vill se en repatriering av rasfremlingarna.
«The goal should be that they return and help rebuild their countries.»
http://www.independent.co.uk/news/people/dalai-lama-says-too-many-refugees-in-europe-a7058911.html

Johan G
Johan G
Svar til  Kari Nordmann
4 år siden

Kari: «Min umiddelbare tanke er at dere har ting dere er oppriktig bekymret for, som blir kanalisert gjennom nazistisk og rasistisk tankegods». Svar: Det stemmer, vi er oppriktig bekymret over et pågående folkeutbytte som følge av masseinnvandring og oppfordring til raseblanding. Det at vi forsøker å bekjempe en politikk og agenda som har til hensikt å utsette vårt folk for et folkeutbytte er bare helt rett og alt annet enn ondskap og ekstremisme. Det er vår rett, vår plikt og det grunner i kjærlighet til vårt folk. Kari: «For eksempel: bekymringen for at rent nordisk blod skal bli borte. Hvorfor… Les mer »

Kari Nordmann
Kari Nordmann
Svar til  Johan G
4 år siden

Takk for et ordentlig svar, Johan G. Det vil nok forbause deg at jeg ikke er enig i din argumentasjon. Ja, jeg har lest hele deres partiprogram. Jeg har selv en sjelden hårfarge (rødlig, reccesivt gen). Ved å få barn med en mann med en dominant hårfarge (mørk blond) har alle barna våre arvet hans hårfarge. Om jeg hadde tenkt som deg hadde det bekymret meg og kanskje vært en sorg. «Tenk om vi rødhårede dør ut!» Men det er det da… vi dør jo ikke ut. Jeg er ikke bare mitt røde hår, eller min hvite hud, eller mine… Les mer »

Johan G
Johan G
Svar til  Kari Nordmann
4 år siden

Kari: «Jeg har selv en sjelden hårfarge (rødlig, reccesivt gen). Ved å få barn med en mann med en dominant hårfarge (mørk blond) har alle barna våre arvet hans hårfarge». Svar: Med dette bekrefter du den lille kunnskap du har om rase, samt hva vi nasjonalsosialister mener nå vi sier at vi selvsagt ønsker å verne om vårt folk. Vår rase innebærer, som du så observant har fått med deg, et mangfold av ytre trekk, alt fra blåøyd til brunøyd, fra blond til rødhåret, etc. Men forskjellen rasene imellom er dog langt mer enn bare de ytre trekk. Løgnpressen og… Les mer »

Arve Bjørnli
Arve Bjørnli
4 år siden

Veldig bra at dere stilte opp slik at folket fikk se hvilken livsløgn og hat dere lever på. Det var virkelig avslørende å se hva tapere som dere er i stand til å gulpe opp. Når dere ikke en gang greier å ta avstand fra terroristen ABB sine avskyelige handlinger ble avsløringen komplett.

Robert
Robert
Svar til  Arve Bjørnli
4 år siden

At noen Venstre ekstremister synes det lever vi helt fint med

Kari Nordmann
Kari Nordmann
Svar til  Robert
4 år siden

Vil tro at minimum 90% (for å være litt konservativ) av Norges befolkning vil støtte seg bak det Arve Bjørnli skriver. Mest sannsynlig er den reelle prosentandelen nærmere 100 enn 90. Mener dere at alle til «venstre» for dere på ytterste høyrefløy er venstreekstremister? Er alle som stemmer Høyre, KrF, Venstre, SP venstreekstremister? Alle ikke-nazister?

Et så forvrengt verdensbilde som dere besitter vanskeliggjør en debatt i det hele tatt

Tommy Nyberg
Tommy Nyberg
Svar til  Kari Nordmann
4 år siden

Det er nog så att din bristande kunskap tillsammans med ingrodda førdomar och hjernevask er det som vanskeliggjør en debatt.

Tom Hauge
Tom Hauge
Svar til  Kari Nordmann
4 år siden

venstre og høyre er i realiteten en og samme sak. Ved første øyekast kan det virke som de små forskjellene er veldig store men i realiteten følger alle de etablerte partiene samme NATO beskyttede plan. Den ene delen kjemper for innvandring den andre for integrering. Resultatet er det samme : etnisk utryddelse av vårt folk. Vi står over alle partier. Vår lojalitet er til vårt folk ikke en sionistisk ide om høyre og venstre politikk

Irene
Irene
Svar til  Tom Hauge
4 år siden

Hvordan er høyre- og venstre politikk en sionistisk idè?

