Hjem Nasjonal kamp Hallo Expressen – dere glemte meg!

Hallo Expressen – dere glemte meg!

KRONIKK: Expressen hengte i dag ut de som «leder den svenske nazistligaen». Simon Lindberg er skuffet over å ikke bli inkludert i «ligaen».

expressen-nazistligan-front-640x301

En organisasjonskamerat sendte meg i morges en lenke. Allerede i lenken kunne man lese «de leder den svenske naziligaen». Min nysgjerrighet tvang meg i all hast inn på Expressens hjemmeside. Forsiden på den jødestyrte avisen stakk seg ut – «Expressen gransker, TRUSLER – VOLD – HAT, Lederne i den svenske nazistligaen». Ivrig klikket jeg meg inn på artikkelen og kikket igjennom bildene. Klas Lund, Pär Öberg, Emil Hagberg, Haakon Forwald, Robert Eklund, Peter Jusztin… og ingen fler.

expressen-naziligan-460x447

Jeg kjente hvordan mitt blikk begynte å flakke. Karl Rydgren fant jeg også. Men, men men… jeg merket hvordan jeg begynte å stamme. Jeg kaldsvettet og ble kvalm. Jeg da?!?! Hallo David Baas – du glemte meg! Jeg er vel også truende, voldsom og hatefull? Hvorfor kan ikke jeg være med blant de andre store stygge nazistene??? Jeg er jo også «nazistleder»! Tårene rant ukontrollert og jeg hadde vanskelig å forstå hvordan jeg skulle klare å overleve denne skammen.

For de lesere som eventuelt ikke har forstått det (les: meningsmotstandere og hjernevaskede PK-ister), kan jeg meddele at det jeg skrev ovenfor er til dels ment ironisk. Men det finnes en del sannhet i det jeg skriver.

Å bli uthengt av vårt folks fiender som «nazist» er nemlig noe alle burde ta som en fjær i hatten, som et bevis på godt utført arbeide. Derfor vil jeg si gratulerer til dere mine kamerater, dere har åpenbart stukket mer i øynene på systemet enn hva jeg har gjort den seneste tiden, og det skal dere være stolte over!

Det er ikke noe feil i å være nasjonalsosialist og de fleste av Motstandsbevegelsens aktivister er åpne og offentlige om sitt engasjement. Men litt imponerende er tross alt det «enorme arbeide» den såkalte journalisten har lagt ned på å skrive sin artikkel. Hvem kunne vel for eksempel i sine villeste fantasier forestille seg at Klas Lund var nasjonalsosialist? Får ikke David Baas Guldspaden (svensk pris for gravende journalistikk) i år også, så bør prisutdelingen legges ned…

Jeg avslutter denne korte kronikk, med å sitere en person som jeg ifølge dagens kulturmarxistiske regime ikke lenger får lov til å kalle en folkehelt:

Den som ikke pressen går til angrep på, baktaler og skjeller ut, han er ingen ordentlig nasjonalsosialist. Den beste målestokken for hans verdi, for at hans tro er oppriktig og viljen sterk, er det fiendskap våre motstandere møter ham med.

[…]

Den som om morgenen griper den jødiske avisen uten å se seg baktalt i den, har ikke brukt gårsdagen riktig, for hadde han gjort det, så hadde han vært forfulgt, utskjelt, baktalt, forhånt og tilsvint.

Les også:

Svensk avis henger ut ledende personer i Motstandsbevegelsen