Hjem Nyheter Norge Håndbok for aktivister i Motstandsbevegelsen: Gjør rett – frykt intet!

Håndbok for aktivister i Motstandsbevegelsen: Gjør rett – frykt intet!

1

MOTSTANDSBEVEGELSEN Forordet til Motstandsbevegelsen håndbok for aktivister har nå blitt publisert på organisasjonens nettside.

Som et ledd i kampanjen «Revolusjon – NÅ!» har Den nordiske motstandsbevegelsen publisert forordet til organisasjonens håndbok for aktivister på Motstandsbevegelsen.org.

I artikkelen beskrives situasjonen i Norden i dag og at Den nordiske motstandsbevegelsen har gått til kamp mot Nordens fiender, samt hensikten med manualen man nå leser.

Håndbok for aktivister i Motstandsbevegelsen er en manual for den som har viet sitt liv til den nasjonalsosialistiske frihetskampen. En veiledende og informativ, samt inspirerende og motiverende skrift for den fanatiske nasjonalsosialist og dedikerte aktivist i Den nordiske motstandsbevegelsen.

Forordet kan leses HER eller i aktivisthåndboken som kan kjøpes HER.

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
1 Comment
eldste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg
Johan G
Johan G
3 år siden

Denne, sammen med «Vår vei» og «Nasjonalsosialismen – den biologiske verdensanskuelse» skulle samtlige normies anskaffet seg, så kanskje det hadde blitt en stopp på deres tåpelige forestillinger omkring Motstandsbevegelsen og nasjonalsosialismen.

https://www.nordenstil.no/recommended/books/books-norwegian/