Tommy Nyberg
Tommy Nyberg
Svar til  Irene
4 år siden

Den klassiska höger och vänsterskalan uppstod i Frankrike efter den judiska revolutionen.

Irene
Irene
Svar til  Tommy Nyberg
4 år siden

Den jødiske revolusjonen? Som i at den franske revolusjonen var igangsatt av kulturmarxismen? Er det i Sosialnasjonalismen plass for kristendommen egentlig? Den har jo jødisk opprinnelse. Under Historie har dere et godt innlegg om kulturmarxismen. (Konklusjonene vet jeg likevel ikke om stemmer.) Den ender med et sitat om at jødene med all sin ødeleggende virksomhet gjør dette fordi de vil ha en verden styrt av Gud, noe vi andre ikke har noe greie på. Vil det si at Den Norske Motstandsbevegelsen til syvende og sist er et ledd i bekjempelsen av Gud, og i så fall er Gerda klar over… Les mer »

Tommy Nyberg
Tommy Nyberg
Svar til  Irene
4 år siden

Ja.
Ryssland hade sin judiska revolution och Frankrike hade sin.

Irene
Irene
Svar til  Tommy Nyberg
4 år siden

Er det i Sosialnasjonalismen plass for kristendommen egentlig? Den har jo jødisk opprinnelse.
Under Historie har dere et godt innlegg om kulturmarxismen. (Konklusjonene vet jeg likevel ikke om stemmer.) Den ender med et sitat om at jødene med all sin ødeleggende virksomhet gjør dette fordi de vil ha en verden styrt av Gud, noe vi andre ikke har noe greie på.
Vil det si at Den Norske Motstandsbevegelsen til syvende og sist er et ledd i bekjempelsen av Gud, og i så fall er Gerda klar over dette?

Johan G
Johan G
Svar til  Irene
4 år siden

Hei, Irene. Vi tar ingen stilling til kristendom. Denne debatt føler vi vel at vi istedet kan ta når kampen er vunnet.

Selv er jeg ikke kristen, men jeg kan synes det finnes mange gode kristne personer blant vårt folk, som ikke er helt forblindet av passifisme og jødetilbedelse.

Irene
Irene
Svar til  Tommy Nyberg
4 år siden

Jeg må ta tilbake min kommentar om hvordan artikkelen om kulturmarxisme blir avsluttet. Den stemmer ikke. Det var første kommentar UNDER artikkelen som hadde dette sitatet om jødene som ødeleggende makt. Beklager så mye. Det var ikke i min hensikt å bidra til misforståelser. Jeg har forstått at dere skiller mellom jødene som folkegruppe og den sionistiske bevegelse. Det er sistnevnte dere vil til livs fordi den truer den gode utviklingen av vårt samfunn? Hva mener dere om det sitatet jeg refererte til?

Johan G
Johan G
Svar til  Kari Nordmann
4 år siden

Nå er nok ikke vi på «ytterst høyre fløy» Kari. Vi er hverken ytterst høyre eller ytterst venstre, vi er den tredje vei.

Dagens høyre og venstre kniver om de små bagateller og later folket til å tro at alternativer og forandringer eksisterer. Faktum er at både rødt og blått står under denne samme fane, nemlig globalisme. Ulik retorikk, små forskjeller, men i det store bildet ett og samme. Likt høyre og venstre innad i AP.

Martin
Martin
Svar til  Kari Nordmann
4 år siden

Det som vanskeliggjør en debatt, Kari, er at slike som deg kommer å tror at Dere vet hvor vi står ideologisk og dømmer deretter. Fakta er at den fantasien du har om oss er totalt feil. Dine fantasibilder om nasjonalsosialismen har du fått gratis av et (((system))) som vil utrydde alle etniske folkeslag og ideer som kjemper for folkets sak.

Kari Nordmann
Kari Nordmann
Svar til  Martin
4 år siden

Martin: Det er dokumentaren og deres partiprogram jeg bruker til å danne meg et bilde av hva dere mener og tror. Dere var jo selv fornøyd med dokumentaren og hvordan dere fikk forklart dere. Jeg så en gjeng med usikre og engstelige menn bak de barberte hodene og stor musklene. Jeg synes oppriktig synd på dere. Jeg forstår at det høres nedlatende ut, men jeg mener det virkelig: jeg skulle ønske dere klarte å føle dere bra og ha gode liv og ikke følte behov for å slåss mot resten av samfunnet og ikke følte dere så redde og misforståtte.… Les mer »

Johan G
Johan G
Svar til  Kari Nordmann
4 år siden

Da bør du lese om igjen. Det var dette med lagringsplass igjen… Og ikke minst forståelse av det man leser.

