Hjem Nyheter Norge Halvparten av alle bidragsmottakere i Norge er innvandrere

Halvparten av alle bidragsmottakere i Norge er innvandrere

10

NAV Innvandrere utgjør nå halvparten av Norges bidragsmottakere.

Ifølge en ny rapport fra NAV er halvparten av Norges bidragsmottakere innvandrere. Rapporten viser at blant de som mottok sosialhjelp i år 2016, var 49 prosent innvandrere – en prosentandel som har steget kraftig i takt med den økte innvandringen.

I dag er det rundt 67 000 personer med innvandrerbakgrunn som mottar sosialhjelp i Norge.

Kilde:
Hälften av alla bidragstagare i Norge är invandrare

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
10 Comments
eldste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg
V.L
V.L
5 år siden

Synd jeg betaler skatt :/

Anonymsurfer
Anonymsurfer
5 år siden

De største naverne i Norge er de som tjener fete penger på forfallet; jurister, politikere, asylbrakkebaronene, journalister, bankstere og boligspekulanter.

Martin
Martin
Svar til  Anonymsurfer
5 år siden

Ikke glem at kongen er kongen er den største Naveren ?

Proverbs 26:11
Proverbs 26:11
5 år siden

Multikulturen koster men så får vi jo mye tilbake i form av ulike berikelser; økt kriminalitet, vold og seksualforbrytelser, minsket tillit mellom sosiale grupper, eksotiske personer i media og underholdning; kort sagt et fargerikt fellesskap! Alt bidrar til brutto nasjonalprodukt, som kjent.

Thule
Thule
5 år siden

Media er heller ikke blyge med å fortelle oss hvor mye mindre fremtidige pensjonister må klare seg på. Innen den tid har de fleste av svikergenerasjonene gått bort. De klarte å ødsle bort ikke bare sine barns fremtid, men også alle fremtidige generasjoners fremtid i løpet av ett liv. Og mange av dem er priviligerte nok til å gå bort før kollapset begynner for fullt. Det er nok Gen X og nyere generasjoner som får alderdommen totalt ødelagt til fordel for at somaliske inkubatorkvinner skal få tillegg for hver ekstra unge de får. Toppen av frekkhet er ikke bare at… Les mer »

Limmy
Limmy
Svar til  Thule
5 år siden

Hva sier kvinnene innad i organisasjonen at inkubator er et mye brujt ord på kvinne?

Thule
Thule
Svar til  Limmy
5 år siden

Forskjellen er at nordiske kvinner ansees som likeverdige av nordiske menn. Somaliere kan ikke si det samme når det gjelder deres kvinnesyn.

Limmy
Limmy
Svar til  Thule
5 år siden

Det er tydelig at det er unntak

Blodorm
Blodorm
5 år siden

Hvis man leser den opprinnelige nyhetsartikkelen som denne er basert på så kan man lese følgende setning fra vår Arbeids- og sosialminister, Anniken Hauglie: «Vi må se innvandring som en styrke og også en viktig arbeids- og samfunnskraft.» Vi «må»? Hva faen skal det bety at vi «MÅ»? Er det ulovlig å IKKE se på det som en styrke? Ifølge tallene så er det isåfall en styrke som våre «folkevalgte» er villige til å bruke svært mye penger på. Ja denne «kraften» må sannelig være av en enorm styrke og verdi når den kommer med en slik prislapp. En skulle… Les mer »

trackback
3 år siden

[…] også: Trikser med ulike identiteter for å svindle velferdssystemet Halvparten av alle bidragsmottakere i Norge er innvandrere Utvist drapsmann fikk bidrag fra […]