Anonymsurfer
Anonymsurfer
Svar til  Arve Bjørnli
4 år siden

Når en kulturmarxist oppfordrer deg til «å ta avstand» fra en person er det en hersketeknikk som indirekte søker å gjøre deg implisert (guilt-by-association) i noe du ikke har noe med. Derfor skal du av prinsipp aldri «ta avstand» fra ditt eller datt. Jeg tar konsekvent aldri avstand fra andre menneskers handlinger, det får være opp til den personen det gjelder å ta avstand fra sine egne handlinger. Så enkelt er det. Så til deg O´vise Arve Bjørnli: hvilken livsløgn lever du selv i? Tar du avstand fra Stoltenbergs terrorbombingen av Lybia i 2011 som får ABBs mulige handlinger til… Les mer »

Limmy
Limmy
Svar til  Anonymsurfer
4 år siden

Mulige handlinger faktisk 🙂

Thule
Thule
Svar til  Arve Bjørnli
4 år siden

Hvorfor skal han «ta avstand fra» noen som ikke har noe med ham eller organisasjonen å gjøre? Det angår ikke han. Det er en patetisk floskel for å prøve å skape skyld gjennom assosiasjon. Når du sier nei til å være med på hele den idiotiske argumentasjonen har du liksom skyld i noe? For noe tull! Dessuten er ABB kristensionist, knights templar og involvert i frimureri, som er det stikk motsatte av nasjonalsosialist.

Fjell
Fjell
4 år siden

Den snusfornuftige, kvinnelige ‘filosofen’ Kari Nordmann skrev: >For eksempel: bekymringen for at rent nordisk blod skal bli borte. Hvorfor gjør det noe? Se der ja, katten ut av sekken med en gang. – Det gjør ingenting at den nordiske rase blir utryddet, mener Kari tydligvis. – Men dere skulle hørt hvordan hun remjer over «Jødene som ble utryddet» (som visstnok ikke ble utryddet likevel, og i dag behersker kloden). Konklusjon: Utryddelse av de hvite (folkemord) er bra. Utryddelse av alle andre, spesielt av jøder (selv når det er oppspinn), er fryktelig ille. Slik må ‘filosofen’ forstås ut fra det hun… Les mer »

Kari Nordmann
Kari Nordmann
Svar til  Fjell
4 år siden

Lol, her var det mye konspirasjonsteorier og mye aggresjon mot meg gitt. Jeg er motstander av staten Israel og jeg har vel aldri sagt at jødene er utryddet? Jeg synes bare det er imponerende at nazister synes jødene er så fryktelig skumle og at de står bak alt som er fælt i verden. De er bar mennesker, intet mindre, intet mer. De er ikke bedre enn oss, når sa jeg det? Forøvrig har jo mange i Israel veldig likt tankegods som dere da. Rasister de også. Ser for meg at i ditt hode ser verden ut som i nazi-propaganda. Jøder… Les mer »

Thule
Thule
Svar til  Kari Nordmann
4 år siden

Kanskje du skal se denne videoen, Kari, og høre det direkte fra dem?

https://www.youtube.com/watch?v=NdwlzvPSjzw

Kari Nordmann
Kari Nordmann
Svar til  Thule
4 år siden

Oi da. Du har finnet noen likesinnede blant jøder. Du mener de er undermennesker og de mener du er et undermenneske. Oi sann… Jeg så den, og det var ikke noe overraskende ved den: Selv om det finnes ekstreme enkeltmennesker blant enkelte sekter av ultraortodokse jøder, blant islamistiske muslimer og blant nordmenn som mener at ikke-jøder, ikke-muslimer eller ikke-arere er undermennesker, er det heldigvis slik at folk flest, enten de er hvite, gule, brune, svarte, kristne, muslimer, jøder eller ateister, er ganske like. De ønsker å leve meningsfylte liv, de ønsker en jobb de trives i, de er glad i… Les mer »

Tommy Nyberg
Tommy Nyberg
Svar til  Kari Nordmann
4 år siden

Du tror inte att du kan posta dina floskelfyllda små noveller någon annanstans?
Du er såååå kjedelig.

Kari Nordmann
Kari Nordmann
Svar til  Tommy Nyberg
4 år siden

Tommy Nyberg, takk for et nydelig eksempel på hva man sier når man ikke lenger har gode argumenter. Presisjonsnivået er så som så når man velger å bruke ordet novelle på noe som ikke oppfyller sjangervilkårene, men la gå. Du imponerer med dine norskkunnskaper, så det veier på en måte opp for manglende kunnskaper på andre måter. Varför väljer du att läsa om du tycker det er så tråckigt? Nää, grabbar, det har varit roligt, men jag innsett att at tala med er är just lika nyttigt som att tala til veggen. Man får bara hoppas att någon av är… Les mer »

Johan G
Johan G
Svar til  Kari Nordmann
4 år siden

Nå imponerer du vel ikke stort selv Kari. Det hjelper lite med fremmedord og formuleringer om det man skriver viser tydelige tegn på manglende kunnskap, etc…

Thule
Thule
Svar til  Kari Nordmann
4 år siden

Ingen her har sagt at jøder er undermennesker, iallefall ikke jeg. Det finnes mange jøder som har bidratt positivt til verden, og som har gode verdier. Men eksempelet i videoen er ikke et isolert tilfelle, heller ikke i verdenshistorien. Og det skremmende er hvor få jøder som snakker om dette. Enda færre av dem står opp for Europeeres rettigheter. Det virker som om de alle synes det er helt o.k at vi blir byttet ut, mens de selv vil ha en etnostat. https://www.youtube.com/watch?v=dPxv4Aff3IA Det blir veldig vanskelig å skulle samarbeide med jøder når de forfekter en slik dobbeltmoral. Ingen ting… Les mer »

Johan G
Johan G
Svar til  Kari Nordmann
4 år siden

Kari: «Jeg synes bare det er imponerende at nazister synes jødene er så fryktelig skumle og at de står bak alt som er fælt i verden. De er bar mennesker, intet mindre, intet mer». Svar: Av de viktigste posisjoner i verdenssamfunnet, sett at du visste hvilke disse var, hvor mange av disse innehar jøder? Er det kanskje en tilfeldighet at samtlige politikere i ulike nasjoner gjør knefall for Israel og jødene? Det er nok ingen hemmelighet Kari at jødene, og da selvklart ikke ALLE jøder, har en enorm makt og innflytelse i verdenssamfunnet. Det utifra deres posisjoner, deres lobbyorganisasjoner, unioner,… Les mer »

Fjell
Fjell
4 år siden

hehehe… Jeg kom i skade for å titulere «Kari Nordmann» som «Den snusfornuftige, kvinnelige ‘filosofen'» Det var nok en voldsom og nesten latterlig overvurdering, basert på for lite info om vedkommende. Efter å ha lest hva vedkommende skriver i sitt ‘svar’ til meg, og i flere andre av sine ordgyterier her, er det klart at vedkommende verken eier fornuft av noe slag, er ‘fri’ for kvinnelighet, og ‘filosofien’ til vedkommende begrenser seg til ren svada, floskler, fordommer, løgn og plump sjikane mot dem vedkommende «argumenterer» mot. «Kari» skrev: >Lol, her var det mye konspirasjonsteorier og mye aggresjon mot meg gitt.… Les mer »

-
-
4 år siden

Håkon Forwald ville i dokumentaren ikke ta av stand fra massemorderen Anders Behring Breivik. Fatter ikke at folk kan ha sånne holdninger.

Tore
Tore
Svar til  -
4 år siden

hvorfor skal man ta avstand fra noe man ikke har noe med?

Johan G
Johan G
Svar til  -
4 år siden

Jeg kan forstå at dagens vanvidd kan få enkelte til å miste fatningen. Det er derimot ikke sagt at det er veien å gå.
Det faktum at politikerne raserer vårt folk og nasjon, tillater fremmedinvasjon og folkeutbytte, og samtidig knebler kritikk og motstand mot dette, da ved innskrekning av rettigheter, fjerning av ytringsfrihet, nedstengning av bankkontoer og øvrig trakassering mot politisk opposisjon, …med dette i tankene, er jeg overrasket over at ikke flere har blitt såpass provosert og frustrert at det tilslutt fullstendig klikker for dem. Det må, generelt sett, være mye selvbeherskelse blant nasjonalsinnede.

Limmy
Limmy
Svar til  Johan G
4 år siden

Om de knebler kritikk. Hvorfor er dere her?

tony
tony
Svar til  Limmy
4 år siden